- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
oba
addikt
Sziasztok!
Telekom saját Sagemcom F@st 3686 V2 -es modemét használom. A problémám az, hogy random időközönként, de rendszeresen elmegy a net és/vagy eldobálja a wifi jelet. A környéken nincs más wifi jel csak ez, a szomszédok nem neteznek Mindent gyári beállításon használok, csak jelszót cseréltem, linkelek egy képet róla: [link]
Akkor is előjön a jelenség ha egy helyiségben tartózkodom a modemmel, tehát nincs köztünk semmilyen fal vagy nagy távolság. Azt veszem csak észre, pl a telefonomon, hogy nem tölt be semmit pl a böngészőben, és a wifi ikon mellett egy felkiáltójel lesz. Pár másodperc majd megjavul... egy ideig. Bátyám aki 2 utcával feljebb lakik, szintén telekom, szintén ugyanez a modem, és nála is szintén előfordul ez a jelenség az ő telefonján is és laptopján is, szóval kizárnám azt, hogy az én telefonommal van gond.
A pc -n, ami kábelen kapja a netet a modemtől, még nem vettem észre ilyet, ott stabil a net.Mindenféle ötletet, tippet szívesen fogadok
Kézzel készült óraszíjaim - https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/oba/index.html
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Trollok komolyan
- Windows 11
- eBay
- Objektívek topikja
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Tömeges letartóztatás volt Dél-Koreában az ország legnagyobb kriptocsalása miatt
- Milyen légkondit a lakásba?
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest