- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
- Mobil flották
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sh4rk
aktív tag
Skacok, van infónk az X bundle csomagokról?
Forza 7 lesz?
Köszi -
TBMC
addikt
srácok!
oly kérdésem lenne, hogy 1 dlct fel lehet használni vajon 2x?tehát. a fifa 18hoz ugye a standard csomagok DLCként érkeznek, 5 jumbo FUT pack és ilyesmik.
namost, nekem 2db ilyen standard packos dlcm lenne, 2 külömböző kóddal persze.
a kérdés az lenne, hogy vajon mindkétszer megkapom a packokat, vagy csak1x?köszi!
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz Sh4rk #112903 üzenetére
Nincsenek még hivatalos bundle párosítások, de egy Forza 7-es csomag ezer százalék, hogy lesz.
Mondjuk én attól vagyok ki, hogy az One X is 1 TB-os HDD-vel indul, pedig erre azért izmosabbak lesznek a játékok (tárhelyigényben is). Azért szerintem illett volna már egy 2 TB-os HDD-t adni alapáron, ezzel is megkülönböztetve magát az amúgy jóval olcsóbb PS4 Pro-tól.
Szerintem a Sony hülye lesz nem lépni erre, lassan jön a szokásos éves új revízió és biztos vagyok benne, hogy a PS4 Pro már 2 TB-os HDD-vel fog jönni. Eközben meg a One X még csak nem is rendelhető más kiszerelésben csak 1 TB-os HDD-vel... ez azért kicsit gáz. Még a One S-ből is van 2 TB-os kiszerelés.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz Stauffenberg #112908 üzenetére
"Még a One S-ből is van 2 TB-os kiszerelés."
Csak volt, hivatalosan csak egy limitalt kiadas volt.
Live-Die-Respawn
-
gorgocska
tag
Srácok .Izraeli gift kártyát lehet venni ott most 10.17 Euro az NHL18 átszámítva.
Tcl 55c835, xbox 360,xbox SS 512gb,,Ps5
-
noodle93
csendes tag
Sziasztok. Találkozott valaki olyannal hogy a FIFA 18 Ronaldo edition dobozában nem volt benne a kód ?
-
maximilian4
addikt
válasz Stauffenberg #112908 üzenetére
Szerintem már a One S-et is illet volna minimum 1 TB-os háttértárral kiadni. Az 500GB már már vicc kategória volt mikor az S-t kidobták piacra. Főleg úgy hogy az 500 GB csak egy névleges érték, a érdemben felhasználható tárhely ennél jelentősen kevesebb. De ha nagyon kekeckedni szeretnék akkor nyugodt szívvel kijelenteném hogy már a fat-et sem illet volna 500 GB-tal forgalomba hozni.
[ Szerkesztve ]
Maxi
-
rdt89
addikt
Nekem 67 giga (most kezdtem installálni) a Forza Motorsport 7, a plusz 50 gigát, majd mikor beélesítik szedi le hozzá, vagy majd feldobja mikor indítanám, hogy még van egy 50 gigás pakk?
-
Gaben360
senior tag
válasz pzstm #112916 üzenetére
A kérdés az,hogy lesz-e gyakorlati haszna egy full hd tv-n is a több gb-nak?
Vagy csak 4k-s tvn?
Ha maradna ez a grafikai szint,élsimítással full hd-ba,nekem az is bőven jó lenne.Az éj sötét,és tele iszonyattal! "Néha szívesen lennék egy régi gyárépület ablaka....csak állnék ott beb@szv@"
-
kungzi
veterán
üdv
Van most olyan oldal, ahol tudnék venni nba 2k18 digital code-t, és még ma megkapom?
-
-
twi452
senior tag
válasz Madoc #112924 üzenetére
Amazon-nál 8-ára van kiírva a feladás és 14-17 az érkezés..
És közben már kb ugyanannyiba kerül átszámolva mintha itthon rendeltem volna elő.. picit erősebb lett az euro közben úgy tűnik
Viszont itt kételkedek legkevésbé, hogy nem jut majd PS edition..
magyar MM-ban ugye még mindig lehet venni ami picit vicces tekintve, hogy az amazonnál azóta is csak a standard elérhető[ Szerkesztve ]
-
Chereiose
addikt
Az hogy lehet, hogy én tv-men megy az xbox one s-en a wifi, amint 1 szobával arréb hozom akkor meg nem akar csatlkozni a tesóm tv-jén, pedig a wifi jel maxon van és ugyanúgy LG tv mindkettőMegoldottuk.
[ Szerkesztve ]
-
maximilian4
addikt
Cuphead-et lemezen meg lehet már vásárolni vagy még csak digitálisan elérhető?
Maxi
-
lmno
őstag
Na milyen lett a Forza 7? Lehet minden pályán menni esőben/este?
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
lmno
őstag
A szingapúri gift card vásárlás már nem működik magyar bankkártyával (vagy PayPallal)?
-
turikoczka
aktív tag
Project Cars "kritika"
[link]
Ennyi év játék után, hogy lehet ilyen rosszul játszani egy autós játékkal? Egyszerűen szégyen ezzel a tudással véleményt nyilvánítani, egy olyan témában amelyben teljesen inkompetens.Kb 1 szabályos kanyarbevétel nem szerepel benne, ellenfelet használunk fékezésre stb... -
IntelKiller7
Topikgazda
válasz turikoczka #112946 üzenetére
Nem kontrollerhez van írva a játék. 900° -os kormány azt csá. Nem értem miért nem szereznek be egy kormányt az ilyen játékokhoz, ha már tesztelik. Egyébként igaza van. Nem sokat fejlődött a játék, betettek pár új autót, pályát meg egy új UI-t azt csá. Az AI még mindig egy rakás... a fizika sem egy eldobom magam kateg, a hibák ugyan úgy benne vannak mint az elődben.
Ezt nem új játékként kellett volna megjeleníteni, hanem új DLC ként, csak akkor valszeg senki sem vette volna meg látván az első rész baromságait.
Anno ígéretes volt a játék, fél évvel az első rész megjelenése előtt jött 1 build ami teljesen lekönnyítette a fizikát. Elötte pedig tényleg kihívás volt végigmenni a Nordschleifen. Utána meg gyerekjáték lett.
Ezeket G27-es PC-s PC1 alpha buildekből majd teljes játékból, és a PC2 kipróbálása után írom.
Szánalmas amit műveltek a játékkal.
Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
Bogyi007
veterán
Cdkeys oldalán van pár kellemes akció - az árakat én angol fontban néztem és még nincs hozzászámolva a facebookos 5%-os kedvezmény
[ Szerkesztve ]
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
törölt tag
válasz #48967168 #112888 üzenetére
No, meglestem PC-n is az FM7-et. Ég és föld a különbség 4k-ban, ha tényleg ilyen lesz Scorpión akkor bizony mindenki keresni fogja az állát...
A fizikáról és a körítésről még korai írni, talán majd pár nap múlva...
A GTS bétájában benne voltam, továbbra is azt mondom hogy annak szebbek a színei, jobb a bevilágítása, a FM7 kicsit művi... Mondjuk úgy hogy másként szép!
A száguldásérzet a Forzában gyorsabbnak tűnik, mint a GTS-ben, de ugye abból még nem próbáltam a végleges verziót. Mondjuk a korábbi részek összehasonlítása is hasonló eredményt mutatott.
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Asus Rog Ally Z1 Extreme 512GB SSD + Charger Dock
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- XBOX Series/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest