- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Kezdődik az új iPhone SE alkatrészeinek gyártása
- Qi2 powerbank a OnePlustól
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megérkezett Magyarországra a Galaxy A16 4G is
- iPhone topik
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
xAttilax
őstag
válasz Viktoár #249700 üzenetére
Minek? miért csinálna ilyet a WG? Azért erre pár ember kívül nincs túl nagy igény.
Az meg, hogy itt is okoskodna a WG meg erősen megkérdőjelezhető. Mit nyerne? kicsivel több aranyat költenek a játékosok? húúú azzal ők beljebb vannak, hogy nem 9 hanem 10K netán 20K ért megy el valami..
Ha nagyon "kaszálni" akarnának ezen akkor lenne egy jó BZ, EBR licitek vagy tényleg OP X-est raknak be.
Ez szerintem megint túl van gondolva."sem több, sem kevesebb, csak ember lehetek,"
-
xAttilax
őstag
válasz Viktoár #249704 üzenetére
az egy aukciós oldal ez meg egy játék. Az egyik abból él, a másiknak meg egy kis tartalom.
Amúgy meg itt pont ez a lényeg, hogy ha kockáztatsz akkor meglehet kevesebbért is, ha meg nem akkor mész a biztosra.
A BZ-nél a biztosan vihető alá lőttem és úgyis meglett. Ez ilyen rendszer.
+ én kifejezetten örülök, hogy költhettem az a aranyam. A klasszikus goldos témák nem kellenek (BP, free xp, prem nap, golods fix prem tank..stb). Tavaly pl semmire nem tudtam elkölteni, mert annyira hulladékok voltak (k2, t54ht). Visszautalni nem lehet, kenyeret nem kapok belőle, kamatozni nem fog, szóval örüljük, hogy minél több dologra lehet költeni"sem több, sem kevesebb, csak ember lehetek,"
-
Djuree
félisten
válasz Viktoár #249835 üzenetére
mióta wotozol? nem tudod még hogy a statok nem fedik a valóságot a wotban?
simán 20m-ről nem vesznek észre és ez nem stat, hanem tapasztalat. minden skill, felszerelés álcára van húzva, nagyon durva mit művel a kis szaros.LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Baltazár123
senior tag
válasz Viktoár #249859 üzenetére
Ha beragadsz a vas-bronz szinten, akkor ott már szinte reménytelen előre jutni ilyenkor. A cc-k is iparkodnak minél gyorsabban feljebb menni innen, mert már láttam skill-t idegrohamot kapni, pedig pont a roham miatt néztem volna, de inkább abba hagyta a streamet akkor. Várt a kezdéssel vagy több accon csinálta valami ilyen oka volt.
Elméletben ha 20 pont körül vagy inkább alatta tudnád tartani a bukó csaták pontveszteségeit, akkor lehetne haladni jól, de ez elég nehéz. Mostanra rengeteg semmire se használható játékos ragadt be a kisebb szinteken és hát a játékélménynek is annyi. Ha magasabb szint a cél, akkor az elejét nagyon meg kell nyomni, ez a titka, meg mondom a cc-k se szívesen állnak neki ilyenkor. Meg az a titka a roham módnak, hogy telibe kell sz.rni a haladást vele. A küldetésekkel lehet haladni, az a lényeg. -
jano_77
nagyúr
válasz Viktoár #249859 üzenetére
Én elengedtem. Már csak a küldiket teljesítem kb a hét elején aztán rá sem nézek többet a modra. Többször is összerakott olyan agyatlan barmokkal, akikkel +25% sem segített volna rajtunk. Egyik csatában a legújabb tengerparti mapon egy Obj.430U-nk elment leghátra a nagy szikla mögé és ott dekkolt a csata végéig. Mikor mindenki szépen lassan elhullott, elindult, de nem az enemy irányába, hanem körben a map szélén. Ugyan ezen a mapon kövi csatában 3 med elment közére és ahelyett, hogy az enemy hátába kerültek volna sasoltak, hogy 3 heavy-t akik mentek harcolni legyaláz 7 tank. Ezek után már hiába indultak el persze. Ilyenekkel nehéz is lenne nyerni.
Legtöbb embernek fingja nincs, hogy mi is a lényege ennek a modnak.
2x sikerült eddig Bronzba feljutni: legelején, mikor a kvalit megcsináltam, majd vmelyik nap sikerült ismét feljutnom kb 1 csata erejéig, aztán ismét vissza a Vas-ba. Nem görcsölök emiatt, letudom a küldiket és annyi.zodo: örülj, hogy Neked jutnak 3-4K csatás playerek is. Nekem nagyon sokszor pár száz csatásokkal van tele a csapat, akik látszik, hogy teljesen fogalmatlanok vagy BOT-ok.
[ Szerkesztve ]
"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
manu75
aktív tag
válasz Viktoár #249945 üzenetére
Akkor jól tippeltem igazából nem volt nálam se kimagasló sebzés, de a csapat az inkább hagyjuk és olyankor jönnek a -6 és -4 pontok. Mondjuk -36-ot a legkönnyebb összeszedni, főleg ha már 10 sec van hátra, hogy befoglalják a bázist, de 3-5 nehéz tank még hátul kempel, hátha sebez majd valamit.
-
Warton
őstag
válasz Viktoár #250047 üzenetére
Nekem is fantasztikus napom volt tegnap bronz E tetejéről sikerült felküzdenem magam a vas A aljára. De igazából már nem is zavar, rájöttem, hogyha csak a heti küldetésekre koncentrálok akkor nem is annyira gáz ez a mód, csak nem szabad elvárni, hogy a rangokkal haladjak.
Kompromisszummentes linux gaming.
-
xAttilax
őstag
válasz Viktoár #250072 üzenetére
Nekem már tegnapelőtt összejött a 45. Talán egy 3 órás twitch volt benne ami “plusz” a többi a type63. A Skin annyira nem tetszik, de talán jobb mint a kengurus téma, bár ott menő, hogy világít a lámpa. Viszont a kis type ot nagyon megkedveltem. A pár nap alatt mentem vele 26 csatát 2000 átlag és 73% WR. Pedig előtte 2000 alatt volt és valami 40% alatti wr. Tudta mikor kell jól teljesíteni
"sem több, sem kevesebb, csak ember lehetek,"
-
jr1994
addikt
válasz Viktoár #250074 üzenetére
Tart még a harcos útja? Én az STB skinre hajranék. Gyűjtögettem a zsetonokat, twitch streamen is begyűjtöttem amennyit lehetett, de japán nehéz tankom nincsen. Feltétlenül kell azokkal is játszani a 45 ponthoz?
WoT: mennyeibajnoksag --- "Az a meta, hogy a botok hülyék"
-
Plata
félisten
válasz Viktoár #250106 üzenetére
Én inkább jót nevetnék rajta.
#250104Djuree
Nekem az otthoni gépen SSD-n van a játék,de a másik gépen nem azon csak HDD-n van mert SSD fontosabb dolgokra van.
De nem sok különbséget érzek.A HDD-ről is 28-20 másodperccel kezdés előtt bent vagyok.
Akkor tölt lassabban ha előtte star trek-ezek,attól be lassul.#250109Met
Hát ha ilyesmi miatt hisztizik,akkor pont azt nézném ki belőle.[ Szerkesztve ]
-
-
Baltazár123
senior tag
válasz Viktoár #250147 üzenetére
ami érthetetlen, hogy miért nem lehet legalább követni, hogy most éppen hogyan áll az EU, na mindegy.
Én most ott vesztem el teljesen, hogy féláron vannak a felszerelések, tankok kedvezményesen meg az egyéb futó akciók.
Az utolsó cikk alján, jól eldugva van a hír nem tudom, miért gondolják, hogy nekem ahhoz van kedvem, hogy a kilométer hosszúságú cikkeiket átbogarásszam? nem vagyok se marketinges se közösségi kapcsolatos, de nekem ez olyan evidens lenne, hogy a játékosoknak fontos információkat tenném első helyre és akit érdekelnek a részletek, az majd átbogarássza a cikket.
[ Szerkesztve ]
-
xAttilax
őstag
válasz Viktoár #250218 üzenetére
Attól függ mint nevezünk kidobott pénznek. Az accot elvileg nem lehet eladni, de ha ettől eltekintünk amúgy sem érnek szart se. Ha egy vásárolt tankkal mész mondjunk 100-200 csatát akkor már “élményt” valahol megkaptad, mint mondjuk egy Steam-es single játék, mozi, koncert, buli..stb. A meta miatt meg jövőre nézve nem túl logikus tankokat venni, mert könnyen rövid időn belül egy szar lesz. Az eredeti gondolatra visszatérve, minden ilyen jellegű játékra költeni igazából “kidobott pénz”.
Szerintem a játékosok nagy része nem fórumozik, nem tud ilyen hírekről és nem nagyon befolyásol semmit nekik. Nem ilyenek miatt megy majd csődbe ez a játék. Ez igazából annak a rosszindulatú kisebbségnek nyújt valami kis örömöt akik ilyen olyan okok miatt évek óta várják, hogy a játék bezárja kapuit. (Mintha nekik azzal több vagy kedvesebb lenne)."sem több, sem kevesebb, csak ember lehetek,"
-
Szibilla
aktív tag
válasz Viktoár #250286 üzenetére
Igen, a pontozási rendszer szerintem is vacak, legalábbis az én játéktudásomhoz nem igazán passzol. Ki se jutottam vasból még véletlenül sem, de ezt már az első héten elkönyveltem, hogy így lesz.
Viszont meglettek a heti küldetések, csomó kredit és XP jött a filedmodokhoz, nekem ez erről szólt. Még mindig jobban szeretem így is ezt a játékmódot, mint mondjuk a Frontline-t.
-
Warton
őstag
válasz Viktoár #250284 üzenetére
Tegnap letudtam a heti küldiket pár óra alatt. 1000 kötvényt azért nem hagyok benne a rendszerben. Nagy nehezen felmentem bronz D-be, aztán persze visszacsúsztam E-be. Úgyhogy nem sikerült a bronzból kitörni. Nagyon nem, de igazából már egy ideje leszarom.
Amúgy tetszik a 7vs7 formátum, tetszenek a tankboosterek, meg úgy egész fun, ha valaki nem figyel a rangokra csak játszik. A pontozás nagyon igazságtalan az tény. 6000 kombinálttal vesztes csatában veszítek 10 pontot: hát LOL. Meg kétszer is ammorackeltek valakit a csapatomból majdnem fullhp-ról. Ezek a csaták ezen a ponton már el is dőlnek, egyszerűen ennyit nem bír el egy csapat sem.
De azzal a hozzáállással - hogy semmit sem akarok elérni, csak játszogatni, esetleg fieldmodot fejlesztgetni - egész élvezhető, én mindenkinek ezt javaslom, szarjátok le a rangokat, ne azért játszatok, hogy kijöjjetek a vasból vagy bronzból, mert az csak megmérgezi az élményt. Amúgyis tökmindegy, mert nem fogsz úgyse 6000 kötvényért cseh hetes tankot venni.Kompromisszummentes linux gaming.
-
Warton
őstag
válasz Viktoár #250292 üzenetére
A régi maratonoknál volt, hogy a küldetéseket megcsinálhattad skillből, akkor gyorsan mentél előre vagy grindoltál és akkor nyilván lassabban, de haladtál. Talán ezt kéne beépíteni a roham módba. Mittomén 500 csata után kapsz 100 pontot, azaz ugrasz egy rangot: D-ből C-be mondjuk.
Kompromisszummentes linux gaming.
-
xAttilax
őstag
válasz Viktoár #250328 üzenetére
ilyen a játékosállomány. Annyira nem vagyunk jók, hogy 2-3 szar játékost kompenzáljunk. Én nézegettem és sokszor kívántam inkább WG féle botokat mint ezeket 43-48% csoda playereket. Mindent fordítva csináltak, ha menni kellett volna akkor tele a gatya és hátul, ha a védeni akkor meg suicide 1-et lövök és elvesztem az addig kemplet full hp-m.
És nem volt semmi BP... Könnyű haladni, volt ingyen IX-es tank is.. csak a minimális tudás is hiányzik.
Átlagot nézik a tankokkal, de az igazán jó playerek pont a magas átlag miatt azért nem mennek ilyen szar sorozatokat. nézd meg fórumról dieghot, nála nem sok ilyen lesz. Az átlag Jóskáknak meg ez a sorsa
De, hogy pozitív is legyen benne:
az obj 752-vel 100 csata alatt nem tudtam ászt csinálni, most a szar csapatok miatt 2x is és az egyik döntetlennel
Szóval azért jó is van ebben
"sem több, sem kevesebb, csak ember lehetek,"
-
Baltazár123
senior tag
válasz Viktoár #250388 üzenetére
a tech tree tankok kb 90%a szahar, és ez az arány egyre romlik, mert az utóbbi években behozott új tech ágakról nem is tudok mondani használható tankot. Ami van is, az nem tier10, hanem kisebb tierben.
Nem jön olyan mennyiségben új játékos a játékba, ha azt gondolod, hogy majd lerontják a jobb statisztikájú, népszerűbb tankot, akkor a meglevő játékosok engedelmesen áttérnek másra és új játékosok meg majd eleve úgy fejlesztenek. Inkább bemutatják a kedvenc ujjukat, aztán szenvedjen a mocsok sz.r tankjaikkal, aki akar.
Meg a másik gond az, hogy pl kisebb tierben se játszik a kutya se, pedig milyen jó kis csaták voltak régen akár tier3-ban. Volt persze sok olyan, aki a kezdőket akarta aprítani, de bőven volt komoly ellenfél is, sok jó csatát lehetett menni akár tier1-ben is. Mondjuk ez az időszaka a játéknak már jó régen véget ért, pedig miért ne lehetne mondjuk egy jó gurulni tier5-ben, ha lennének értelmes ellenfelek is a sok botszerű mellett? legalább meg kéne próbálni, de a nerf buff főleg ilyen szakértelemmel, ahogy csinálják, sokkal inkább kontraproduktív.
Ja és ha már ennyire nagy a kiegyensúlyozott játék iránt az igényük, akkor miért nem piszkálják meg az igazán op tankokat? -
Djuree
félisten
válasz Viktoár #250430 üzenetére
ezt csak te tudhatod.
nem tudjuk miből mennyi van már neked, milyen a játékstílusod, mert ahhoz választunk felszerelést. de vagy turbó vagy célzó, azok mindig jók, másik 2 nem gyakori.LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
diegho
nagyúr
-
h1mpi
félisten
válasz Viktoár #250491 üzenetére
Én kihagyom, mert jelenleg nagyon sok goldot kellene ráköltenem, több, mint 30 000-et és annyit nem ér meg egy tank sem. És akkor még a 10 000 kötvényt is sajnálnám. Most fejlesztettem ki az SC-t, az gyakorlatilag ugyenez csak még jobb a gun depje. A zöldekben jobb a 452K.
[ Szerkesztve ]
Fully electric lifestyle!
-
xAttilax
őstag
válasz Viktoár #250523 üzenetére
tökéletes megfogalmazás.
Én bevittem a stock type 57-et, hogy milyen jó lesz majd itt kihúzni mondjuk a nagy löveget itt és nem randomban. Támadtunk, amihez teljesen lassú voltam. Lőttem 2-3 ezret, még meghalni se tudtam... de 2k körüli XP, rang talán a második, kredit lófasz, borzasztó unalmas de legalább vagy 25 perc amit én vagy 50-nek éreztem. Soha többet, csak gyors vagy meta prem tankok, hogy legalább a kreditet fossa."sem több, sem kevesebb, csak ember lehetek,"
-
Puculo
aktív tag
válasz Viktoár #250523 üzenetére
Nem szoktam frontvonalban játszani, de az artyzáshoz is kell előre gondolkozni, pozíciót váltani stb. Simán le tud hozni egy meccset a jó tüzér, nyilván városi pályán kevésbé effektív. Nem csak a counter arty miatt érdemes pozíciót váltani, hanem a hatékonyabb támogatás miatt is. Nem mindegy hova fókuszálsz, mikor melyik oldalt támogatod. Amikor nincs spot, artyval lehet az enemy vonalai mögött blindolni ismert pozíciókat. Soha nem unatkoztam artyzás közben.
" Aki nem áll ki valamiért, elveszik a semmiért "
Új hozzászólás Aktív témák
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest