- iOS alkalmazások
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Fotók, videók mobillal
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Buster17
addikt
-
roberto211
őstag
Fhuu halljátok. Tegnap a Morrison's liget kibb@szott jó volt. Életemben először voltam ilyen helyen, de nagyon megtetszett. És amilyen lányok vannak ott, amilyen lazák,könnyűvérűek, és olyan külsővel. Pfhuu, hát kb 10/10 volt a 80%uk. Tudjátok mi van itt?(hát biztos tudjátok)? Ott táncolnak fiúk-lányok, szemkontaktust létrehoznak a csajjal, ha úgy veszik le,hogy oké a csaj részéről oda mennek és próbálkozol,ha sikerül a csajok szó szerint hozzád dörgölik magukat(hát nem akarom mondani,hogy pont hova ), ott rázzák már szinte "benned" magukat,és ezt mind kb olyan "ruhával" ami épp,hogy eltakarja az alsó tájakat. Rengeteg ilyen eset volt, lehajolnak előtted, rázzák magukat, hozzád dörgölik mindenüket, te addig azt tapizol/fogsz amit akarsz minden túlzás nélkül ahogy láttam.Volt egy olyan eset,ott táncolt egy brutál jó csaj ilyen vajszínű ruhába ami alig takarta el. Jöttek ilyen fiatal csávók előre lehetett látni vadászati céllal. Oda ment a csávó a csajhoz, néztek egymásra, utána táncolgattak hát gondolhatjátok ,hogy kb egy sztriptíztánccal egyenlő, és megfogta a csávó a csaj derekát lehajolt és megcsókolta ez mind 2 perc leforgása alatt. Én mondom akivel mentem, mondom bazze ez mi a pics@? Tehát nekem ez a lazaság,ezek a könnyűvérű csajok akik ráadásul 10/10-ek , és ha engedi vagy szimpinek talál akkor bármit csinálhatsz vele szinte, ez nekem nagyon bejön legközelebb is megyek , várom már mi lesz a jövőheti program. Jó hát még nyilván csak ott körülnéztem meg a tánctérbe mozogtunk,stb de hát ez az első alkalom. Most már felmértem nagyjából,hogy működnek itt a dolgok és ha már teljesen bele"olvadtam" ebbe a "styleba" akkor bevetem magam. Tegnap arra jöttem rá,hogy ilyen korban még nem kell ez a nagy komolyság,hogy mindent stresszesen fogsz fel, az se kell,hogy te most 18/19/20,stb évesen bármit is komolyan tegyél ilyen dolgokban, hanem ahogy jönnek a dolgok. Arra is rájöttem,hogy nem kell félni a visszautasítástól(persze nem a sorozatostól ), ott is voltak olyanok,hogy inkább elfordultak, vagy nem vettek róla tudomást vagy táncoltak tovább ha valaki próbálkozott, de olyan is,hogy tánctéren előtte kevert a csaj, ott ölelkeztek mikor leült akkor már semmi, tehát ennyi.Mennek tovább. Nekem minden esetre nagyon tetszett ez, és legközelebb is megyek ha minden igaz. Kidobók az kb 10ből 9 egy óriás, 1-2eset volt is, volt 1-2drogos is, 1-2kötekedő, de én ilyenkor mindig inkább kiléptem valami van hagy üssék szét egymást.
Range Rober Evoque///iPhone 12 Pro max
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz roberto211 #10813 üzenetére
Az álladat azért csukd be és a nyelvedet tekerd vissza ! Jó élménnyel távoztál..én nem tudtam lemenni, kicsit elhúzodtak a napközbeni munkálataim és estére hulla fáradt voltam...Le is mondtam az esti programot...De jövőhéten pótlás lesz
-
L_YKing
addikt
válasz WhiteWalker #10814 üzenetére
Valahogy én is így voltam mint Ő elsőnek. Tekertem is visszafele a nyelvem.
Kár , hogy veszprémbe nincs ilyen bulizóhely...Visca el Barça! Mes Que Un Club!
-
roberto211
őstag
válasz WhiteWalker #10814 üzenetére
Volt ott ilyen szőke fiatal gyerek, hasonló cipőben mint te, és ilyen farmer "együttes" azt hittem te voltál mert úgy nyomta ott mint egy állat kb.
De minden esetre nagyon jó volt, nekem még furcsa/furcsa volt ez a könnyűvérűség de tetszik, ha minden igaz jövőhéten is megyünk.
De azért nem könnyű visszahúzni a nyelvem miközben nincs annyi hely és tőled kb 5centire egy fullos csaj rázza magát ,semmi ruhában szinte.
[ Szerkesztve ]
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz roberto211 #10816 üzenetére
Elhiszem , nem könnyű , néha nekem is leesik az állam,mikor egy száll rongyba és ujjnyi vastag tangába riszálja magát a csibe .
Viszont jövőhéten tuti megyek, már intézem...[ Szerkesztve ]
-
roberto211
őstag
válasz WhiteWalker #10817 üzenetére
Az fasza. Valszeg én is megyek,héten kiderül.
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz roberto211 #10818 üzenetére
Ok! , meddig voltatok?
-
roberto211
őstag
válasz WhiteWalker #10819 üzenetére
20:30-hajnal 1 ig kb mert az 1:40-es éjszakai járatot még elakartuk érni. De lehet legközelebb tovább maradunk.
-
Buster17
addikt
válasz roberto211 #10818 üzenetére
péntek 13 àn gyertek a ligetbe a conquest-re. bitang party lesz, ên tuti ott leszek
[ Szerkesztve ]
-
negyven2
veterán
orichalcos: nem vagy vele egyedül... valószínűleg ide még nem ért el. (vagy csak az ismerősi körömben nincsenek ilyenek).
[ Szerkesztve ]
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz roberto211 #10820 üzenetére
Bakker , nem délután kell odamenni...éjféltől kezdődik az élet
-
sajtee
őstag
válasz WhiteWalker #10827 üzenetére
Legtöbb hely 23:30 körül nyit. Vagyis akkor indul a buli.
-
G@ß!
őstag
Hát azért nem hiszem, hogy a 80%-uk 10/10-es.
De az is lehet, hogy még nem láttál 10eset.
Menj el a hellobabybar-ba, nah ott látsz 11-eset is akár.A ligetbe ezek a visszacsapódó wc ajtók életveszélyesek...
-
roberto211
őstag
válasz WhiteWalker #10827 üzenetére
Legközelebb úgy lesz. Csak a belépő miatt mentünk fél9 re de most már lesz@rom majd, azon az 1500 FT-on nem múlik.
(#10830) G@ß!: Hát most az,hogy elhiszed vagy nem arról én nem tehetek. Láttam amit láttam..
(#10832) tDr1v3r : Kedves Uram! Úriember vagyok így obszcén szavakkal nem illetem a lányokat . Főleg az ilyeneket. De egyébként ilyen helyen nem mindegy,hogy rib@nc e vagy nem? Nem feleséget keresel ott hanem max 1 éjszakás kalandot vagy egy kis "extra"flörtöt.
[ Szerkesztve ]
-
tDr1v3r
veterán
"lányok"
A keresett szó a r*banc.
disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
-
Buster17
addikt
válasz roberto211 #10836 üzenetére
Inkább menj valami nyugdijas találkozóra ott akad néhány neked való milf
Bocs
Amúgy milfről jut eszembe, hogy a haverom megfogta az isten lábát egy milfel. Rohadt mázlista haverom 24 a nő 39 éves. Oda b@sz
-
roberto211
őstag
válasz Buster17 #10837 üzenetére
Szerinted itt nincsenek? Retro terembe van rendesen, meg elvegyülve is. Meg a morrison's 2 be azt hiszem csak 30 fölöttiek vannak de hát szerintem engem nem engednek oda be.
"haverom 24 a nő 39 éves.". Azta mindenit. Hát én meg 32 esztendős leánnyal akartam összejönni 19 éves létemre(mondjuk mai napig nem bántam volna) és el nem mertem mondani senkinek. Na jó 1-2 embernek azok nem szóltak semmit csak azt,hogy a kor nem jelent semmit.
-
woodbear
addikt
Nálam is alakulgat a téma az orosz csajkával. Pénteken munkában csak így pár méterről dobtam neki egy puszit, azt mondta menjek oda, és rámutatott a szájára....kicsit agyaltam pár másodpercet, mondom leszarom, nem fog zavarba hozni Oda mentem és jól szájon kaptam...Annyira meglepődött, percekig legyezte magát meg tiszta vörös lett Ennyit mondott "Ich bin nass" nem vágtam mit jelent, de haza érve google segített
Amúgy ő is 32 éves, de nagyon abálnám.Oldalam: www.swsfoto.de
-
woodbear
addikt
Oldalam: www.swsfoto.de
-
G@ß!
őstag
válasz roberto211 #10839 üzenetére
Én a villamosmegállóban majdnem összejöttem egy csajjal.
Egy akadálya volt, az én barátnőm.u.i. a ligetben tényleg a retro teremben lehet a legjobban aprítani.
u.i.2: szerintem a ligetbe főleg a pest környéki vidékiek járnak...és ez meg is látszik (a nagyteremben)
[ Szerkesztve ]
-
thEndeR
aktív tag
válasz roberto211 #10836 üzenetére
Gyors tuzelo uzemmod.
Új hozzászólás Aktív témák
- itt sincs warez!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest