Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • .:Secur:.

    tag

    Az előző probléma megoldódott a router áthelyezésével... :U szerk.: 1-es csatornára raktam, így jó!

    Következő probléma másik projekthez: Az lenne a kérdésem, hogy egy wifi adapter, tehát amit a wifi jel vételére használunk USB - (rp/sma) remélem jól írtam, tehát a wifi antennát lehet rádugni, nos ezt az eszközt lehet-e jel szórására, tehát jel adásra használni és ha igen akkor hogyan? Normál UTP kábelen menne az eszközig a net majd egy RJ45 - USB átalakítóval csatlakozna. A kérdés működne-e eddig, ha igen akkor a további kérdések az UTP kábel elején kereshetőek, hogy miből adnánk a jelet? Routerből? Ugyanez a felálllás működne visszafelé is? RJ45 to USB - USB to rp/sma - router rp/sma portja. a kérdés az aláhúzott részben van, lehet árulnak male to male csatlakozót és akkor össze lehet tekerni? Ha igen akkor működne ez az össze-vissza ötlet?
    Tisztázás képen egy ábra a routertől indulva:
    Router RP/SMA kimenet --- RP/SMA male to RP/SMA male --- USB-RP/SMA adapter --- USB to RJ45 --- UTP kábel --- RJ45 to USB --- USB-RP/SMA adapter --- RP/SMA csatlakozású antenna
    Remélem nagyjából kivehető a gondolatmenet. Kérlek segítsetek nagy fába vágtam a fejszémet :R

    szerk.: azért kellenek a RJ45 to USB átalakítók mert nem akarok aktív usb kábelt venni, 30 méter nagyon drága ezért maradt ez az UTP kábeles RJ45-ös megoldás.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák