Hirdetés

Hirdetés

  • Amazon Fire TV Stick 4K Max

    lo A Müncheni Országos Bíróság helybenhagyta a Nokia keresetét. A panasz szerint jogsértést követett el az Amazon. mert...

  • Színpadon a hardverzenekar

    ph A hangeszközöké és monitoroké a rivaldafény, de asztali gépekről, komponensekről, notebookról és egérpadról is szó esik.

Aktív témák

  • ollie

    MODERÁTOR

    LOGOUT blog

    válasz Murder3 #17689 üzenetére

    Kevesebbet számít a tier, mint ahogy a legtöbben gondolják. Persze számít, mert nem mindegy, hogy mekkora a sebzés és mennyi hp van, de ésszel sokat el lehet érni. Nem egyszer volt, hogy t7-es tankokkal döntöttük el az amúgy t10-es csata végkimenetelét. Ha meg nem lenne random elem a játékban, dögunalom lenne, nem lenne értelme kockáztatni sem.

    Én csak 1 dolgot változtatnék benne érdemlegesen, hogy ne legyenek artiek, vagy ha nagyon muszáj, max 1-1 db. Meg persze az MM-et kéne továbbfejleszteni.

    (#17691) virkir: megértem, hogy a random nem mindig neked kedvez, de biztos van olyan is, amikor viszont neked. Én pl tegnapelőtt T29-el szedtem szét 2 KT-t úgy, hogy bekerítettek (plusz volt ott még egy Löwe meg egy VK valami is). Végül a Löwe adta be nekem a kegyelemdöfést, de addigra már csak ő élt. Szóval ja, van amikor az ellenfélnek kedvez, de van amikor neked.

    A hülye játékosokkal kapcsolatban persze megint igazad van, de az ellenfélnél is előfordulnak. Tegnap volt egy rossz sorozatod, de van olyan nap, amikor meg jó sorozatok vannak.

    [ Szerkesztve ]

    ***

Aktív témák