Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • MaCS_70

    félisten

    válasz gyulank #62535 üzenetére

    Hogyhogy megint nincs igazam?

    Mikor volt legutóbb "nem igazam"?

    Valamiért elvárod, hogy a kérdéseidet is lenyomozza az, aki segíteni akar. Ha azonban érdemi választ kapsz, arra valahogy nem reagálsz.

    A legutóbbi kérdésed ennyi volt: "Javít valaki ilyet?" Semmi több. Semmi arról, hogy mit kéne javítani és miért. Ez válasz volt egy saját bejegyzésedre, ami összesen ennyit tartalmazott: "Így villog." Ez legalább egy link volt, egy videóra, ami minden további magyarázat nélkül egy sor villogó LED-et mutatott, tehát még mindig nem derült ki, hogy mit kéne javítani és miért. Itt is vissza lehetett lépni egyet az sorban, egy előző beírásra, de még abból sem derült ki, hogy mégis miről van szó. Na, én itt adtam fel, hogy segíteni próbáljak. Most viszont kíváncsiságból továbbléptem, és a további harmadik visszalépésre derült ki, hogy milyen eszközről van szó.

    Magyarán: elvárod, hogy aki segíteni akarjon, az olvasson vissza 6 (hat) bejegyzést, hogy kiderüljön, hogy mégis mi a kérdésed.

    Ez valami oltári nagy udvariatlanság.

    Ellenben kifogásolod, hogy nincs reakció egy korábbi kérdésedre, amihez belinkeltél egy fotógalériát. Na, én azt sem akarom megnézni. Illessz be ide egy-két használható képet (Ne linkeld, illeszd be!), hogy ne kelljen nyomozni a kérdésed után, és akkor jó eséllyel kaphatsz választ -- ha viszont mégsem kapsz, semmi alapod arra, hogy reklamálj.

    MaCS

    Fán nem lehet motorozni, motoron viszont lehet fázni!

Új hozzászólás Aktív témák