- OnePlus Nord 3 - kapcsoljuk északot
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobil flották
- iPhone topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- MIUI / HyperOS topik
-
Mobilarena
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fl3x
aktív tag
válasz ígyvanferi #44209 üzenetére
köszi szépen
nem vágom a poisonos témát mért változtatták meg, sztem jó volt így ahogy volt. Ez a offhandes tőrök eltűnésére is kiváncsi leszek, majd pvp-n dps mi lesz.
" Nem az számít mekkorát ütsz, hanem hogy hány ütést állsz ki mikor talpon kell maradni!"
-
Wolverine
félisten
válasz ígyvanferi #44209 üzenetére
Azóta a warrior is meglett
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
aclandiae
senior tag
válasz Arnold2 #44176 üzenetére
Meex Games 8e + 690Ft a Pick Pack Pont-os átvétel. Ez a legolcsóbb?
Mivel csak előrendelés, drágulhat megjelenéskor?Cathfaern: mekkora telke lesz 1 playernek?
Bétában elérhető már ez a rész?A nyílt pvp zóna, olyasmi lesz mint Wintergrasp vagy TB? Amelyik frakció uralja éppen, az ténykedhet?
[ Szerkesztve ]
-
Cathfaern
nagyúr
válasz aclandiae #44212 üzenetére
Telek méretről nem tudok. Bétában tudtommal benne van, én nem próbáltam mondjuk.
WG/TB féle pvp zóna nem lesz. Open world pvp kedvelőinek ott lesznek a world bossok: kb. mint ha a WG/TB raidjeiben lévő bossokat kiraknák a nyílt világba, nem instance-olt részre. Nyilván ezek körül mindig lesz PVP (persze csak pvp realmeken)
Eladó Kinu M47 Simplicity: https://hardverapro.hu/apro/kinu_m47_simplicity_2/
-
Arnold2
őstag
válasz aclandiae #44212 üzenetére
Drágulni már (szinte) biztos nem fog.
Igen előfordulhat, hogy az a legolcsóbb (Nekem CE előrendelésem van, jó drágán :S)Ha megcsináltad az Plants vs Zombie eventet a WoW-on belül akkor nagyjából akkora a farm, ha jól tudom.
Cathfaern már leírta az open world raid/PVP lényegét
-
Wolverine
félisten
válasz aclandiae #44215 üzenetére
Nincs PvP-zóna, ahogy mondták. Csak szintező területek vannak - és ezek közül kettőben lesz egy-egy raidboss.
Egész pontosan egy Kun-Lai Summitban és egy Valley of the Four Windsben.[ Szerkesztve ]
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
kenwood
veterán
es itt hogyan akadalyozzak meg azt,h par unatkozo stealthes folyamatosan legyakja a healereket?
Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
kenwood
veterán
nem is a pvprol van szo,hanem utana a bossrol.
lemegy a csata,van egy gyoztes csapat,aki behuzza a bosst,leveri x %ig,majd a csata kozepen levagja par stealthes a healereket es buktak a pullt.Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
Cathfaern
nagyúr
-
Wolverine
félisten
válasz kenwood #44218 üzenetére
A 25-ös raidet ki kell egészíteni 40-re pár PvP-ssel, akik védenek Más védelem nem lesz.
#44221: tényleg annyian harcolnak, ahányan akarnak, de max. 25-en kaphatnak lootot (a RF új metódusát fogják a world bossok is használni).
[ Szerkesztve ]
-
DebilEvil
tag
válasz kenwood #44220 üzenetére
Ez benne a legjobb, hogy pl a mikozben a boss-t utitek, johetnek es ahogy irod kinyirjak a healereket vagy a tankot/tankokat. Egyebkent nem kellenek "stealth"-esek. Volt Azuregos, Kazzak, 4 zold sarkany. Eleinte Azuregos-nal corpse run-ok voltak. Nem volt semmi gond, ha meghaltal, akkor visszafutottal aztan ment tovabb. Kesobb ilyen esetben befagytal. A 4 sarkanynal hoztak be, ha meghaltal kaptal 15 perces debuff-ot, ami a boss kozeleben instant megolt. Ezt kapta meg BC-ben Doowalker is. Minden boss-nal voltak fun ability-k, amivel akar a sajat frakciod beli masik raid-et is le lehetett wipe-oltatni, bar ezert voltak bannolasok is. Vanillaban volt, amikor pl Kazzak-ot csak 6-8 ora utan lehetett megolni.
-
Cathfaern
nagyúr
válasz Wolverine #44222 üzenetére
Nem úgy volt, hogy bárki aki beleüt az kap lootot? Hogy ezzel elősegítsék azt, hogy ne legyen veszekedés azon, hogy ki tagelte be, meg hogy minél kevesebb emberrel menjenek oda az emberek...
Eladó Kinu M47 Simplicity: https://hardverapro.hu/apro/kinu_m47_simplicity_2/
-
Viktor77
titán
A botolásról sem szeretnék itt ömlengéseket olvasni. Tartogassátok otthonra a naplótokba, odavaló.
Csinálni kell. Kész. Pont.
-
Arnold2
őstag
-
Viktor77
titán
válasz Arnold2 #44240 üzenetére
Pedig ha bevesznek a raidbe ami öli, akkor bizony lehet lootod. Épp ez a lényege az új rendszernek, hogy érdemes bevenni az új érkezőket, mert nem lesznek hatással a mi lootunkra. A world bossokra is az LFR lootrendszere érvényes.
[ Szerkesztve ]
-
Arnold2
őstag
válasz Viktor77 #44241 üzenetére
Matematikailag de, mert nem mindegy hogy 40 emberből kell a legnagyobbat 'rollolj' (tudom, hogy a rendszer rollol helyetted és ha tiéd a legmagasabb, akkor öröm van), vagy 10-ből . Biztos többetekkel fordult már elő, olyan WG/BH run, hogy már örültél a 98-as rollodnak mikor valaki az utolsó pillanatban berollolt egy 100-ast.
De ez már kukacoskodás.
Kíváncsi leszek rá, mindenesetre, hisz ilyen még nem volt Nagyon várom már.Amúgy srácok fel lehet kötni a harci jégeralsót, holnap 5.0.4!
-
Viktor77
titán
válasz Arnold2 #44242 üzenetére
De mindegy. Pont ez a lényeg. Pont ugyanakkora esélyed van lootolni ha egyedül ölöd meg, mintha tennéd ezt 24 másik társaddal.
Amúgy pont nem a legmagasabb a jó. Ha 1-5-ig dobsz, akkor kapsz lootot, ha 6-100-ig, akkor nem. És ezt mindenki magának dobja.[ Szerkesztve ]
-
Arnold2
őstag
válasz Viktor77 #44243 üzenetére
Igeeen? Ez valahogy elkerült a a figyelmem akkor. Én még annál vagyok lemaradva, hogy a gép dob helyetted, megnézi, hogy a raidben kié a legmagasabb és pl az első 3 v 5 játékos kap lootot.
De akkor ezek szerint dobsz és ha 1-5 akkor 'nagyboldogság'? (Elképzelem azt a ritka szituációt amikor mind a 40 ember 1-5 között dob ) -
kenwood
veterán
válasz Arnold2 #44244 üzenetére
ha valoban ez lesz a modi es nem lesz fix szamu drop a bossokbol,akkor valszeg ugy allitjak be,hogy mindenkinek kb. 12% eselye lesz nyerni vmit (ugye eddig durvan 4% eselyed volt egy lootra es 3 cuccot dobott bossonkent az rf)
namost annak a valoszinusege,h egyszerre 25 embernek jon be a 12%,kozel van a lotto otoshozMi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
Viktor77
titán
válasz kenwood #44245 üzenetére
Ezt írtam én is múltkor FS!-en, de le lettem ugatva. Viszont hiszem, hogy van valami kis beépített okosság, hogy ne fordulhasson elő olyan, hogy senki nem kap lootot. A másik véglet, amit te is írsz, arra meg igen kicsi az esély, ott talán trükközniük sem kell.
-
kenwood
veterán
válasz Viktor77 #44246 üzenetére
vagom mit irtal,az a mestersegesen,blizzard altal limitalt drop,itt a limitet a matematika adja,mivel annak is baromi kicsi az eselye,hogy a 12% senkinek nem jon be a 25 fobol.
mondjuk kozben atragtam es a 12 nem allja meg a helyet,mivel egyik boss sem dobott 3 lootot egyetlen specre,igy az 1-5,vagyis az 5% akar realis is lehet.
ez ugye tobb a 4-nel,de az 1% kompenzalja azt,h nemelyik bossbol lehetett 2 lootod.pl T13+ egy ov.Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
kenwood
veterán
biztosan fogod latni.meg a conjure food es a soul shard is latszik raiden belul.
Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
Lirion
addikt
válasz Viktor77 #44246 üzenetére
Az okosság ott rejlik, hogy a bossból amit lootolsz, az lehet vmi epik holmi is vagy extra gold, esetleg kavics, táska, egyéb AH trash.
Tehát hiába dobja ki a rendszer, hogy te bizony kapsz cumót, a nyereményed nem biztos, hogy az áhított epik item lesz.Szerintem a botolós sztorit bent hagyhattad volna. Nekem nagyon tetszett, és szerintem okulásnak is jó a sok idiótának, hogy lehet pórul járni.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Ukrajnai háború
- OnePlus Nord 3 - kapcsoljuk északot
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Öregszem
- PlayStation 5
- Bíró: Zuckerberg nem felelős azért, amit a közösségi média a gyerekekkel tesz
- Ingyen kellene, de tegnapra
- BMW topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- További aktív témák...
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- Samsung Galaxy Buds 2 Pro, vadonatúj, bontatlan, 2026.03.07.-ig garis
- Kingston 32GB DDR5 5600MHz Kit(2x16GB) Fury Beast Black
- Apple iPhone 13 Mini 128GB Black újszerű szép független, 3 hó gar
- HP Pavilon 14-ce3012nh I5-1035G1, 8GB RAM 120GB SSD MX 130
- Kis túlzással ÚJ iPad Pro 12.9 6th M2 Wifi 512GB!!!
- ASRock B365M Phantom Gaming 4 + i5 8500 + be quiet! hütő + 32 Gb G.skill 2.400 Mhz Beszámitok!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest