Új hozzászólás Aktív témák
-
PAtr0n
addikt
válasz munnergep #8800 üzenetére
Szerintem ha nem csinálod gyakran, akkor nincs. Mondjuk ha 1 nap már sokszor kiléptél, lehet szankcionálnak.
RG4L:
Szalutálva a tegnapi utolsó meccshez, készítettem neked a "Get rekt" szituból egy szép screenshotot[ Szerkesztve ]
"Ne sikeres ember próbálj lenni, hanem értékes"
-
PAtr0n
addikt
válasz D.Orion #8802 üzenetére
Nem lehet csak bombázásra alapozni, mivel csak AB csatákat megyünk, így van benne bőven domination is. A legjobb taktika az, ha minimum 5, de inkább 6 gépet viszel, nálam a felállás: 2 vadász, 2 Heavy Fighter/attacker, 2 bombázó jó nagy bombateherrel. Ja és max 4.3-mas BR környékén (Tier 3) pakolunk be gépeket, ez már bevált.
És még így se biztos hogy hozzuk a meccset, tegnap nagyon jól összedolgoztunk, ezért lehettünk ilyen sikeresek."Ne sikeres ember próbálj lenni, hanem értékes"
-
RG4L
őstag
válasz D.Orion #8802 üzenetére
Vadászbombázók és attackerek viszik a pálmát AB-ben, ha mindenképpen nyerni akarsz, ebben pedig az amcsik a legjobbak.
P-47, P-51, PBJ, B-25, F6F, F4U...
(#8801) PAtr0n: kapta az ívet a Me 410 XD
Illetve mi még azért voltunk sikeresek tegnap, mert rohadt nagy árkád huszárok vagyunk
Még mindig előttem a kép, hogy bespawnolunk egyszerre, én PBJ-vel, te Do 217 N-el és megyünk előre mint két kamion, aki elén kerül azt daráljuk[ Szerkesztve ]
War Thunder: Gelesztaa
-
PAtr0n
addikt
Húúú, az is domination volt, 1 reptérrel, adtuk a pofájuknak a skulót az említett 2 géppel, nem is tudtak utána nyerni, elhúztuk őket szinte vissza a bázisukra
Na igen, az Árkád hussar-ság alap, nem bírtak velünk.Azért kell oda heavy bomber közeli gép is hogy nyerjünk, emlékezz arra a pályára amit úgy hoztunk vissza, hogy a csapatunknak fele ticket volt, az ellennél meg majdnem max. és bejöttem bombázni a Jucival. 1 bázisnak rögtön kampec lett, az meg nem kevés ticket ugye.
[ Szerkesztve ]
-
RG4L
őstag
Mikor kéne menni gold bigyót szerezni néktek?
-
PAtr0n
addikt
Na pont ezen agyalok. Nekem késő este lenne a legjobb (22 óra magassága), mert nemsoká el kéne repülnöm itthonról, és addigra tán haza tudnék gyünni. Néked?
Ha esetleg Franciának jobb előbb, kezdjétek el nyugodtan, max beszállok majd segíteni wager nélkül, ha időközben érnék haza."Ne sikeres ember próbálj lenni, hanem értékes"
-
D.Orion
veterán
+PAtr0n :
Köszönöm az infókat, majd igyekszem fejleszteni a repülős tech tree-t, remélem nem vesznek el majd a GE wager-ek addigra.RG4L: Köszi az app-ot, már gyűjtöm is a GE-t, csak lemerült a telefonom. Azt hiszem felrakom pc-re, mert ott azért egyszerűbb, míg ilyen sok lehetőség van.
-
RG4L
őstag
Ha elfogynának a megcsinálható feladatok az alkalmazásban, szóljatok, és mondom a trükköt
-
RG4L
őstag
Otthon próbáltam telefonról, arról nekem is szar volt, de ismerek olyat, akinek megy. Mivel Windows Phone-om van, azért használom ezt az emulátort, ez tökéletes.
Kipróbáltam még vagy másik 3 hasonló android emulátort, de egyikkel sem ment, csak ezzel.War Thunder: Gelesztaa
-
Francia91
veterán
RG4L és PAtr0n, látjátok, amit írok WT-ben a chaten?
[ Szerkesztve ]
"Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." /Ayrton Senna/
-
RG4L
őstag
Újabb kalandos este.
Mindent a győzelemért, egykerekes görkorcsolyafoglalásosmanőver.
Lelőttem egy B-17-et, aminek a farokrésze úgy gondolta, hogy Föld körüli pályára áll.
Incoming Dornier. Tegnap B-25-össel előztem Ju-88-at, most meg Do-val B-25-öt, hatalmas versenyző vagyok.
Itt épp üldöztem a zuhanó bombáimat, gondoltam rendesen végignézem, hogy mellé mennek-e.
-
Francia91
veterán
Jaa igen, itt ijesztgettél, azt hittem, hogy nekem jössz
(az az én B-25-ösöm a képen, azon van magyar zászló)(#8822) RG4L
Ezt meg azért kaptam, mert ketten nem bírtatok egy B-17-essel, én meg leszedtem nektekDe jók ezek az esték, sokat röhögök
[ Szerkesztve ]
"Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." /Ayrton Senna/
-
PAtr0n
addikt
Én is! Visítottam néha.
Jók ezek a közös foglalkozások, lehet ám röhögni! De erre csak az AB jó, RB-ben frusztráló, ha 5 perc magasságszerzés után már le is pottyansz, oszt mehetsz a garázsba.
Na igen, ha stuka, akkor ordító sziréna. Még milyen jó, hogy gondoltak a kibombázandó ellenségre anno a németek, hogy legyen idejük elfutni.
-
neato3loco
senior tag
Na ma nekifogok az amerikai vonalnak a tankoknál.
~ Asszed mivan közbe' te vagy a sztááá'? ~ Pepsi Béla
-
D.Orion
veterán
Azért ezt az ingyen GE-t nem is adják olyan könnyen. Bizony némelyik játékkal küzdenem kell.
-
D.Orion
veterán
És ti mind RG4L invite kódjával toljátok? Vagy ne süssek el gonoszkodó poénokat?
Egyébként ezek a webgame-k fele kamu. Hiába érsz el eredményt nem adja meg a GE-t és a get coin lehetőség sincs meg sehol ahol ezt írják külön. Mindet reportolom is mikor ilyenbe futok.
[ Szerkesztve ]
-
RG4L
őstag
Androidos telón nem biztos, hogy megy, de az emulátorral tuti. Fórumon is olvastam, hogy más is rájött.
A lényeg, hogy bemész a beállításokba, ott kikapcsolod a helymeghatározást, majd a telefon/emulált készülék nyelvét átállítod English (United Kingdom)-ra, így kapsz egy félmilliárd új feladatot, kb. 300-400GE értékben, a legtöbbje jó értékben ad app letöltés és egyszeri indításért, valamint videó megnézésekért.Persze megint mindent saját felelősségre, én természetesen angol nyelven futtatom.
-
PAtr0n
addikt
Akinek van fél órája érdemes ezt végignézni, SB mód, nagyon jól tolja a srác Spit Mk. IX-el: [link]
Szeretem The Mighty Jingles-t, annyira szépen érthető angolja van, meg jó humora. De ha már humor itt van tőle két fail egyveleg, betegre röhögtem magam rajta (angol tudás nem árt hozzá):
[link1]
[link2]"Ne sikeres ember próbálj lenni, hanem értékes"
-
Hauptmann
addikt
Volt már olyan, hogy akciós áron lehetett slot-ot venni? Van 220 GE-m, de nem sürgős, és ha majd lehet olcsóbban is venni, kivárom.
-
törölt tag
Készüljetek, holnap április elseje.
-
RG4L
őstag
Akinek lassan műküdne az Andyroid emulátor, BIOS-ban kapcsolja be a virtualizációt és hasítani fog.
-
PAtr0n
addikt
Ezt a vidit inkább aranyosnak tartom, mintsem humorosnak Mighty egyvelege kőkemény WT fika, azé tetszik. Angol az kell hozzá, mert úgy leszel igazán beteg tőle.
Jól tolja az kétségtelen, múltkor már néztem tőle, de most letaglózott az SB-ben a srác, mennyire durván adja neki.
Azért amekkora skill szakadék van az AB meg az RB mód között, legalább 2x akkora vagy nagyobb van az RB meg SB között, szeretném úgy tolni mint ez a srác.Andyroid téma: Jaja én is később jöttem rá, hogy a Vtx ki van kapcsolva BIOS-ban. Na meg a beállításokban nem árt minél több magra kitenni a virtuális gép erőforrás használatát, önmagában a Vtx ON nem elég. Akinek combos a gépe, érdemes maxon futattni. A netes játékok még így is lassúak néha benne...
Amúgy elvileg már kapnod kellett pár árva GE-t, tegnap összeszedtem 100 körül[ Szerkesztve ]
-
-
PAtr0n
addikt
válasz gradient99 #8849 üzenetére
Mindééég, amékor össze tudjuk beszélni.
De ha minden nap ránézel a fórumra, az a legjobb, mert ki szoktuk hirdetniRG4L
Az fajéntos! Én legközelebb péntek este érek rája, most H, K, SZ, CS kókemény munka van. De péntektől jó minden nap köv. hét CS-ig.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sweet.tv - internetes TV
- Borderlands 3
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Apple asztali gépek
- MIUI / HyperOS topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- iOS alkalmazások
- További aktív témák...
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- Samsung Galaxy Buds 2 Pro, vadonatúj, bontatlan, 2026.03.07.-ig garis
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest