- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
-
Mobilarena
Ez egy összefoglaló, amiben sok kérdésre választ találsz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jacak
senior tag
Skacok,van vki köztetek,akinek 512 mb-nél nagyobb működő ext2-partíció van az sd-n?
• I'll be back •
-
Emberkeman81
aktív tag
válasz FlickAir #2800 üzenetére
Hali!
Használom a Link2sd-t root joggal.Kiszedtem a sok fölös cuccot (zene,kép stb a telóról).Most ismerkedek az android világával (gyorsan tanulok).Csináltam egy lebutított,kipucolt (fentebb linkeltem is) 2.3.7-et és CWM-el lementettem SD-re.Most még ezt szeretném buherálgatni.Csak sajnos a kibontott img fájlok visszacsomagolása okoz gondot.Valamilyen szinten tudom szerkeszteni a különböző kiterjesztésű fájlokat,de szeretném jobban személyre szabni rendszert.Integrálni az update3-at,kikapcsolási menüt bővíteni stb.Angol tudásom nagyon kevés van ezért próbálok magyar oldalakat keresni,ahol van némi információ ilyenekről.
Van class10 és class 4-es kártyám is akkor megpróbálom az említett class10-es dalvik-cache megoldást.Remélem sikerül.Köszönöm mindenkinek a hozzászólást de segítő ötleteket még elfogadok.
Üdv!
-
FlickAir
aktív tag
válasz Emberkeman81 #2803 üzenetére
Annyi kommentárt engedj meg a témával kapcsolatban, hogy ha mindenáron buherálni akarod az img-ket, jobban jársz, ha linux-szal csinálod, azzal csuklóból tudod ki-be csomagolni. Én is próbálkoztam ilyesmivel windows alatt, de meghaladta a türelmemet.
THL 4000, T6S, T6 PRO; CUBOT S168 ,S200, S208, S308, X9; DOOGEE DG310, DG550, DG700, DG800; LANDVO L200, L200S LTE/4G, L550 OCTA CORE http://goo.gl/EjdzIj
-
Busaboy
aktív tag
Mik a tapasztalatok a CM7-el aksi ügyben? Én úgy veszem észre,mintha az aksi jobban bírná, még úgyis ha egy kicsit játszok. Battery Calibration-t igaz még nem futtattam le rajta. A régi rommal viszont mondig sírt este a kis troll a töltőért, mostmeg 2napja töltő nélkül bírja, úgy, hogy volt vagy 2óra játék plusz feldeítő tapicskolás, h mit is tud a CM
Nem próbáltam, nincs kedvem vele tökölődni, de vajon kezelheti most CM7-el a troll a swap file-t? Netán valaki kipróbálja az feltétlen írja meg a tapasztalatokat. Köszi
[ Szerkesztve ]
Keke
-
Sultanka
tag
Sziasztok!
Megpróbáltam felrakni a cyanogenmodot de próbálkozásom csúfos kudarcba fulladt...odáig eljutottam, hogy bekapcsol, és előjön a kezdőbeállítás, de mindig hibaüzeneteket dob ki
Pl a jrd sendor, a com.android.phone leállt.Tud valaki segíteni?
-
Sultanka
tag
CWM-mel próbáltam, abból bootloop lett, és utána az 1. Hsz-ból töltöttem le a roeddie-féle romot és onnan tudtam a factory reset csomag zipjeit olvastam be a recoveryből mert más ugye nem működik
-
FlickAir
aktív tag
válasz Sultanka #2811 üzenetére
Tedd fel fasboot-tal ezt, sokkal egyszerűbb lesz: VFS-II_CM7-ALPHA_3.ZIP
THL 4000, T6S, T6 PRO; CUBOT S168 ,S200, S208, S308, X9; DOOGEE DG310, DG550, DG700, DG800; LANDVO L200, L200S LTE/4G, L550 OCTA CORE http://goo.gl/EjdzIj
-
-
Emberkeman81
aktív tag
Sajnos a Joestone féle megoldás nem megoldható.Nem hiszem hogy elszúrtam volna valamit mert a folyamat rendesen végbe ment ahogy Neki le van írva.Csak egy a baj.Az ext2 partícióra nem másol semmit és még ráadásul a az sd-t sem látom semmilyen fájlkezelővel.Pedig az ötlet kiváló lenne.Gondolom a a *.sh-val lehet valami gond hogy nem kompatibilis a telóval.Újraindítás után finis.Sem sd kártya sem adatok áthelyezése.Majd egyszer valaki biztos kifundál rá valamit.Én feladom.
De azért köszi!!
-
coyote55
őstag
-
nOrbYaNa
csendes tag
Üdv! Újra itt! :-D
Valaki írta, hogy nagyon lecsendesedett a topic és ez azért lehetett, mert mindenki örült, hogy frankón megy a telcsije! :-D Részemről ez valóban így is volt! VIszont most... Most tele a hócipőm már megint! :-D Na nem rizsázok! A lényeg:
CWM-el vissza akartam rakni az egykori ROM mentésemet, ami sikerült is, viszont hiába másolom be a data/sdext2 helyére az ugyan akkor lementett sdext2-es partíciómat, nem történik semmi... Az SD-kártyát újra formáztam, megvan csinálva az ext2 neki, Link2sdvel rányomtam az Alkalmazás- / Library- / Dalvikcache- fájlok újralinkelésére, de nem csinálja meg vagy én nem tudom, de ugyan úgy ott maradnak az asztalon a zöld kis ikonok amik nem indíthatók el, mert úgy érzékeli nincs fent a programjuk... Pedig ott van minden az sdext2be! :\
Valaki aki tud legyen szíves segíteni! :-) Köszönöm!
-
nOrbYaNa
csendes tag
válasz Busaboy #2820 üzenetére
Helo!
Sajnos ott nem is látszanak az alkalmazások! Viszont ha rányomok hogy dalvikcache törlése, vagy másodlagos partíció törlése, akkor tudna egy csomó mindent törölni, vagyis azt hiszem azokat amik ott vannak az sdext2be! Meg ha a tárhely infoba bele megyek ott is mutatja az ext2es partíciót és hogy 123 mega foglalt! érdekes.. :\
-
Busaboy
aktív tag
válasz nOrbYaNa #2822 üzenetére
Ez az egy tippem volt, én ha új romot teszek fel, vagy vissza, van egy mappám gépen, minden app benne van ami a trollon volt vagy alapból szokot lenni és csak ráteszem sd.re majd telepítem mind. Gyorsabb mint így szívni Tipp amikor kész a troll és mindent telepítettél, csinálj egy mentést minden appról. az appokat szedd le gépre és ennyi....amióta megvan ezt csinálom, nem szoktam rom mentéssel szenvedni, így is 20perc alatt visszatudom állítani az eredeti állapotot.
Keke
-
Busaboy
aktív tag
válasz coyote55 #2824 üzenetére
Nekem Update3-as romon nem müködött, nem tudtam a LuckyPatcherrel patchelni, így jártam a PowerAmp-al is így ezért voltam kénytelen így csinálni.... Legújabb LuckyPatcher volt fent, a uperuser is frissítette a su binárist, a busybox is fent volt és mégis ezek az appok sírtak hogy lejárt a licenc és vegyem meg.
Most CM7 alatt működik a TitaniumBackup is de én a My Backup Pro-t használom....de azért az appok még gépen is megvannak XD
[ Szerkesztve ]
Keke
-
fater01
tag
Egyszerűen képtelen vagyok a drivert felrakni. Nem látom illetve felkiáltójeles az az android bootloader interface. Eddig nem volt rá szükségem adb alól meg tudtam csinálni mindent. De a flasheléshez kellene. Hogy lehetne kikerülni. Már arra is gondoltam, hogy valaki feltenné az új romot, semmit enm állítana be rajta, csak nyomna egy backup-ot a CWM manegerben. Azt a backup mappát el lehetne indítani? Bár ahogy néztem a file-okat ugyanazok, mint amit a CWM csinál, de mégsem lehet CWM-ből felrakni. Nem tudom érthető-e? Ki szeretném valahogy kerülni, hogy bootloader módban kelljen csatlakoztatni a telot.Mindent megpróbáltam a driverekkel. Azóta van ez, mióta újrahúztuk a winfost. Adb iterface jó, smart II interface jó, csak a bootloader interface szar.
-
Busaboy
aktív tag
válasz fater01 #2829 üzenetére
XP-n érdekes a helyzet. Amióta telepítettem a tabletem drivereit, azóta a telómat, ha rádugom simán usb meghajtóként a gépre nem hajlandó felismerni, flashelni tudok mert az ADB Interface jó, de az usb-t mért nem látja, már milliószor próbáltam a drivereket frissíteni de nem akarja az igazságot
Keke
-
coyote55
őstag
válasz fater01 #2829 üzenetére
Igazán nem kioktatásképpen írom, de: ismered az Acronis True Image progit?
Én évekkel ezelőtt telepítettem rendszert, belaktam, és csináltam róla egy mentést. Az egész rendszerpartíciót bitről-bitre összecsomagolja, és az általad megadott helyre pakolja. Ha valami gebasz van (vírus, lovacska, akármi) elindítom a progit, megmondom, hol a mentés helye, újraindítja a gépet, és a bootszektortól kezdve mindent visszapakol. Egy hátulütője van a dolognak: minden progi nyüzsög, hogy frissülni akar, mert van újabb.
Azzal elmegy egy kis idő, de utána már kész rendszered van.
Ha kell, PÜ-ben jelezd!Memento Mori!
-
Busaboy
aktív tag
MEKKORA EGY AMATŐR VAGYOK! Rádugtam a telót a gépre, nem ismerte fel mint cserélhető lemez, próbáltam frissíteni a drivereket, de azt írta, hogy nincs a jelenleginél............
Ekkor kikpacsoltam az usb hibaelhárítást! És lőn világosság! MÚKODIK! Anno mikor új volt akkor jártam így, de elfelejtettem. XDKeke
-
embike10
csendes tag
Megjelent az CM7.2 Alpha 4!
-
fater01
tag
A flashtool driverek megoldották a dolgot. Fent van a cm7 bár az eszközkezelőben továbbra is felkiáltójeles az android bootloader interface. És akkor a fixet át kell nevezni update.zip-re?
-
-
mArZsi
tag
Gyerekek, iszonyat jó ez a CM7! Megérte ennyit várni!
(Alpha 4)
-
Busaboy
aktív tag
Engedtem a kísértésnek én is felpakoltam, akkor teszteljük!
Keke
-
mArZsi
tag
válasz ducsidu #2846 üzenetére
Nem vettem észre, mondjuk mivel pár órája van fent, így ez nem nevezhető tartós tesztnek.
Gyors, gördülékeny. Talán kicsit többet zabál akkuból, de a fix még nem került fel.
Külön öröm számomra, hogy nem kell vesződni a tárhellyel meg a Link2SD használatával, mert átpakolható SD-re normálisan az az app, amelyiket akarom.
Eljutunk lassan odáig, hogy használható és örömteli lesz a kis troll[ Szerkesztve ]
-
Busaboy
aktív tag
Nálam is még teszt alatt van a rendszer, tényleg hasznos, hogy nem kell a link2sd... Egyébként azonkívül nem sok változást vettem észre, kivéve talán annyit, hogy a kedvenc launcherem került bele...
Ez a lehető legjobb dolog ami ezzel a trollal történhetett mostanában.
Keke
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- ASUS routerek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Apple notebookok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Mozilla Firefox
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest