Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • BeZol

    őstag

    válasz TheProb #73422 üzenetére

    Én sosem pvp-ztem igazán, mert mire pve contentről átnézegettem pvp-re, addigra mindenkinek pvp gearje volt nagy sebzéssel és kicsi sebzésbenyeléssel, nekem meg esélyem sem volt a pve gearemmel.
    Most sokkal jobb lett a pvp, mert nincs igazi pvp cucc, legalábbis én dh-zok, és ugyan olyan itemek esnek.
    860-on benéztem pvp-re 0. honor szinttel, és csak arénáztam skirmishben. Mire meglett a 10. honor szint, nyertem vagy 40 meccset és buktam 2őt? Most 15ös szinttől kezd keményebb lenni, de még mindig nem igazán kihívás, 5ből 3-4 meccs win még most is. Tudom, hogy a keményebb része a ratinges meccsekkel jön, de ahhoz nem ártana első körben 30as szintig húzni a honort, és utána találni egy megfelelő partnert. 3v3-ra viszont nem látom túl sok értelmét a dh-nak, mert agyon cc-znék.
    Az sem tetszik annyira, hogy pvp-ben minden kicsit más, a sebzések is jóval kisebbek, a képességek is kevesebb ideig maradnak fent, és cc-ből egy idő után hamarabb kikerül a másik. Ezek eleinte bosszantóak, aztán megszokható, csak rated meccsekre ezekkel teljesen tisztában kéne lenni h akkor mennyi időre üthetem ki a másikat 3 cc-vel egymás után.
    Én nézegettem Trillebartom pvp-zgetését, feljutott a dh-val 2400 fölé, de hogy néha milyen brutál hosszú meccsek vannak, hát nem tudom h emiatt érdemes-e egyáltalán belemélyítenem magam, viszont most kb. üres járat van. Mythichez raidhez nincs a guildben elég dps, most trial of valorral szórakoztak normalon, most jön a heroic, ahonnan 2 minimálisan jobb item esne, de nem az igaziak... Csak EM Mythic segítene, abból pedig idén már tuti nem lesz semmi, tehát kezdhetek altozni... A pvp-ben mire a mostani 867-es ilvl-emnél jobb itemeket kapnék, ahhoz gondolom jó nagy rating kellene, biztos sok esélyem lenne rá, tehát még mindig jobban járok a pve-vel, legalábbis én így látom most, és nem is jár annyi stresszel, mint a pvp.

Új hozzászólás Aktív témák