- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Mobil flották
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Új hozzászólás Aktív témák
-
BogyóBP
addikt
válasz Malibutomi #1901 üzenetére
Miaz hogy felfele emeli az orrát? Ami alapba page down on van? Lehet amúgy csinálni barell rollt csak baromi nehéz mert a legtöbb gép nagyon lassan képes csak fordulni. A duplaszárnyuak között van egész fürge is, de leginkább Tier 3 fele lesznek már a gépek képesek erre azt hiszem addig meg marad az odavisszázás és a toloerőval való mahinálás. Immelmann az olyasmi mint a loop csak forditsz egyet a gépen de van egy másik verzió is amikor felfele húzol, szinte függőlegesbe, le a toloerőt, forditasz rajta egyet és abba az irányba billented fejjel lefel amerre mentél majd egy ujabb forduloval egyenesbe hozod és kakaót adsz rá. Így a mögötted jövő barom általában nem tud követni és pont eléd kerül azonos magasságba. Persze ehhez már jó gép is kell. Zoom Climb is még jól jöhet, de a tapasztalat az hogyha rádrontanak érdemes a tereptárgyakat is használni, én nem egy követőt kentem már a sziklára.
Én most akarom majd újrakezdeni a játékot mert a fricceket elvittem Tier3 ig és sok helyen elrontottam mert már tudom mi mire való stb..pl kezdetbe elbasztam az aranyszárnyaim amik azért fontosak lesznek ám később..Még nem találtam ki hívójelet de ha megvagyok majd beírom ide mert a másikat már nem fogom használni.
Am Jó a mouse aim csak növelni kell az érzékenységen és a mouse smooth ot is érdemes bekapcsolni.
[ Szerkesztve ]
ASUS ROG Strix B660-F Gaming WIFI | Intel Core i5 12600KF | 2x16GB G.Skill Trident Z5 RGB Silver DDR5 6000mhz CL36 | Asrock RX 6700XT Challanger Pro 12GB | Kingston NV2 1TB NVMe + Kingston NV2 500GB NVMe | Acer Nitro XV272up 27" | bequiet! Pure Power 10 CM 500W | Coolermaster Qube 500 | Creative 2.0
-
BogyóBP
addikt
válasz BogyóBP #1902 üzenetére
Az 50. HSZ ben megtalálhato az általam emlitett manőver is. Képpel
ASUS ROG Strix B660-F Gaming WIFI | Intel Core i5 12600KF | 2x16GB G.Skill Trident Z5 RGB Silver DDR5 6000mhz CL36 | Asrock RX 6700XT Challanger Pro 12GB | Kingston NV2 1TB NVMe + Kingston NV2 500GB NVMe | Acer Nitro XV272up 27" | bequiet! Pure Power 10 CM 500W | Coolermaster Qube 500 | Creative 2.0
-
PAtr0n
addikt
válasz BogyóBP #1897 üzenetére
Nem értem miért gondolod, hogy friccek bénák lennéneka játékban. Épp az előző hsz.eidben ecseteled a manőverek fontosságát, ami főleg olyan repülőknél fontosak amik nem dogfightra termettek, de hogy pontosítsak: nem turnfightra, tehát vertikálisan nehezen fordulnak (nagy a fordulókörük), de ezek ellenében jól kapaszkodnak, és nem utolsó sorban gyorsak is. A németeknél a légcsavaros verziók között a BF109 és FW széria mind ilyen, BnZ taktikára termett, ha leállsz velük fordulóharcolni akár egy papír japán gép ellen is, vesztettél. Az angolokat azért szeretik sokan, mert a Spit és Hurricane gépek a legsokoldalúbbak, jól fordulnak, de kapaszkodnak is, és a fegyverzetük se utolsó. Az oroszokat meg nagy általános tűzerejük miatt szeretik, főleg az 1.2.3 Tierben, utána a többi nemzet is beéri őket tűzerőben. A többi nációban valahogy jobban eloszlanak a jobb/rosszabb gépek, vagy inkább azt mondanám, az adott tierben se nem túl jók, se nem túl rosszak, tudni kell eredményesen használni őket.
"Ne sikeres ember próbálj lenni, hanem értékes"
-
Sixkiller6
őstag
srácok lehet bármit azzal tenni, hogy a kép folyamatosan inog, mintha rángatnám az egeret és nézelődnék, konkrétan fáj a szemem tőle pár perc után és hányingerem lesz.
nem is értem hogy ez mi akar lenni.- no es importante -
-
PAtr0n
addikt
válasz Sixkiller6 #1905 üzenetére
Motion blurt-t kapcsold ki a launcherben, szerintem az lesz az. Ezzel egy időben a shadows blur-t is húzd minimumra a csúszkával.
-
PAtr0n
addikt
válasz Sixkiller6 #1907 üzenetére
Hülye kérdés, de jó az egered? Tipikus probléma az optikai egereknél, ha tükröződő felületen vannak....
-
BogyóBP
addikt
A tűzereje tudom hogy brutális a BF 109 nek. Nekem valahogy mégsem jött be. Most újrakezdtem és az angolokkal tolom. Érdemes az aranyszárnyakat megtartani mert pl CREW átképzéshez tökéletes, én csak arra használom. Így van 5 olyan slotom is ahol már továbbfejlesztett legénység van, holott a gép még csak 1 es tier vagy alap dupla szárnyú..Sajnos elég nehéz húzni a gépeket és fejleszteni mert a Spritfighter és a hurrikán is csak 7.7 es ágyuval rendelkezik de abból 8 al. Tier II ben már 12 az ilyen ágyú száma de még mindig nem túl erős, viszont gyors.
-
Angel1981
veterán
Üdv Urak!
A játék ground forces része is itt van tárgyalva, vagy annak külön topik van?
Aki játszik vele, annak mik a benyomásai?Köszönöm előre is!
[ Szerkesztve ]
-
smisa
őstag
-
PAtr0n
addikt
válasz Angel1981 #1910 üzenetére
Szia te WoT függő
Egyenlőre itt tárgyaljuk a Ground forces-t is, és mivel vegyes csaták is lesznek a játékban (repülők-tankok egymás ellen), így nincs is értelme másikat nyitni szerintem. Jobb ha egy kalap alatt marad az egész.
Closed béta gameplayekkel tele a youtyúk, nézelődjél, nemrégiben megtört a jég, már nem csak KV1, StuG, T34 gameplay van fönt, hanem Tigrises is. Szóval van már mit nézni, remélhetőleg márc.-ápr környékén elstartol az open beta is. Véleményem szerint a fizikával vannak még gondok, de a többi része nagyon egyben van.
cseri:
Azigeeen, milyen madárral daráltál ekkorát?"Ne sikeres ember próbálj lenni, hanem értékes"
-
Malibutomi
nagyúr
Na csak hogy milyen jó az Arcade repmodell.
A kezdésnél, egy IL-2 ott jön velem szemben 4500 méteren ahova felmásztam a P-51-el, aztán zuhan velem 950km/h-val, végül egy társam szedte le rólam. -
K3NZO
senior tag
Nektek milyen gyorsan talál RB-t Tier 4-ben? Nekem nagyon lassan átlag 3-4 perc
"Per aspera ad astra"
-
PAtr0n
addikt
válasz Cseri0058 #1917 üzenetére
Szinte éreztem hogy egy tetyves all-round OP spit-tel mentél!
Amúgy ezért nagyon jó gép, le lehet csapni vele mindenkit, csak lőni kell nagyon megtanulni veleK3NZO:
Addig jó nekünk, amíg nem leszünk annyian mint a WoT-ban.[ Szerkesztve ]
-
BogyóBP
addikt
Én csak Tier 1 ben tökölök még. Nincs energiám fejleszteni az armadát, nem is nagyon van most kedvem hozzá. WOT ba anno egy kisebb vagyont öltem bele, és még nincs egy tizes tankom sem, csak 1 IX es. pedig 6 jegyü számot költöttem rá.. Ezekbe az a szar hogy pénz nélkül egyik sem ér sokat. Itt talán még azért jobb a helyzet, egyenlőre!
[ Szerkesztve ]
-
K3NZO
senior tag
válasz Malibutomi #1922 üzenetére
Pont most lesz meg nekem is a kis mustang. Az hittem majd aratok vele
"Per aspera ad astra"
-
Malibutomi
nagyúr
Sajnos téged fognak aratni, ráadásul mivel mindenki cannon-al rohangál, ezen meg csak gépágyú van, lesz 1-2 killed, és 50 assistod majd.
Azért fejlesztgetem, úgy látszik mazochista vagyok. Amúgy azt írják T4-ben USA csak a Bearcat második verziója a jó, azon már van fegyver bőven. -
JackFeryll
őstag
válasz Malibutomi #1924 üzenetére
Én szintén csak azért költöttem rá, mert 1. megtehetem 2. ha nem gigantikus összegekről van szó akkor jól esik támogatni egy jó programot/játékot. Szóval 100%-osan élvezhető a játék 0 forint ráfordítással is.
-
BogyóBP
addikt
Mi a nevetek a játékban? Jó lenne ismerős arcokkal szakaszozni.
-
BogyóBP
addikt
Veled már találkoztam sztem, azt hiszem egyszer lelőttél, meg egyszer én is lelőttelek. Te orosz armadával vagy igaz?
-
JackFeryll
őstag
B25J milyen gép ? Gondolom RB-ben sajátjánál magasabb tierben harcol.
Megérheti megvenni az oroszokhoz a prémium gépet? Mindig vadász voltam, de időnként mennék néhány kört bombázóval is. -
m3tr0
őstag
No, végleg leteszem ezt a remek játékot...komolyan mondom egy szánalmas fos az egész.
Sziasztok, további kellemes időtöltést. -
BogyóBP
addikt
válasz JackFeryll #1931 üzenetére
Csak akkor menj bombázoval ha húzod a Gunner skilleket is különben szart sem ér. Ráadásul egy nagyobb bombázóban 5 tüzér is van, amiknek a fejenkéntki képzése 250 csillag, szóval 1000 csillag kellene hozzá hogy ne legyen piros minus szám a skill eknél. Real Battle ban még felszállni se tudtam Pedig nekem az kéne mert én mindig fülkekamerából játszok.
-
BogyóBP
addikt
válasz JackFeryll #1934 üzenetére
A vadászoknál csak a pilóta fület kell húzni. A bombázónál meg csak a gunnert. Viszont mind2 nél ajánlott a karbantartás fület is, pl újratöltési idő, fegyverbesülés gyorsaságának csökkentése stb. Nem mindegy pl hogy egy vadász ami visz magával 2700 töltetet és kilövi 10mp alatt akkor 45mp vagy 14mp alatt betölti az új tárat a pilóta, vagy hogy egy magaslati bombázó a 2x1000kg os bombát milyen gyakran tudja ledobni. percenként vagy gyakrabban stb. Ja és az átképzés is fontos. A legutolsó fül. Az első körbe 100 és 150, második körbe már 400 kell hogy legyen a legénység szintje..És persze ahogy haladsz felfelé egyre több és több XP be kerül a fejlesztés. Van ahol már 1 szintlépés 15 pontot igényel vagy mégtöbbet, de itt vannak akik már sokkal előrébb vannak mint én, én csak a tier 3 ig jutottam el.
[ Szerkesztve ]
-
JackFeryll
őstag
Pár nap RB után játszottam egy AB-t és kész káosz , pedig 50 órát eddig szinte csak AB-ben játszottam.
*Közben elgurult a gyógyszer és megvettem az Ace Advanced pack-et. Ár-érték arányban elég jó, persze most úgy érzem magam mintha vettem volna egy teljes játékot.
[ Szerkesztve ]
-
wall2
tag
A játék miért nem korlátozza, hogy minden csapatban legalább azonos számú bombázó legyen ? Egyik csapatban van 2 a másikban meg van 10 így elég hamar vége a játéknak.
-
BogyóBP
addikt
Én inkább azt nem értem mértnem szűri le úgy is hogy pl tengelyhatalom csak szövetséges ellen mehessen. WOT ban is ezt sajnáltam, bár így jóval kevesebb parti futna le, de akkor is sokkal inkább lenne értelme mint így hogy két nemzet egymásra lő. Vagy akkor bővítsék ki pl a magyarokkal is hogy több frakció is elérhető legyen. Elvégre csak festés kérdése (jelölés).
-
BogyóBP
addikt
Jó hát láma voltam, mert már az elején is rosszul kezdtem el a játékot. Amúgy meg iszonyat türelmetlen vagyok ezt tudni illik rólam, talán azért volt 100.000 körülbe a WOT...Nemtudom de valahogy az az érzésem hogy keresztbe lő majd a két fejlesztő. A wargamingben jó a WOT de szar a repcsis, a Gaijin be állat a repcsis és sztem szar lesz a tankos..De majd meglátjuk. A Warshipesre még kiváncsi vagyok de sztem annak nem lesz még a WOW nál se nagyobb köre. Egyedül azt hiányolom a War thunderben hogy a legtöbb bombázóba nincs pilótafülke kamera Kár mert én megszoktam az IL2 sturmovik után hogy azokba is van, illetve hogy a gunnernek is van saját beülőkéje (kameranézete) célkereszttel. Ugyanakkor szomorúsággal tölt el hogy nincs olyan játékmód ahol csak pl fülkés kamera nézet van, viszont az irányítás Arcade jellegű. Sokkal izgalmasabb lenne mint 3rd person nézetből. Bár én így is szeretek nyomulni a Pilótakamerából és forgatgatom a fejem (mouse lock ) hogy épp merre jár mögöttem az üldözőm vagy a többi pilóta. Már csak azt sajnálom hogy modern vadászgépekkel nincs ilyen kategoriájú játék, persze limitált rakétaszámmal stb stb.
[ Szerkesztve ]
-
BogyóBP
addikt
Basszus ez akkora kész..Most jövök rá hogy a játék csak átértelmezésben két lépcsős.
Lődd le vagy légy lelőve cimszereposztású. Néhány tapasztalatot leírnék aki esetleg most kezdené el amiket észrevettem:
Ha elsőként húzod fel a gépeket továbbképzett legénységre akkor addig a pontig amig nem fejlesztesz ki tier 2 es gépet, elég jó eséllyel arathatod le a brigádot. Általánosságban 2 féle választás van. Vagy szétrombolni az ellenfél összes mozgó járművét vagy bázisát, vagy lelőnik az összes gépüket beleértve az újonan érkezőket is. Tehát ha általánosságot veszünk alapul és FREE userként játszunk akkor durván kb 5-6 gépünk lehet 1 harchoz. Ezeket úgy célszerü beosztani hogy a gyengébbekkel probálni lelőni az erősebbet. Nemcsak azért mert ezért több pontot kapsz, hanem mert mindenki az erős gépekkel jön ki legelsőnek és a végén így egy erősebb géppel lehet takaritani. Általános szempont az is hogy a legtöbb barom nekiesik a földi taligáknak és elkezdik azokat kilőni, ahelyett hogy a repülőket tennék el láb alól. Itt ágazódik ketté a történet ugyanis az adott géparzenálja a csapatnak döntheti el melyiket célszerübb. Ha pl több erős fegyverzető gép van a csapatba akkor a tankokat felesleges kilőni, hanem inkább a nagyobb saját tankjaink kell védeni hogy az ellenséges gépek ne tudják őket megtámadni. Ez egy jó taktika mivel így az ellenség nem arra figyel ki kering ott és könnyű leszedni vagy sziklába/földbe/fába paszirozni mert alacsonyan repülnek. Ha testesebb gépet pl bombázót vagy heavy fightert támadsz meg sose a gép testét lődd hanem vagy a legénységet vagy a gép motorját. Legcélszerübb felülről rátámadni (ez igaz szinte minden gépre) és a pilótafülkére célozni. Aki 3rd personba játszik annak ez kicsit nehezebb lehet mivel ott a célkereszt nem olyan pontos mint a fülkéből való nézetben, ám a 2. variációban nehezebb kidarálni valakit a zig-zagging miatt (föl le mozgás). Én általában Tracer ammokat használok amik páncéltörö lövedékek, leginkább tank ellen jó, de ha egy gép gyenge pontjára lősz pl egy gyújtó töltettel (incredary ammo [IT shell]) akkor nagy esély van rá hogy bolidává válik és abból nehezen jön ki lezuhanás nélkül. Legsebezhetőbb és leghatásosabb rész még a faroklapát (tail wings) és szárnykormánylapát (wing flaps) szétlőni mert előbbinél emelkedni, utobbinál fordulni nem fog tudni majd így sebességet csökketve szintén elintézhető az illető. Érdemes arra is figyelni hogy sokan eléggé szép csapatjátékot űznek ami azért dicséretes tegyük hozzá tehát fedezik egymást, szóval mig te valakivel bajlodsz simán bevágódhat mögéd egy másik gép is ami miatt kénytelen vagy otthagyni a célpontot ezért mindig győződj meg arról hogy az adott gép akire rátámadsz egyedül van e, vagy épp támad valakit. Sose ronts egyedül az ellenséges bojba mert akkor te leszel az első akit kiszednek (saját tapasztalat). Ha bombázóval repülsz és a gunnerjeid elég jó szinten vannak akkor hagyd hogy megközelitsen a támadógép és lődd a V gomb váltásával saját magad a támadó repülő motorját ,fülkéjét, ahogy csak birod. Egy tucatnyi gépet lerendeztem már így egy sima I es bomberrel. Sajnos azt veszem észre hogy nagyon sokat orosz gépekkel jönnek már tier 2 ben is, pl LAGG aminek a tűzereje elég brutális ebben a szegmensben ha jól tudom 20 as és 12 es kaliber van rajta ami miatt eléggé domináns lehet, érdemes első körbe ezekre rárontani, mivel nyilván ha nem valami dúsgazdag ürgéé akkor csak egy van neki belőle. Ne szégyeljétek a dupla fedeles gépeket sem, nagyon jól irányithatók, jó a fordulópontjuk és remekül manőverezhetők, hátulütője hogy a pilóta nagyon védtelen és eléggé papirból vannak, de ügyesen mozogva ezzel is kilőhető egy erősebb gép is pl egy lagg vagy spitfire vagy bármi más. Alapjában az orosz armada az ami elég kellemetlen meglepetést tud hozni (láttam már 18 as win air strike et is). Tier 3 nál azonban már eléggé rendeződik a felállás. Az angoloknál még Tier II ben is csak géppuska van a gépeket, mig a fricceknél oroszoknál már akkor rákerül az ágyú is amivel azért jóval egyszerübb mint a többivel. Nagyon fontos a megfelelő ammo választása is mivel minden kaliber más tűzerővel tudja kilőni az adott töltetet. Ha megnézitek minden töltetnek a szimboluma sűrűbben vagy foghijasan sorakozik fel. Minél sűrűbb az adott töltet egymás melleti helye a képen annál gyorsabban repiti ki a tárból és értelem szerüen annál gyorsabban is kell majd újratölteni.Fejlesztés: Elsőkörben a test vagy inkább aerodinamika (fusealge) fejlesztése célszerü, majd az ágyuké, aztán jöhet a többi. A wing repair és a testpáncélzat általában mindig az utolsó de egy jól képzett legénység az agyonlőtt gépet is képes még akár a bázisig elvinni, jobb esetben. Ha van rá mód kerüljétek a Szemtől szembeni harcot mert ennek általában mindig a pilóta kilütése vagy a karambolozás lesz az eredménye, szóval nagyon gyors gépvesztés..Akadémián is tanitják hogy hagyd hogy elhúzzon alattad vagy feletted én azt szoktam hogy amikor már lötávolba ér és látom hogy nem akar kitérni, felhúzom a gép orrát had húzzon el. Így egy oldalsó fordulóval vagy egy immelmannal mögé kerülhetsz anélkül hogy megtalálna. Úgy vettem észre hogy nagyon fontosak a manőverezések is a játékban. Néhány alapszabályt érdemes figyelembe venni. Ha pl sziklás pályán vagy akkor a szikla mögött eltünhetsz anélkül hogy észrevenne az ellenség. Ha elkezdenek üldözni akkor az a legjobbnak tűnő megoldás főleg ha nálad erősebb gép teszi, hogy lemenni olyan mélyra amilyen mélyre csak lehet, pl fák teteje, sziklák pereme, mert így rákényszerited az üldözöd hogy ő is lefele bukjon feléd. Ha ilyenkor csökkentes egy kicsit a toloerőn és végzel pár fordulatot jobbra balra megvan rá az esély főleg ha magasról jön nagy ivben hogy nem tudja felhúzni időben a gépét és a földbe fúródik. Sajnos az a tényező faktor is ott van hogyha üldőzőbe vesznek akkor jó 80% az esélyed hogy ki is lőnek..Ezért érdemes körbeleskelődni és kerülni az ilyen szituációkat. Én nagyon rikán tudtam meglógni az üldözőm elől vagy addig szenvedtem mig egy csapattársam észrevett és bevágódott az üldőzöm mögé. Még valami zárószóként. Figyeljetek arra is hogyha többen mentek egy pontra sose keresztezzétek egymás vonalát. Néhány idióta baromira szeret összevissza rángatózni és teljesen kiszámíthatatlanul repülni, keresztezve az útvonaladat. Hagyjatok egymásnak helyet illetve ha ketten rajta vannak egy gépen akkor kár odamenned 3. nak és így tovább. Ha valakinek van kedve azért majd kicsit szakaszozni, destROY néven megtaláltok. Eléggé feeling lehet hangban beszélni hogy vigyázz 6 óránál, vagy mögötted vagyok tarts ki szóval értitek.
[ Szerkesztve ]
-
mikron
tag
Vásárolt már valaki aranysast ?
-
-
smisa
őstag
Teljesen egyetértek veled én pl 3 géppel mindig top 5 ben vagyok kivéve ha az enemy rammer.
Én még mindig azt javaslom hogy földi célpontokat kell támadni simán lehet támadni 1-2 forduló az ellenség földi célpontjai felett kapásból 5-10 kill (max 58 célpont van ) 20 killért már viheted a bomber achi-t ami +1k és kis gép alap lőszerrel is megcsiálható mivel sokkan egymást támadják inkábbImádom amikor 28 földi egységünk van és nyerünk közben az alig vagyunk 4-5 élők az ellenség 15 gépe között
[ Szerkesztve ]
-
mikron
tag
válasz JackFeryll #1946 üzenetére
Mennyire biztonságos ? Bankkártyával szeretnék aranyat venni.
Új hozzászólás Aktív témák
- EA Sports WRC '23
- Már 70 millióan nézik a Netflix reklámos csomagját
- Házimozi belépő szinten
- BestBuy topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Synology NAS
- Lexus, Toyota topik
- Elektromos cigaretta 🔞
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- További aktív témák...
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
- LENOVO THINKPAD L490 i5-8265U/8GB/256GB SSD/14"FULLHD laptop garanciás
- Retro alaplap memória Simm, Dimm, Edo, Sd, Ddr gyűjtemény
- Hivatalos Playstation Magazin Magyar kiadás
- Lenovo Thinkpad L13 Gen 3 i7-1265U, 16GB DDR4, 512GB NVMe, FHD+ IPS Touch, HUN Vil.Bill
- ARCTIC Liquid Freezer II 360 - INGYEN FOXPOST
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest