Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • roberto211

    őstag

    válasz Napfénysüti #11252 üzenetére

    Nálad mit jelent az,hogy többet érdemelnének az userek ennyi pénzért? Mit kéne még elvárni egy felhasználónak az iphonejától?

    Az "ennyi pénzért" meg nem tudom mire gondolsz. Addig drága amíg nem lesz kapható mindenhol. Amikor már kapható lesz akkor megy le az ára, úgy mondom inkább beáll egy "standard" árra. Lásd: Iphone5. Megjelent 200k körül most 140-ért vadi újat lehet kapni 160ért meg függetlent. i4s is: Használtan 80-90 újonnan 110 kb.
    Nem értem mire ez a nagy hőbörgés mindenkitől. Kb fél évig lesz ennyi az ára mint minden telefonnak csak az iphone utána is tartani fogja árát míg a többi zuhan lefele. Egy s4 miért kerül 140e ft-ba? Mert fogalmam sincs.

    iPhone sose lesz olcsó, mindig is drága lesz akinek tetszik megveszi akinek meg nem az vesz valami low androidot, vagy netán wp-t.

    Ne az árral jöjjünk mindig hanem a telefonnal ,hogy mit kínál milyen egyszerű számodra minden egy iphone segítségével, nincs túlbonyolítva nem fagyos szar mint az android, nem kell mókolgatni,minőségérzetet kelt és nem egy tejfölös dobozt árulnak prémium készülék címszó alatt és még sorolhatnám. Kiveszed és használod. Röviden ennyi a lényeg.

    (#11239) Buster17: Te meg ne gyere már az állandó hasonlítgatásoddal lumiával szemben. Két különböző gyártó. Miben lenne jobb áruld már el? Azért mert azt tudod megvenni? Ami önmagában nem baj ,mert semmi bajom nincs azokkal akik nem iphonet vesznek csak ne szarozzuk már le mert ez a "menő". Kezd nevetség tárgya lenni az egész.

    [ Szerkesztve ]

    Range Rober Evoque///iPhone 12 Pro max

Új hozzászólás Aktív témák