- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Fotók, videók mobillal
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mister_X
nagyúr
válasz roberto211 #11750 üzenetére
Akkor már késö nekikezdened. Akik oda bekerültek, azok gyerekkoruk óta föznek. Nem hinném, hogy meg lehet határozni azt az idöintervallumot, ami alatt esetleg eléred azt az szintet. Azok már nem kispályások, azt mondom nekik, hogy szerzetesragu sült tésztával, és negyed óra múlva elémrakják. Híres se nagyon lehetsz, külföldre se nagyon fognak hivogatni.
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
roberto211
őstag
válasz Mister_X #11751 üzenetére
Nem oda akarok bekerülni, hanem olyan "tudású"/érzékű séf.
"Híres se nagyon lehetsz, külföldre se nagyon fognak hivogatni.": Ha híres nem is de ha elszánt és nagyon odateszem magam(még ilyen idősen szerintem van remény) akkor szerintem van esélyem külföldre kimenni ha nem is úgy,hogy kiküldenek de jó referenciákkal a hátam mögött, lehetne esélyem elhelyezkedni külföldön valami jó helyen.
fhuu már látom sok a szóismétlés, stb. Lehet már nem kéne írnom.
[ Szerkesztve ]
Range Rober Evoque///iPhone 12 Pro max
-
Buster17
addikt
Egy séf 2000eurót keres, szakács csak 1300at.
Séf dolgozik a legkevesebbet, de neki van a legnagyobb felelősége. -
Prof01
veterán
válasz Mister_X #11751 üzenetére
A fenéket, bárkiből könnyen lehet séf, ha van egy kis érzéke hozzá és szereti is csinálni. Akikkel dolgoztam a konyhán egyiknek se volt szakács, vagy bármilyen séf végzettsége. Az ottani séf 9 éve ment oda mosogatni, mint ahogy én is, aztán most ő a séf. Mi is úgy pörögtünk ott, hogy egy meki is megirigyelte volna. És nagyon finom kajákat csináltunk, bizony.
roberto211:
Nálunk a kis szakácsok kaptak 1500 fontot bruttóban, a séf közel 2000et.
Ebből csak a 140 fontos szállást és a 120 font körüli national insurance-t vonták havonta. Amennyiben az éves kereset nem haladta meg a 9800 fontot, egy fillér adót nem vonnak.
A kaja pedig ingyen van, ugye Szóval egész jól félre lehet tenni.[ Szerkesztve ]
Four wheels move the body. Two wheels move the soul.
-
roberto211
őstag
válasz Prof01 #11758 üzenetére
Hát ahogy így olvasom, így ja "könnyen" félre lehet tenni, mondjuk nem csak a pénz miatt mennék ki suli után (ha kimennék,attól függ itt Magyarországon egy jobb helyen mennyi a kereset)hanem a tapasztalat-referencia, meg a tudás miatt. Mert gondolom majd kis szakács létemre azért tudok tanulni a "nagy" séfektől.
Majd jövő február-márciusban kell gondolkoznom melyik pályára megyek. Mérlegelnem kell minden szempontból. Ami érdekel az az IT(-n belül még nem döntöttem el 100%osan, de inkább sw részre hajlok mint hw. Tehát nem R.gazda hanem fejlesztő/programozó, bár fejlesztőnek szerintem sokkal többet kell tanulni, meg nehezebb is azért mint egy rendszergazda) vagy a szakács/séf "karrier" érdekel még ugye. Nézegettem így a képzéseket, de valahogy egyik sem fog meg. Régen nyitni szerettem volna (kb 8éve ez volt még a tervem) egy gsm boltot, de aztán láttam,hogy az sem fenékig tejfel, meg sok tőke kell hozzá,illetve gsm boltokról nem jó hírek tengenek és így általánosítanak(mondjuk ebben van is valami).. Aztán így letettem róla. Utána számtech boltot(ezt még fontolóra veszem mert itt Érden nem valami huhh de nagy és jó számtechboltok vannak, árakról meg inkább ne beszéljünk. Gyomorforgató).[ Szerkesztve ]
-
roberto211
őstag
válasz roberto211 #11759 üzenetére
És most egy pár hónapja gondolkoztam a szakács témán, mert régebb óta szeretek főzni és így jól is sikerült minden(jó hát 1-2-3 "baki" volt de hááát,van ilyen).. Meg egy konyhán mégis csak nagyobb/közvetlenebb társaságban vagy mint fejlesztők között akik általában otthon dolgoznak(ismerek egy párat).. Ilyen meg nem akarok lenni,hogy egész nap szinte csak egyedül,stb,stb...
[ Szerkesztve ]
-
MasterMark
titán
Láttátok ezt az új PlayIT újságot? Állítva van rajta az Xbox One.....
Switch Tax
-
Prof01
veterán
válasz MasterMark #11761 üzenetére
Miért, nem lehet úgy használni?
-
Prof01
veterán
válasz MasterMark #11763 üzenetére
Ez elég nagy negatívom, figyelembe véve, hogy mekkora dög nagy konzol.
-
roberto211
őstag
Tudtok valami jó online áruházat ahol árulnak cipőt és jó áron van és nagy méretben is van? Keresek a neten de nem találok egy szimpit se.
-
L_YKing
addikt
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
negyven2
veterán
Tthe Simpsons Treehouse of Horror XXIV Couch Gag by Guillermo del Toro
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
woodbear
addikt
Na jövő nyárra ha nem is ezzel, de egy ilyennel megyek haza [link]
Megkérdeztem jó pár autószerelő ismerőst, és erre a szériára azt mondták, hogy elnyűhetetlen. (persze idézőjelesen, de szinte semmi bajuk nincs 4-500 ezerig)Oldalam: www.swsfoto.de
-
Buster17
addikt
[ Szerkesztve ]
-
roberto211
őstag
Mi az a xbox smartglass?És hogy fűződik a wp hez? Most böngészgetek a dashboardban és ott találtam ilyesmit.
-
negyven2
veterán
válasz roberto211 #11776 üzenetére
És nem csak Windows Phone-ra van, hanem Windows 8/RT, iOS-re és Androidra is.
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
nagyúr
-
L_YKing
addikt
-
woodbear
addikt
válasz molnarpeter #11779 üzenetére
Rámenne a gatyám is a dízel biztosítására németben. Kb háromszor több a benzineshez képest. Most dízelem van, szeretem is, de ez a széria bengásban nagyon jó. Munkatársam a 3000-es dízelére fizet negyed évente 300 eurót ugyan az benzinesben 140. Elvileg a környezetszennyezésre fogják, de szerintem ezek a korszerű dízelek sem szennyezik jobban a levegőt, mint a benzinesek.
Napfánysüti: Nekem tetszik ez a formavilág, bár az új 3-as is irgalmatlanul szép lett szerintem. [link]
[ Szerkesztve ]
Oldalam: www.swsfoto.de
-
roberto211
őstag
válasz woodbear #11782 üzenetére
Egyik ismerősömnek egy pár éves 3as bmw je van nem tudom milyen évjáratú de szerintem 2010-12közötti.7m körül van,pontosabban nem tudom melyik típus. Nagyon mutatós meg szép, meg belül is nagyon luxus de nekem olyan alacsonyan van az egész,hogy kiszállni alig bírtam. Na mondom jó meg szép kocsi, meg mikor mentünk egy kört éreztem a lovakat de ilyen alacsony kocsi nem kéne. Inkább x3-x5.
-
L_YKing
addikt
válasz roberto211 #11784 üzenetére
Sose kéne jobb verda mint: Bmw 130 i m
Mennyibe kerül odakinn Woodbear?Visca el Barça! Mes Que Un Club!
-
Buster17
addikt
Üzemanyag zabáló nekem nem kéne
-
nagyúr
-
Mister_X
nagyúr
válasz Napfénysüti #11787 üzenetére
És karcinogén anyagokat tartalmaz. Asszem Svájcban csinálták meg, hogy lazán ki lett tiltva inden dízelautó az országból.
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
roberto211
őstag
válasz Buster17 #11786 üzenetére
Nyilván átlagnál többet, de dízel 3as bmw-k(elfogadható motorral,tehát 2-2,5l motorig max) nem esznek olyan nagyon brutálisan.
De mondjuk akinek ilyen kocsija van nem hiszem,hogy számít...bár..kitudja.
Láttam én már olyat,hogy fullos kocsi de leteszi a parkolóba a vonat/buszállomás előtt és a nagyobb utat tömegközlekedéssel teszi meg.
-
molnarpeter
nagyúr
válasz roberto211 #11765 üzenetére
Hivatalos nike oldal, bpshop, offlineshop. Ha van ami bejön, linkeld, aztán megmondom mit tud Supra pl. papírtalpú, nekem a Nike Air a kedvenc talpam, nagyon adja a párnázottsága.
-
thEndeR
aktív tag
válasz molnarpeter #11792 üzenetére
Nekem is Nike Air van. Imádom, ilyen kényelmes cipőm még sosem volt, bár az ára egy kicsit borsos, de a következő cipőm is tuti ilyen lesz.
-
L_YKing
addikt
Csak nekem nem működik a facebook?
Visca el Barça! Mes Que Un Club!
-
Buster17
addikt
Kiskutyám
-
L_YKing
addikt
Skacok!
Pixel hibás lett a gép. Mi a teendő? Van olyan program , hogy lefuttatom és kiszedi? (mint telóknál?)
Visca el Barça! Mes Que Un Club!
Új hozzászólás Aktív témák
- itt sincs warez!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest