Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • KROK640

    veterán

    válasz 7Sony7 #15279 üzenetére

    Már 4.3 körül kirajzolódott az első fámnál, ugyanez, amit leírsz! De most 8-9-es BRen (repülőnél, de szerintem ugyanígy igaz tankkal és hajóval is), hogy igazából minél magasabb szintre érsz, annál nagyobb sz0pás a játék, sőt, konkrétan arra inszentivizál, hogy maradj alacsony BR-en.
    Egy fullos és egy stock (modifikációk nélküli) gép között (mindegy, hogy repülő, tank, hajó --> továbbiakban gép) óriási a különbség!
    A stock gépek szándékosan le vannak gyengítve, egy 4.3-as totál kifejlesztetlen gép feltétlenül nem hozza egy 2.3-as teljesen kifullozott szintjét (pláne ha a személyzet egyéni képzettsége is magas rá).
    Minél magasabb szinten vagy, annál több LB (lihgtbulb vagy XP) kell a modifikáció kifejlődéséhez, ám arányaiban (pláne prém nélkül) nem nő annyira az LB gain. így 8-9-es BRnél már többszáz meccs mire egy gépet kifullozol, vagyis többszáz teljesen szar, és részlegesen szar meccsre vagy ítélve, amit gyakorlatilag "felfelé" játszol, mert egy 9-es BR-es gép modifikációk nélkül sokszor 6.0-át sem nagyon ér, a játék viszont 9.0-ába sorol.
    Az nem tudom h nálam sajátosság-e, hogy rendszerint fullos gépeket kapok ellenségnek, olyan fegyverekkel és megoldásokkal, hogy csak pislogok, plusz ha teheti 1-1.3-al még amúgyis feldob, hogy garantáltan elmenjen a kedvem attól, hogy egy bizonyos BR felett fejleszteni akarjak! Ez úgy általánosságba vége 5-6os BR felett válik erősen kezelhetetlenné, ezért is láthattad a videón, hogy négy techtree kivételével mindenhol 6.0 vagy az alatt vagyok, de kettőben 6.7 és 7.7, kettőben 9.0 környéke, de ezekkel a fákkal is jellemzően maximum 6.0 környékén vagy lejjebb játszok. De a legjobb, az 2.3BR és alatta. Pontosan ezért jó ideje már nem is igyekszem "felfelé", mert sajnos nem szórakoztat, csak idegesít. Ezért nagyjából 4 éve el is engedtem azt, hogy én 10.0 meg e feletti BRen valaha is rendszeresen játszogatni fogok.

    Ezért is bosszant, hogy folyamatosan felfelé fejlesztik a játékot, mert sorozatosan jönnek ki patchek, sok új géppel úgy, hogy engem nem érint, mert tudom, ha nekiállnék szívni ezerrel akkor is 2-3 év napi több óra játékra lennék ezektől a gépektől, pláne ha nem csak elérni, hanem használhatóvá tenni is akarom őket. (itt nyilván arra van szorítva a játékos, hogy euroért vegye meg a gépeket)

    Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...

Új hozzászólás Aktív témák