- OnePlus Nord 3 - kapcsoljuk északot
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
- Magisk
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone 12 mini - kicsi a bors, de bitang erős
Új hozzászólás Aktív témák
-
munnergep
senior tag
-
L4mie
veterán
Sziasztok.
Az Nvidiás promós kódok mostanában mennyiért mennek?Dolgok amiket utálok: 1. fórumaláírások, 2. irónia, 3. listák
-
Francia91
veterán
Azért remek ám, hogy ez a fos Tu-2S Arado, Me 262 és He 162 ellen megy ám.... Azért annyira nem egy kiemelkedő Attackerről van szó, hogy ennyire feltolják
"Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." /Ayrton Senna/
-
Francia91
veterán
Értem én, hogy 2x20 mm cannon, 12,7 mm Berezin gunner, meg 2 tonna bomba, de ettől még nem kéne 6,0-án csücsülnie.... Főleg hogy az 1.49-ben még 5,7-es BR-je volt, most meg 6,0-ára feltolták
"Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." /Ayrton Senna/
-
-
CHaooSS
őstag
Utánanéztem és 25-40€ között találni.
A zene szubjektív. Nem vagy köteles szeretni mindent, amit hallasz, de ha szeretsz valamit és megmozgat, nyertél. Tehát ne engedd senkinek, hogy megmondja, mi a menő vagy a gáz, vagy mit hallgass. (...) A zene a tiéd. Daniel Nathan Leone
-
CHaooSS
őstag
válasz munnergep #9861 üzenetére
Most már alig van. 10k alatt kb. nincs is.
A zene szubjektív. Nem vagy köteles szeretni mindent, amit hallasz, de ha szeretsz valamit és megmozgat, nyertél. Tehát ne engedd senkinek, hogy megmondja, mi a menő vagy a gáz, vagy mit hallgass. (...) A zene a tiéd. Daniel Nathan Leone
-
Hauptmann
addikt
Engem most teljesen szopóágra tett a játék, egy jó hónapja alig dob valami rendes cuccot belépéskor, csak ilyen 10%-30%-os dolgokat. Pedig egy 500%-os fejlesztésnek nagyon tudnék örülni.
-
CHaooSS
őstag
Egy ideje nekem se dob jó dolgokat. RP-hez alig kapok, ha meg kapok akkor ilyen 10%-ot, régebben persze többször adott 150-200%-os fejlesztéseket.
-
munnergep
senior tag
Megy most a hivatalos fórumon egy szavazás. Én vagyok ennyire hülye vagy ők nem értik min kellene változtatni? Én simán mennék 1.5 Br különbséggel is, csak csinálják meg végre normálisan a flight és a damage modelleket, szüntessék meg a japók szívatását, kezdjenek valamit az immortal yakokkal. Ennyi.
Azon kívül, hogy többet várok majd az indulásra, nem sok értelmét látom.Ja, ezt nem is a gaijin szavaztatja meg. Ehh, akkor semmi.
[ Szerkesztve ]
"I like big fat men like you. When they fall they make more noise. And sometimes they don't get up."
-
RG4L
őstag
válasz munnergep #9866 üzenetére
Szerintem nem szeretnél 1,5-ös szórással menni, pontosabban 1,4 vagy 1,7 lehetne a szórás.
A 0,7-es szórás nagyon is pöpec lenne, ez főleg a tankoknál érződne. Az 1.0-ás szórással sincsen baj, csak azzal főleg, hogy mennyire szarnak a BR értékek módosítására, tehát én a Gaijin helyében legalább kéthetente módosítgatnék a BR-eken, finomításképpen.
Amúgy sem értem, hogy tényleg miért nem tudják csak egy pár napra kipróbálni a 0,7-et...Más:
Próbálta már valaki a J2M5-öt? 5.3-as BR-en van, tehát bőven megy Griffon Spitek, Bearcatek és hasonló finomságok ellen, miközben egy 4.0-ás gép szintjén van, TALÁN. RöhejWar Thunder: Gelesztaa
-
CHaooSS
őstag
Lenne mit módosítani, foglalkozhatnának fele..
damage model is egy vicc.. pár napja mentem pár csatát RB-ben tankokkal és egyszerűen borzalmas..
+1 feletti szórás? ááh azért az sok lenne, tankoknál azért 6,7-esekhez berakni 8-asokat , esélyük se lenne
[ Szerkesztve ]
-
munnergep
senior tag
Igen, 1.4-re gondoltam.
Viszont a tankokat kifelejtettem Ott jogos a 0.7. A tankos rb csaták nálam abban merültek ki, hogy kiálltam a shermannal a mező közepére és szép komótosan kiszedtem a maradék német ellenfeleket, német tankban ülve egyből kilőnek, az oroszokkal meg bármit meg lehet nyerni. (De ez az én tapasztalatom és annyira nem merültem bele.)Repülőknél engem annyira nem zavar a nagy br különbség. Mert nem a mértékkel van gond, hanem az eleve rosszul belőtt br-rel. Lásd J2M5
[ Szerkesztve ]
"I like big fat men like you. When they fall they make more noise. And sometimes they don't get up."
-
Francia91
veterán
válasz munnergep #9870 üzenetére
Ha mar BR, a Tu-2S is piszkosul el van cseszve azzal a 6,0-as besorolassal... Spitfire Mk 24-nek sem 6,3-ason lenne a helye szerintem, en legalabbis nem tapasztalok kulonbseget az Mk 22 es Mk 24 kozott...
-
Találtgyerek
veterán
válasz munnergep #9866 üzenetére
Azért nem annyira rossz a japán,mint ahogy páran előadjátok.N1K2 is elég erős most,J2M3 is jó helyen van,Ki84-el sincs gond.N1K2-őt is hiába dobja be a jetek közé simán megállom vele a helyemet közöttük.
Majdnem 80%-os nyerési arány és kb 6-os k/d.J2M3 még az N1K-t is leemelkedi és manőverezni is jól lehet vele.A ki84 ko és a hei is elég jó gép.Zeróból csak párat használtam,de az A6M3 és az A6M2 nagyon jó gépek.06-3o/9759I39
-
Francia91
veterán
válasz Találtgyerek #9872 üzenetére
N1K-tól mindig fosok, ha japánok ellen megyek abban a BR-ben (tipikusan Spitfire Mk 22 és Mk 24-gyel). Emelkedek, ahogy tudok, de felettem vannak kb 1.000 méterrel, menekülni nem egyszerű előlük, de azért lefordulni sikerül őket a Spitfire gépekkel
-
RG4L
őstag
válasz Találtgyerek #9872 üzenetére
Valóban, az N1K2-k nagyon is jó gépek. A J2M3-al sincsen baj, csak a J2M5-el, ami semmit nem ér kb, na mindegy, majd vért izzadva szenvedek vele valamit a fejlesztésekhez.
Az valóban nem baj, hogy 6,3-on van az N1K2, csak arra nem gondoltak a fejlesztők, hogy mi lesz, ha bekerülnek nála erősebb japán vadászgépek...?
Plusz, ha az N1K2 6,3-on van, akkor legyen ott az F7F, La-9, Griffon Spitek stb.Azzal sincsen ANNYIRA nagy baj, hogy jetek ellen kell menni, viszont azzal már igen, amikor egy egész csapat jet ellen vagytok csak propelleres gépekkel. Fel lehet velük venni a harcot elég effektíven ennek ellenére, a baj azzal van, hogy idegesítő folyton kergetőzni velük. A jetek más stílust igényelnek, ott a sebesség minden. Ha a P-80 egy szartalicska jet, akkor menjen szépen Yak-15-ök, Kikka és R2Y2-k ellen, stb... mégicsak megkövetelné az elkülönítést, hiszen sokkal szívesebben harcolok Spitek, Tempestek és Bearcatek ellen.
War Thunder: Gelesztaa
-
RG4L
őstag
Patron, Francia, donmackó, többiek, valaki?
Tekintettel arra, hogy hamarosan várhatóak a nyári leárazások stb, mi lenne, ha a napokban valamikor lenyomatnánk 1-2 GE wagert, hogy legyen mit költeni majd.
Nekem már 5 darab vanWar Thunder: Gelesztaa
-
PAtr0n
addikt
Jobbkor nem is írhattad volna, ma megyünk haza nyaralásból (azért laposról minden nap beléptem egy pörgetés erejéig ). Így lehet az, hogy nekem is 3 goldom van immáron. Vasárnap este jó lesz nekem is! Sőt még hétfő és kedd is oké.
"Ne sikeres ember próbálj lenni, hanem értékes"
-
Találtgyerek
veterán
Más nemzetnél is vannak használhatatlan gépek.HA jönnek új gépek,gondolom majd módosítják a BR-t a régebbi gépeknél.Minden nemzetnél sok gép hiányzik.La9-el elég sokat megyek N1K2 ellen,F7F-hez nem tudok hozzá szólni,kerülöm az amerikai,brit ágat.Ez sem véletlen.Egyre kevesebben játsszák az amcsi,britet.
Briteknél nagyon sok jó gép van,de az amcsi,brit csapat 90%-a teljesen használhatatlan.06-3o/9759I39
-
Francia91
veterán
Én 1 GE Wagert elcsesztem a héten, próbáltam egyedül menni BR 3,7-ig, a Ground pályákat hoztam is szépen, de ahol Domination volt, ott f*sz volt a csapat (A Ground pályákon is, de ott van esély egyedül is, ha szarrá bombázol mindent....). Kemény 100 Goldot sikerült összekaparnom....
-
Francia91
veterán
válasz Találtgyerek #9879 üzenetére
Igen, ezt megerősítem, hogy amcsi-brit csapattal menni szinte öngyilkosság... Az összes nemzet ellen bemennek Head On-ba, vanna olyan hülyék... Mikor simán lefordulhatnák pl a Fókákat, de ennyi ész nem jött össze... Én sokszor megyek amcsi-brit csapattal a Spitfire fejlesztése miatt ( MK XIVe és Mk 22 fullos, most az Mk 24-est fejlesztem fullosra), de sokszor előfordul, hogy 6-7 perc után már egyedül maradtam 4-5 ellenség ellen, percek alatt ledarálják a csapatomat
F7F-1 nem rossz gép, szeretek vele repülni, de szerintem túl magas BR-en van, 6,0-án is elférne bőven (akárcsak a Spitfire Mk 24-es....), meg azt sem értem, hogy szerencsétlen F8F-1-et miért kellett feltolni 5,7-ről 6,0-ra, az F8F-1B-t pedig 6,0-ról 6,3-asra... Az F8F-1B motorja szinte használhatatlan, felforr percek alatt, esélytelen, hogy normális sebességgel használjam a gépet, mert akkor oda a motor.
Megértem, hogy miért játsszák kevesebben az amcsi-brit ágat, mert ilyen csapattal, amik ott vannak, kár játszani...
Most németekkel megyek sokat, a D-9-es Fóka meghozta a játékkedvemet úgy 2 hónap stagnálás után (végre egy normálisan emelkedő Fóka), most pedig meglett a G14-es Messer is, tesztrepülések során az sem tűnik egy rossz gépnek, éles meccset még nem mentem vele, majd ma lesz rá alkalmam
Ráadásul a német csapatban van összjáték, és segítenek szólás nélkül is, ha egy gép üldöz engem[ Szerkesztve ]
-
PAtr0n
addikt
válasz Francia91 #9881 üzenetére
Az A4-es pufóka is jól emelkedik a BR-jében, meg szerintem az A1 se rossz. De az A4 telitalálat.
Goldozás alone: Áhh, nem mernék egyedül goldozni, kár rá elpazarolni, szinte 0 az esély az 1000GE-re, 100-ért meg nem érdemes elszarni
[ Szerkesztve ]
"Ne sikeres ember próbálj lenni, hanem értékes"
-
RG4L
őstag
(#9881) Francia91: nagyon is jó helyen van az F7F 6.3-on illetve az ágyús F8F is. A Tigercat egy külön kategóriában van sebességügyileg a többi repülőhöz képest, ha el is rontasz egy támadást, simán úgy le tudod hagyni az ellenfeleidet, mint egy jet. Az F8F motorjáról csak annyit, hogy a jelenlegi 100% az, ami régebben a WEP volt, ezért melegszik túl. A D-9-es fóka nagyon pöpec gép, a Bf 109 G-14 is valahogy úgy.
(#9883) Találtgyerek: nekem nem sikerült még eltörnöm a G-14 szárnyát, illetve de, egyszer igen, de akkor az egyik szárnyon piros, a másikon sárga sérülés volt, és szerintem szerkezetileg gyengült. Meg is lepődtem, mert 550 körül történt az incidens... lehet ez már "kódolva van" a játékban?
-
RG4L
őstag
Akkor ma megfelel a GE wagerezés srácok? Ha igen, kb mikor?
-
Hauptmann
addikt
AZ előbb egy telebaszott Yak 9-be engedtem az A4 teljes 4x20 mm-es javadalmazását. Eredmény: enyhe füstöléssel vígan repült tovább...
-
donmackó
addikt
Este lesz akkor össze röffenés?
Ezt csak így itt hagyom ;)
-
superecneB
őstag
Tudtok ajánlani egy könnyen kezelhető tankot kezdésnek? A német ágon nagyon szenvedek. (realistic)
[ Szerkesztve ]
-
RG4L
őstag
jelen
-
CHaooSS
őstag
válasz superecneB #9894 üzenetére
Németek visszaestek ebben a kategóriában az amcsik és 1-2 új szovjet tank után.
panzer iv meg stug volt amik nagyon jók voltak, de már annyira nem lehet velük aprítani.A zene szubjektív. Nem vagy köteles szeretni mindent, amit hallasz, de ha szeretsz valamit és megmozgat, nyertél. Tehát ne engedd senkinek, hogy megmondja, mi a menő vagy a gáz, vagy mit hallgass. (...) A zene a tiéd. Daniel Nathan Leone
-
Francia91
veterán
PATRON, igazán jöhetnél már!
[ Szerkesztve ]
-
CHaooSS
őstag
Na fiúk összejött végül a játék?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- OnePlus Nord 3 - kapcsoljuk északot
- OLED TV topic
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- DIGI kábel TV
- Nők, nőügyek (18+)
- Microsoft Excel topic
- További aktív témák...
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- Samsung Galaxy Buds 2 Pro, vadonatúj, bontatlan, 2026.03.07.-ig garis
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest