Aktív témák
-
Multikiller
tag
Én speciel fél órája vettem egy type-ot és még most sem jött meg a garázsomba. Kezdjek aggódni? A lóvét lehúzták, értesítő e-mail nem jött. Kezdek mérges lenni a WG-re!
-
Balesz1899
aktív tag
válasz homeless09 #47651 üzenetére
Akkor én meg a másik véglet vagyok a jelek szerint: 12 kör alatt leötszöröztem a 9 tankomat.
Aztán mentem egy grátisz 13. kanyart, így 10-3 lett a nap vége, abba is hagyom, mielőtt megfordul -
tank1
tag
válasz krisss93 #47649 üzenetére
Én ma vettem féláron Amx 13 90-et és egy Jagdpanthert. Kapóra jött ez az akció.
Ma elsőnek sikerült az ötszörös kört lemennem E100-zal. Ilyen is ritkán van. A tegnapi duplázásról letettem, sorozatos vereségek értek, melyben én is sáros voltam ezzel a monstrummal egyetemben. Nem győztem nyelni a mínuszokat. -
Paul119
addikt
istenem hát ilyen nincs 55el söprök lefele a dombról a retkes arty meg mellém lő és splashből kapok 1000ret.. takarodjon már a.... annyába
Megnéztem volna Sámsont, ha nem rockernek nevelik, Rapperként a gettóban kopaszon mivel dicsekedik
-
vJokka
aktív tag
Leporoltam a dögöt :
Victory!
Battle: Arctic Region 2012. május 7. 23:23:52
Vehicle: Ferdinand
Experience received: 9 065 (x5 for the first victory each day)
Credits received: 59 422
Battle Achievements: Mastery Badge: Ace Tanker"I'm Gonna Sine Yo Pitty on da Runny Kine!"
-
Patrick76496
őstag
Istenem, buzi wg.net ****om kivan. Ülök a ma utoljára T6-os KV-3-amban, lövöm a kis g*ci KV-t, mindkettőször pattan, mellesleg a 175-ös penemmel... Persze ő szedi le rólam szépen 300-asával a HP-t a kis Pantherrel. Más: A Grille is egy rohadtul irritáló vehicle tud lenni, amikor én vagyok a top, kilő szépen, bezzeg amikor én megyek a kis wespémmel akkor én még a szabadon álló tankot sem találom. FSB1000 aláírom a petíciót. 1 nap töltési időt az arty-nak!!!
[ Szerkesztve ]
"I have a few jokes about unemployed people but none of them seem to work.."
-
Paul119
addikt
válasz marked one94 #47663 üzenetére
én igy vagyok az m26 al, szeret lángra kapni
Megnéztem volna Sámsont, ha nem rockernek nevelik, Rapperként a gettóban kopaszon mivel dicsekedik
-
Ehehe, előbb kilőttem egy IS-3-at full hp-ról (ammo rack) egy lövéssel a T30-cal. Utána a meccs hátralevő részében folyamatosan nyomta a cheater, no fair game meg report szavakat.
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
whatnot
őstag
válasz marked one94 #47663 üzenetére
Igen, ha egy van.
De ha 4-5 jön egyszerre. -
stork13
aktív tag
Működik a dolog.
Köszönet érte a megtalálónak és a másik fórumon megosztónak.A béke más , mint szünet, két háború közt; a jó: nem rossz Rossz.
-
Multikiller
tag
válasz #21346560 #47673 üzenetére
Na beszereztem az első "normális" prémium tankom. Eddig csak tier 5-ös volt, most vettem egy type 59-et, mert már nem bírtam elég creditet termelni. Nem rossz kis masina, de tényleg baromi rossz a gyorsulása + kellene még legalább egy modul és egy felszerelés hely neki, hogy megfelelő tudása legyen. Elkezdődött amúgy a népek type vásárlása. 2-3, de van, hogy tényleg 4-4 is megtalálható mindkét oldalon. Nem is volt oda érte a csapat. Volt 1-2 vicces beszólás.
Ui: mielőtt valaki le wallet warriorozna 2200 csatán vagyok túl prémium nélkül, szóval úgy gondolom megszenvedtem érte, hogy használhassak egy ilyet.
[ Szerkesztve ]
-
Balika23hun
aktív tag
Ez de jó kör volt, és mindjárt meglesz az is4!!
Győzelem!
Csata: Murovanka 2012. május 8. 2:32:47
Jármű: IS-3
Szerzett tapasztalat: 8 445 (5x szorzó a nap első győztes csatájáért)
Szerzett kredit: 43 833
Csatában elért Achievement: Mesterlövész, Top GunDragon MultiGaming Clan http://dmgc.hu/ - Battlefield 1 - Baliozus
-
Patrick76496
őstag
SU-85-re ZIS-6S félelmetes. Előbb volt kicsik között 4 kill, egy KV-t is szedtem, megvártam, hogy annyira levegyék az életét (mert lőtték vagy 5-en), hogy egy lövedékkel leszedhessem. Ez az új módszer, mostmár ritkábban szednek ki előlem tankokat.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Patrick76496 #47677 üzenetére
Engem meg nem az érdekel hogy ki szedi ki, hanem hogy minél hamarabb haljon meg, hisz ha várok, akár kiszedhet 1 tankot, ami miatt veszíthetünk is....
-
tytyty
tag
válasz Multikiller #47675 üzenetére
Te időd,te pénzed. Sok sikert hozzá!
Facehug nagyon hasznos. -
Djuree
félisten
válasz Multikiller #47675 üzenetére
az nem baj ha sok a type, elég harmatos tank, bármivel kilövöm mostmár
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Djuree
félisten
válasz Gyuri27 #47632 üzenetére
"zalman90: PH kedvence
semmit nem jelent. Ettől komolyabb pacákok is pihentek már. "nem hát, pl. én már annyit pihentem hogy az egy nyugdíjasnak is böcsületére válna. kérni akartam új avatart, azt mondták hanyagoljuk a témát a 3. évezredre
sikerül mindig rossz fát tennem a tűzre, rossz kis fiúcka vagyokapropóni! pöcs mikor jön, van már dátum?
[ Szerkesztve ]
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
kisküzdő
tag
válasz psycroptic #47684 üzenetére
Itt mást írnak és valóban nem megy a játék.
[link] Szóval ha hazudnak akkor én is de a játék áll most ez biztos.
Számos problémát okozott már a szelekiv látás (is)
-
törölt tag
WoT.eu honlappal csinálnak vmit.
Szerk:Most olvasom jön az új patch.
[ Szerkesztve ]
-
emre
veterán
válasz psycroptic #47687 üzenetére
ki volt rakva, lemaradtál róla
Néha tényleg az eszem megáll, hogy ebbe a topikba minden oldal tetejére kellene egy első hsz.
[ Szerkesztve ]
A stabil diktatúra ugyanúgy társadalmi alku eredménye, mint a stabil demokrácia, csak az alku logikája más.
-
D.Orion
veterán
válasz tytyty #47679 üzenetére
Facehug type59-el? Te inkább ne adj tanácsokat, mert ezzel a halálba küldöd.
emre: Enyhén szólva NC a színvonal itt. Hivatalos oldalon szereplő infokat is 8x le kell írni mire mindenkinek eljut az agyáig. Aki arra nem képes, hogy a hivatalos oldalra felmenjen ha szüksége van valami infora, akkor egyáltalán minek játszik...
-
psycroptic
őstag
Így jártam. Ne álljon meg az eszed ha nem vettem észre, hogy nekünk eu-soknak nem napokkal előtte teszik ki a híreket. Az usa hírt meg kirakta valaki igen de az eu-ra nem vonatkozik. Kisküzdő is amit linkelt az is NA link valamint amit Paul linkelt szintén. Szóval bocsánat a tudatlanságomért. Még tegnap este 6 óra után sem volt kinnt a hír. Mit kell ezen fennakadni? És itt sem írta senki, hogy eu-ra mikor érkezik.
[ Szerkesztve ]
PSNID: Tomy83PS
-
Fel
addikt
válasz psycroptic #47691 üzenetére
Tegnap este fél hét után linkelte virkir
Igen, a link most nem működik a portál leállása miatt, de a címből láthatod mi a téma:
"http://worldoftanks.eu/news/2277-upcoming-update-73-version/" -
Patrick76496
őstag
Aki most rágja a körmét, hogy nem játszhat délig, annak mondom, hogy a teszt szerver még fut, addig azon el lehet hülyéskedni. Van egy kicsi Löwém a gazázsban, kicsit megtornáztatom, mielőtt ezt is bezárják.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Na ha már akció akkor bár a Tigrist beszívtam mert megvettem teljes áron de a periszkópot most csak a feléért megvásároltam.
Ez nagyon kellett rá mert kicsit vak a tank.
De azért szeretem.Més que un club!
-
Werewolf20
tag
Type-al a facehug elég jó megoldás szoros helyzetekbe, mert a hülye is átüt szemből hiába forgatod, de ha facehugba mész a tornyodon a kis méretű commanders hatch-et ritkán tudják és látják, még ritkábban találják el, alacsony vagy annyira hogy míg őneki csak a tornyod marad....te általában tudod lőni az oldalát vagy a motorteret.
It's not the destination...but the drive there
-
psycroptic
őstag
Oké! Bocsánatot kérek! Igazatok volt. Ezt nem vettem észre. Pedig olvasom a topikot rendszeresen.
PSNID: Tomy83PS
-
nagyúr
Tegnap mikor platoonoztam összefutottam a Tigrisemmel egy T95-el. Ráadásul szemből volt (én vissza tudtam menni fedezék mögé). Mit ne mondjak félelmeets egy dög volt, próbáltam sebezni de esélyem nem volt. Szerencsére asszeme gy KV5 addig oldalról kilőtte míg én lefoglaltam. Utána nézem hogy 300mm-es frontpáncélja van.
Így már rögtön értettem miért nem tudtam sehol sem sebezni (több helyen próbáltam de csak szemből).Més que un club!
-
emre
veterán
Mivel még nem megy az eu oldal nem hivatalos, de érdemes észben tartani az alábbi BONUSZ kódot.
ENDWAREU
Receipt.
Date: 2012. május 7. 23:51:49
Consumables received: Consumables "Extra Combat Rations" - 5 itemsPremium.
Date: 2012. május 7. 23:51:50
Premium days added: 1Receipt.
Date: 2012. május 7. 23:51:52
Consumables received: Consumables "Improved Combat Rations" - 5 itemsReceipt.
Date: 2012. május 7. 23:51:53
Consumables received: Consumables "Strong coffee" - 5 itemsReceipt.
Date: 2012. május 7. 23:51:54
Consumables received: Consumables "Chocolate" - 5 itemsReceipt.
Date: 2012. május 7. 23:51:55
Consumables received: Consumables "Case of Cola" - 5 items[ Szerkesztve ]
A stabil diktatúra ugyanúgy társadalmi alku eredménye, mint a stabil demokrácia, csak az alku logikája más.
Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Intel Core i7-7700K (8M Cache, up to 4.50 GHz) OEM Processor!
- AMD Ryzen 5 2600 6-Core 3.4GHz (up to 3.9 GHz)OEM Processzor!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest