- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android szakmai topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Poco X6 Pro - ötös alá
Új hozzászólás Aktív témák
-
Revolit
senior tag
Most nézem, IL-4 -re felrakható 2 500kg-os és egy ezer kilós bomba?
Hát akkor hagyom az AR-2 -őt, ezt fejlesztem inkább
Vagy tier 2-ben melyik bombázó ajánlott? AR-2 vagy IL-4? Esetleg Pre-3/E? (Tudom, utóbbi nem bombázó hanem attacker, de csak egyik legénységemen fejlesztettem lövészeket) -
Francia91
veterán
-
ferero
tag
válasz Francia91 #2352 üzenetére
nekem most lett meg a yer2. il4-et jobban szerettem a manőverezhetősége miatt. yer2-vel teszt repülésen full bomba súllyal harmadjára sikerült felszállnom . élesbe alacsonyan próbálkoztam, fighterek ott campeltek 4-5ezer méteren. két tankot megsemmisítettem, majd be estem az erdőbe. nehézkes egy dög.
Revolit. IL4-et ,azon a szinten a többi sehol sincs szerintem.
[ Szerkesztve ]
"Taurus"
-
Francia91
veterán
Valami valamiért. Kaszálok a Yer-2-essel, de a végén lekapnak. Induláskor próbálok minél fentebb kapaszkodni, bár 4 t-val nem egy bajnok gép . 600-6500 m magasan már viszonylag biztonságban érzem magam
"Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." /Ayrton Senna/
-
erikke17
őstag
Én azt a taktikát alkalmazom, hogy először vadásszal megyek majd utána megyek csak bombázóval, olyankor már a 4000-4500m magasan kempelő ellenséges vadászok száma megcsappan, vagy valakit üldözőbe vesznek vagy lent vannak már..
Esetleg ha elkezdene felmászni megint már 7 országgal odébb vagyok meg 2 kevesebb ellenséges bázissalMókoltak valamit bázisokkal mostanában? Csak mert ezelőtt 2x1000kg + 4x500kg cuccal rá kellet küldenem még egyet... De most egy sorozattal kisimítom a bázist..
[ Szerkesztve ]
||Wot / WarThunder - Erixx93|| Steam - erixx18 ||Xbox Series X - Erikk24 || BMW R1200GS || Opel Astra F X16XEL|| BMW E39 530d 142kW||DJI Mavic Pro||
-
nemeth989
senior tag
Leszállni tudni kell, stílusosan . Utána miután megjavították, még 2 gépet lőttem le vele .
RideMyStyle "LoveMyWilier"
-
munnergep
senior tag
200 csatát játszottam eddig ezzel a játékkal (az első 100 hanyagolható).
Kezdek rájönni a boom and zoom technikára, stb, bár még nem tudok meglógni a jobban forduló gépek elől, ha elveszettem az energiám. Mindegy, megoldom.Kérdés csak annyi, hogy lehet néha nyerni is azért? Ha nem lövöm ki a földi célpontok 90%-át, akkor nem nyerünk, mert mindenki csak dog-fightozik. Magasabb tierben is így lesz?
"I like big fat men like you. When they fall they make more noise. And sometimes they don't get up."
-
rollaz
tag
válasz munnergep #2359 üzenetére
Amikor már ráuntál a bénákra, akkor eldöntöd, hogy kipróbálod az RB-t. Jó eséllyel meg is fogsz ragadni ott. Az arcod kisimul, idegeid lenyugszanak, ha játszottál néhány RB csatát. Bár azért oda is kezdenek felszivárogni a siemkák, de sokkal-sokkal jobb a helyzet, mint AB-ben.
-
JackFeryll
őstag
válasz munnergep #2359 üzenetére
Lehet nyerni, ha squadronnal mész. Egyéb esetben 0-át vagy 1-et dobó random függvény szerint alakul a győzelem, mert általában egyedül nem tudod eldönteni a csatát.
Ha bombázóval lebombázom a 3 kis bázist akkor is ugyanúgy veszthetünk. Egyedül már nem marad idő a reptér megsemmisítésére.
Mivel én 5-6 ezer méteren "dolgozok" bombázóval így a tankokat nem olyan evidens eltalálni 700+-os crew mellett sem, de ha csak a tankokra megyek akkor sem biztos hogy nyerünk.Ha vadásszal kilövök 12 gépet az se számít semmit. Ez mondjuk teljesen logikus mivel ha 10-szer lehet spawnolni akkor csak az ér valamit ha a bombázókat védjük vagy támadjuk, de ezt a játékosok 99%-a nem képes felfogni. (AB)
Egyébként a csata kimenetelét tekintve hasznosabb ha van 1-2 killem, de megvédtem egy bombázót.[ Szerkesztve ]
-
smisa
őstag
Csak nekem szarakodika szerver? lagg stb
[ Szerkesztve ]
-
Cseri0058
őstag
elkezdtem az amcsikat és már megvan a 2. aircobram is.
szerintem nagyon jó kis nemzet.
ma mentem pár kör rb-t. itt ahogy elnézem sokkal több xp-t lehet kapni körönként nem? -
Cseri0058
őstag
nem valami aktív a topik.
származik valami bajom abból ha lelövik az első gépemet és én kapásból kilépek? -
RG4L
őstag
Valakinek nincsen kedve jönni játszani velem? Tier 2-es amerikai vadászok fejlesztését fejezem be éppen, magasabb tieres gépem nincsen még, kissebb igen más országoknál is
War Thunder: Gelesztaa
-
Cseri0058
őstag
Akkor leszünk páran már. Én holnap délután fent leszek. Remélem valaki innen lesz fent és akkor mehetnénk pár kört.
-
Mister_X
nagyúr
Sziasztok!
Nemrég kezdtem el játszani ezzel a gyöngyszemmel, eddig nagyon tetszik- Bár még csak kicsi gépeim vannak, még kutatni kell a következő szintűeket. Csak én realistic csatákra szeretek menni arcade helyett, ott meg mintha lassabban gyűlne.
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
Wans
aktív tag
válasz Mister_X #2380 üzenetére
kezdő barátomnak csináltam egy videót arról, h mennyit számít, ha "wasd" gombokkal rásegítek a kanyarodásra, de végül fragmovie lett belőle. [link]
Mister_X: igen, arcadeban lehet gyorsabban fejlődni. kivéve akkor, ha realisticálban leszedsz körönként 4-5 embert.
Origin: Provoxion, Steam: provoxion, Xbox: WansHUN#7006
-
nemeth989
senior tag
Én is szívesen csatlakoznék a squadokba, ha van hely és elviseltek egy újabb kezdőt. Nem régen kezdtem, Oroszokkal és Angolokkal játszok, 2-es szintű gépeim vannak. RB-t és AB-t is szoktam menni.
Játékbeli nickkem: nemethiRideMyStyle "LoveMyWilier"
-
Mister_X
nagyúr
Az sajnos nehezen kivitelezhető, mert leginkább bombázóval (H6K "flying boat") repülök, mert abban érzem az erőt - azt is megtanultam már, hogy a hajók is mozognak, így nehezebb pontosan dobni az ajándékcsomagot Japán vonalon a kettes szintű vadászgépek rendelkeznek bombákkal? Továbbá, azzal a csónakkal gondolom anyahajó mellé kell valahogy landolni, hogy megjavítsanak és feltöltsenek.
[ Szerkesztve ]
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
munnergep
senior tag
-
Wans
aktív tag
válasz Mister_X #2383 üzenetére
igen, kettes szintű japóknál a zérókra lehet tenni 2x60kg-os bombákat. (researchben megtudod nézni az összes repülőgépnél, h mit lehet rátenni és mit nem. ha kijelölöd és rányomsz a töltény jelzésű fülre, akkor ott megtalálod.)
-
Cseri0058
őstag
ha kilépek rb csatából mert nem akarom megvárni a végét akkor ha jól emlékszem azt mondtátok hogy majd megkapom a pontokat a csata végén.
ezt hol látom hogy mennyit kapok? -
Cseri0058
őstag
az elöbb mentem egy rb csatát. 4 killem volt és elfogyott az üzemanyagom...töltényem még volt...aztán megpróbáltam haza vitorlázni de kb. a reptér előtt 300 méterrel lezuhantam :/
-
mikrosuttii
aktív tag
Eddigi legjobb
-
törölt tag
válasz mikrosuttii #2393 üzenetére
Ha meg tudnám nézni...
-
PAtr0n
addikt
válasz Cseri0058 #2395 üzenetére
Japókat nem húzod? A Ki-45-öst is szeretnéd, 37mm-es cannon plusz 1db 20mm-es. Egyedül a "tei" változatán nincs 20m-es, de az ágyú ott is megvan. Élvezet vele bombázókat fűrészelni
Viszont ha a Bf110 kerül a te seggedbe, elég hamar atomjaidra szakadsz a 4x 20mm-tőlAmúgy meg jahh, az RB nagy élvezet, rendesen izgulni lehet benne, és nem viselkednek annyira hihetetlenül a gépek mint Árkádban.
"Ne sikeres ember próbálj lenni, hanem értékes"
-
Cseri0058
őstag
-
PAtr0n
addikt
Abszolút nem lomha, és nagyon jól manőverezhető gép, fejleszd ki mind a 4 változatát, állat amikor mindet viszed 1 csatába
Cseri0058:
Pedig tetszene a Japó ág is szerintem, ők legalább felveszik a versenyt a brit Spitek és Hurricanok fordulékonyságával. Egyedül tűzerőben gyengébbek kábé Tier 3-ig."Ne sikeres ember próbálj lenni, hanem értékes"
-
Wans
aktív tag
válasz munnergep #2384 üzenetére
igen, ahogyan taurus is mondta:
gép orrát lefele: "w"
-II- felfele: "s"
dőlés jobbra: "d"
dőlés balra: "a"
csűrés jobbra: "e"
csűrés balra: "q"
gáz: bal shift
gáz levétel: bal ctrl
kamera forgatása: nálam az egér oldal gombjai közül a fölső
ellenfél kijelölése: görgő lenyomásakb. ennyi, amit fontosnak tartok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Hardcore café
- OLED TV topic
- Mobil flották
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Okos Otthon / Smart Home
- BestBuy topik
- alza vélemények - tapasztalatok
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- HP ProBook 455 G5 , 15,6" FHD IPS,AMD A10-9620P, 16GB DDR4, 128GB SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- LG 27MR400 Monitor
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS Touch, I5-8350U, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10/11, SZÁMLA, GARANCIA
- Lenovo Thinkpad T450, 14" HD+ IPS, I5-5300U CPU, 8GB DDR3, 250GB SSD, Dupla akku, WIN 10, Számla, Ga
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest