-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ga3rieL
senior tag
Hali, továbbra is várom a megoldásokat az ezelőtti problémára, vagy lehet , hogy mégsem?
Ám, most mást is szeretnék tudni. Mégpedig azt, hogy a Redstone 2 update után a Creations updatet visszavonták, ami hibás volt? Vagy nem? És majd jön szeptemberbe az a másik CU amit mondtak? Vagyis ha visszateszem a Redstone 2-t , akkor a WU nem fogja feldobni,hogy veszélyben vagyok, és frissítsek az alkotói frissítésre? Várom a válaszaitokat. Előre is thx
[ Szerkesztve ]
-
Ga3rieL
senior tag
válasz quailstorm #62054 üzenetére
Akkor az azutáni CU. Ami gallyra vágta, amivel változott a verzió szám, nemis tudom mire már.
-
TRob1
veterán
válasz Ga3rieL #62053 üzenetére
A Redstone 2 a CU, a 1703 ami idén áprilistól elérhető/tölthető/frissíthető, amit szüneteltettek egy ideig a win updaten. Tehát most nem tudom mit tennél fel, mit nem tennél fel és mi mit vágott tönkre.
(#62056) quailstorm :
Össze jön vagy nem jön össze, kiderül majd ősszel.[ Szerkesztve ]
¤ R'n'R ¤
-
quailstorm
nagyúr
Jóvanna, fáradt vagyok
Asszem majd az AU-kat én in-place upgradelni fogom nem frissíteni gépházból. Előtte csinálok imaget. Amit tegnap raktam fel, az Dell E5530. Ivys laptop, hibátlanul megy rajta a 10 CU.
De egy-két kimondott appkompatibilitási hibát leszámítva inkább a dist upgrade-be rokkantak bele a népek...[ Szerkesztve ]
-
TRob1
veterán
válasz Ga3rieL #62059 üzenetére
Akkor valszeg Te az e havi (júniusi) "patchkeddi" összegzőről beszélsz. Az dehogynem fog felmenni.
Épp ma szedtem le és csináltam egy boot pendrive-ot az MS progijával, me asszonynak újraraktam win-t ssd-re, és CU volt, de utána még felment rá az ehavi update...(#62058) quailstorm :
[ Szerkesztve ]
¤ R'n'R ¤
-
Ga3rieL
senior tag
Tudom, nagyon OFF, de nemtaláltam rá megfelelő topikot. Nameg OFFból csak ez a egyetlen kérdés mégpedig, hogy minden lapiban és asztali gépbe 2,5" -ös hdd van? Azért akarom tudni,mert ezt az 1TB-s HDD-t kivenném a gépből, és vennék rá boxot, és használnám mint külső hdd USB-n keresztül. Csak ennyit akarok tudni, mert akkor 2,5"-ös boxot kell vegyek rá. és 3.0-s lehet?előre is köszi a helpet.
[ Szerkesztve ]
-
-
Ga3rieL
senior tag
válasz quailstorm #62063 üzenetére
Pl. ilyen? És mi az , hogy a boxnak 6TB a kapacitása?
-
törölt tag
-
addikt
válasz #41133696 #62067 üzenetére
First of all let us clear up a few facts. The “Shared Source Kit” folder did exist on the FTP until this article came to light. We have removed it from our FTP and listings pending further review just in case we missed something in our initial release. We currently have no plans to restore it until a full review of its contents is carried out and it is deemed acceptable under our rules.
The folder itself was 1.2GB in size, contained 12 releases each being 100MB. This is far from the claimed “32TB” as stated in The Register’s article, and cannot possibly cover “core source code” as it would be simply too small, not to mention it is against our rules to store such data.
At this time all we can deduct is that The Register refers to the large Windows 10 release we had on March 24th which included a lot of Windows releases provided to us, sourced from various forum members, Windows Insider members, and Microsoft Connect members. All of these we deemed safe for release to BetaArchive as they are all beta releases and defunct builds superseded by newer ones, and they were covered under our rules.
If any of this should change we will remove these builds from the FTP and we will happily comply with any instructions to do so by Microsoft.
With regards to the BBC article http://www.bbc.co.uk/news/technology-40366823 about two Britons that have been arrested following an alleged Microsoft hack, we don’t believe there is any connection with this alleged “Windows 10 core source code leak”.
-
csixy
addikt
válasz alratar #60611 üzenetére
A puding próbája az evés. Hozz létre gépházban egy lokális fiókot rendszergazdai jog nélkül jelszó nélkül.
Ha hagyja. A rendszer bootoláskor mindig oda akar feljelentkezni, ami utoljára volt használva.Kert, kütyük,munka,matek,morfondír...ennyi. Szóval ács nem vagyok, de nemrégiben sikerült faragnom egy mőködőképes fogpiszkálót.
-
SLacus
csendes tag
Üdv,
egy tapasztalat megosztása...
Gépet cseréltem, az SSD maradt, legális windows 8.0-ról updatelt windows 10 pro-val. Új gépbe ez ment rendszermeghajtónak.
Első meglepetés, hogy csont nélkül bebootol, feláll a rendszer és kb 10 óra használat után csak annyi baja volt, hogy kérte az aktiválást a rendszert (jobb alsó sarokban, félig áttetsző, és soha el nem tűnő feliratként).
Második meglepetés, hogy miután beírtam a windows 8-hoz kapott licence kulcsot, szó nélkül aktiválta a rendszert Windows 10 pro-ra.
-
philipe
tag
Sziasztok !
Nem igazán értek a témához ezért szeretnék segítséget kérni.
Lenne lehetőségem vásárolni nagyon olcsón egy digitális licensz kulcsot.(4 számjegyű az összeg)
Megéri vele foglalkozni, vagyis teljes értékű Windows 10 Pro 64bit -et kapok, vagy ez csak kamu ?Előre is köszönöm a válaszokat.
Üdv., Phil
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Hi,
Vennek egy egy samu 250 GB 850 evo-t, és külön partíciót szeretnek a win 10-nek.
mennyi helyet hagyjak neki?köszi
-
Atlantisz48
őstag
Sziasztok,
Abban szeretném a segítségeteket kérni, hogy hol tudom bekapcsolni, a helyesírás ellenőrzést Windows 10-ben? Úgy értem, hogy ha pl írok egy email-t vagy a facebook-on chat-elek, akkor is aláhúzza a szöveget, ha elírom? Régebben be volt kapcsolva, de most valamiért nem.
Előre is köszönöm.
Üdv:
Zoli
-
CirrMee
addikt
válasz Atlantisz48 #62078 üzenetére
Sehol.
Ilyenért az éppen nyúzott programod a felelős, tehát ott keresd az ilyen beállításokat.“Az a baj az interneten terjedő idézetekkel, hogy sosem tudhatjuk biztosan, ki írta.” (Petőfi Sándor)
-
törölt tag
válasz Atlantisz48 #62078 üzenetére
settings\devices\typing
beállítások\eszközök\gépelés -
addikt
Hm, közben a Microsoft meg megerősítette, hogy mégis volt ott forráskódrészlet driverekhez, ARM kernel kódhoz fent (ez a betaarchive is egy csodálatos hely lehet):
http://gizmodo.com/leak-of-windows-10-source-code-raises-security-concerns-1796390666
-
törölt tag
Azonkívül hogy szar az egész, mitől lehet pár hét, hónap után megkergülnek az MS UWP appok? Ma megint elkezdte. Nem indulnak elsőre, splash screen és megáll. Csak másodjára hajlandó. Csempe meghal. Amennyire utána olvastam valahogy korrupt lesz a profil és ezért mindig az a tanács csináljon az ember új fiókot. És az a vicc sok google találat alapján Windows 8 óta létező hiba! Egészen szar, mert hát túl sok UWP-t nem használok, de a settings, calc kéne. Az is rendszeres tálcára leteszem pl. az időjárást és nem képes folytatni magát, kifagy.
Arról nem is beszélve mióta az outlook.com megújult tetű lassan tölt be és hiába van elmentve a jelszó folyton ez történik:
beírom outlook.com vagy kedvencekből
elkezd futni a csík hogy tölt
hopp mégse bedob egy képernyőt kattintani kell sign in
jó megy a csík mégis bejelentkezik elmentett jelszó alapján
várni mire a kikapcsolhatatlan skype modul bejön
jó lassan betölti a legfrissebb levelet
de még utána se túl reszponzív az egészEgészen vicces itt ülök a gép előtt, de egyszerűbb telefonon megnézni 1 másodperc alatt mi jött.
-
this is life
Ármester
-
netpeti98
addikt
válasz this is life #62087 üzenetére
Bár a nagy részét már a másik cikk is leírta, de ez alapján közel sem akkora dolog a szivárogtatás mint ahogy a The Register cikke (az volt az első hely ahol megjelent a hír) beállította a dolgot:[link]
The Verge appears to be correct, as the source code leak is both minor and uninteresting, as it involves files related to USB, storage, and Wi-Fi drivers in Windows 10 only. And these files were already shared outside of Microsoft with PC makers and other partners, including enterprises and governments
[ Szerkesztve ]
-
Ga3rieL
senior tag
Hali.
ISO fájlt meglehet nyitni fájlkezelővel, explorerrel, windows intézővel?
[ Szerkesztve ]
-
netpeti98
addikt
válasz this is life #62089 üzenetére
Persze, általánosságban írtam a dolgot. Csak tiéd volt az utolsó hozzászólás a témához kapcsolódóan.
Az NSA megemlítése tényleg jogos az utóbbi idők alapján.[ Szerkesztve ]
-
Ga3rieL
senior tag
válasz quailstorm #62092 üzenetére
Nagyszerű, köszi,. akkor nem kell bandizip, meg a tömörített fájlokra sem.
-
Ga3rieL
senior tag
Ám itt közületek, amikor felkúszott a "kisebb" CU update, akkor később utána nem csinált olyat, hogy nem tudja hova létrehozni az ideiglenes fájlokat, mert valami baj van a temp mappával? Nekem azt az ablakot indítás után hozta be. és a trükkel előhozott w7-es windows fényképnézegetőbe egyszercsak nem tudtam megnézni a képet. Volt valakinek ilyen? Mert ha igen,akkor az a CU cseszte el, és nem én.mer addig meg jó volt.
-
törölt tag
Helló, a csoportházirendet eléggé testreszabtam:
WD Youtube1
WD Youtube1
WD Youtube164-bites Windows 10 PRO van. Kérdés, Ti milyen megoldással szoktátok lementeni a beállításokat? A GPMC úgy látom, már nincs W10 alatt.
Ezt találtam gyorsan: How to Backup and Restore Local Group Policy Settings in Windows 10
-
macilaci78
nagyúr
Sziasztok!
Van ez a KB4022715 frissítés és egy nem napi szinten használt irodai PC. (C2D, 8 GB DDR1 ram, stb...)
Szóval nekifutott a gép ennek a frissítésnek június 16, 17, 19, 20, 21, 22, 23.-án és az imént is kivétel nélkül ugyanazzal az eredménnyel.
Letöltötte a háttérben fogva ezzel a gépet, majd leállítás/újraindítás helyett a frissítés opcióval. Persze nem sikerült újra elindulni/indulni, kék képernyő változatos dll fájlok hibája, vagy semmit mondó hiba telepítő lemezért sírva. 3-5 nekilódulás után felismerte, hogy valami nem kerek, visszavonta a frissítést minden alkalommal, majd méd 2-3 újraindítás ás voiala, bejött az asztal.Szóval hogy a viharba tudom én ezt a frissítést vagy telepíteni, vagy ignorálni?
Köszi!
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
Doky586
nagyúr
Furcsa hogy ugyanazon dolgot (azt hogy az OS forráskódja -vagy annak részletei- bárki által elérhető) ennyire különböző módon ítélnek meg az emberek..
- Linuxnál ennek megítélése pozitív és követendő példa
- Windows esetén ez rossz dolog, biztonsági probléma, hackerveszély.. (ha csak jogi problémának, értékelnék, nehogy más felhasználja szellemi terméküket, még megérteném) -
quailstorm
nagyúr
válasz macilaci78 #62096 üzenetére
DDR2 lesz az szerintem, 1 nem lehet 8GB
Itt van egy tutorial. Itt a version 1511 alatt a link.
Ezzel lehet rejteni.
-
this is life
Ármester
válasz Doky586 #62097 üzenetére
Azert linuxon se nyulhatsz bele felugyelet nelkul a teljesseg igenye nelkul pl : ubuntu,mint ,kubuntu,zorin,manjaro-ba hogy at ne neznek a tenykedesed, az egyedi linux os persze mas , de lelke rajta annak aki megbizhatatlan forrasbol szarmazot hasznal .
A windowsnal a forraskod megszerzese ,annak atnezese a legritkabb esetben jelent jot , egy reszt a pc-k tobbsegen az fut , mas reszt nem jotekonysagi szervezetek probalnak tobbnyire a forraskodhoz jutni , szakerto kezekben hibat talalva es azt kihasznalva irdatlan mennyisegu gepben tehetnek kart ...
Linux desktop nem igazan a hackerek fo celpontja ellenben a win igen .
Amikor Bell feltalálta a telefont, már volt egy nem fogadott hívása Chuck Norris-tól
-
jimmy399
senior tag
válasz this is life #62099 üzenetére
Főleg, hogy a desktop linux elterjedtsége kb max 2% lehet...
--- N/A ---
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Smart Security Premium
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest