- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Mobil flották
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Új hozzászólás Aktív témák
-
TBG
senior tag
Osztottam, szoroztam és továbbra is a 820 a befutó
ZTE Grand X powered by Intel® Atom™, Eladó: Panasonic HC-V10 HD+16GB SD kártya 25K.
-
Lall
veterán
Tököm a WhatsApp-ba. Ismét szarakodik. Ma még csak akkor jött meg üzenetem, ha beléptem az appba. Baszott bosszantó.
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
válasz gabor94 #12194 üzenetére
Tuti önálló böngészők? Nem csak ráülnek a beépített IE motorra?
---
Ha már a kifagyások szóba kerültek, kerüljétek a Vetheria "Drive cam" programját. n+1. felvétel után (van úgy hogy 3x1perc, van hogy 6x1percet sikerül felvennie) újraindul a telefon(Lumia 610). A segítséget kérő levelemre nem reagált a fejlesztője.Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
TBG
senior tag
-
vrbst
tag
Pont igy gondolkodtam en is es nem bantam meg. Igaz, nalam mar ket eve megtortent a valtas.
Az 512 mb ram szvsz nem veszesen nagy hatrany. Egy-ket (foleg) jatek nem erheto el, de amugy zokkenomentes minden. Ezen kivul talan az ie is tobbszor tolti ujra az oldalakat ha sok tab-od van megnyitva, es lepkedsz kozottuk.
[ Szerkesztve ]
-
T_Stark
őstag
Chrome van WP8-ra? Vagy várható rá?
-
Intru
csendes tag
Mi a baj az Explorerel? Simán használható, ha meg adatforgalom a baj, akkor Nokia Xpress. HTC-nél nem tudom
720 meg simán jó 512 rammal is, aki meg játszani akar, vessen magára
-
-
Воланд
titán
válasz Sweet Lou 6 #12230 üzenetére
csak nem wp-n.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
AMD Power
titán
Firefox próbálta már valaki? Milyen?
-
Lall
veterán
válasz AMD Power #12234 üzenetére
Kommenteket olvastál?
"Mindenki annak tudatában használja ezt a böngészőt hogy a nevén és az ikonján kívül semmi köze az igazi firefoxhoz, az Internet Explorer böngészőmotorját használja, valami noname banda készítette, gyakorlatilag egy Internet Explorer más skinnel."
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
nadpaat
csendes tag
Sziasztok !
Készítettem egy alkalmazást, nem tudom meg lehet-e itt osztani veletek a linket. (Ha szabályzatba ütközne, akkor előre is elnézést.)
Market link:
http://www.windowsphone.com/hu-hu/store/app/dohánybolt-kereső/713fad23-16f4-4197-8ee7-9632e76d7c65Folyamatos frissítések várhatóak !
-
Bukk900
őstag
Sziasztok!
Nyomkövető programot tud valaki ajánlani?
Egy másik wp telefon helyzetét kellene térképen megjeleníteni. -
szutyis
tag
Sziasztok
Olyan alkalmazást keresnék ,amivel egy dokumentumot betudok Pdf-be scannelni és tovább küldeni.
Válszokat előre is köszönöm. -
NGA
addikt
Ha már volt, bocsi, de nekem tetszik
-
Drag77
senior tag
Lumia pusher helyett
linkhttp://draginet.hu , MCSA, MCSE, UEWA, Microsoft 365 Certified: Modern Desktop Administrator Associa Microsoft Certified: Windows Server Hybrid Administrator Associatete,
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest