- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
-
Mobilarena
Ez egy összefoglaló, amiben sok kérdésre választ találsz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
coyote55
őstag
Nem az lehetett a baj, hogy milyen "combos" a vas. A boot során a telefon sorra tölti be a különböző modulokat, és ebbe "piszkált bele" a hívás. Gondolkodtam rajta, hogy ha csak 1-2 másodperccel később jön be a hívás, már semmi gond, mert fut a memóriában a megfelelő program(részlet), ami lekezeli a hívást.
Így jártam, jóvátehetetlen kár nem ért, csak mint érdekességet írtam le.Memento Mori!
-
F.B.I.
veterán
Miért nem indul be a play wifivel? Lehetséges, hogy egyszer csak gondol egyet és nem működik tovább a wifi? Gyári rom, update3, se root, se mókolás nem volt soha.
Senki nem képes mindenre, de mindenki képes valamire! Segítő válaszokat köszönöm!
-
sephirot
tag
Jön a Smart III :-) Sokkal jobb szerintem nem lesz.
http://www.androidcentral.com/vodafone-smart-iii-new-own-branded-budget-offering
-
Sanctus
aktív tag
válasz sephirot #2606 üzenetére
Szerintem tanultak az előd hibáiból!
nekem pl mostanában nagyon megemberelte magát! Nem tudom mi történt vele! teljesen jól használható!
Ám a napokban nagyon megremegett a térdem egy Gugli Nexus S-ért
Egész baráti áron kaphatóak már 4-6 hó garival még a hátuk mögött.
A Jilly Bean nagyon jó cucc (az van nekem a táblán). Az 1GHz-es proci igen kevéske lesz úgy egy év múlva.
Tény: ettől biztos csak jobb lehetHonor M5Pro
-
törölt tag
Hogyan lehet kiszedni azokat a csengőhangokat a csengőhangok közül, amit anno a zenelejátszóból adtam hozzá?
-
Jacak
senior tag
-
Busaboy
aktív tag
-
F.B.I.
veterán
válasz coyote55 #2608 üzenetére
Most már nem értem: szervizbe bevittem, ott is simán felcsatlakozott de ott átváltott zöldre a wifi jel és minden letöltés, oldal betöltés működött, itthon felcsatlakozik de nem vált át zöldre és nem tudok semmit betölteni. Nem értem, a routernél nem lett változtatva semmi, minden más eszköz felcsatlakozik a wifire. Mi lehet? Fekete lyuk?
Senki nem képes mindenre, de mindenki képes valamire! Segítő válaszokat köszönöm!
-
F.B.I.
veterán
Megcsináltam: engedélyeztem a MAC szűrést a routerben, megadtam a telefon elérhetőségét, felcsatlakozott, aztán kikapcsoltam a MAC szűrést ( a többi készülék miatt) és megy, azóta is pörög.
Istenem ez a készülék .Senki nem képes mindenre, de mindenki képes valamire! Segítő válaszokat köszönöm!
-
Busaboy
aktív tag
válasz kanyi51 #2620 üzenetére
Nekem az Alcatellel nem sok bajom van, ha van is beígérek egy földhözcsapást (2x meg is tettem) és minden jó! Vodafone? Egyetlen plusz pont csak azért jár nekik, mert féláron adták ezt a telót XD Több pozitívumot nem tudok. Én talán, de nagyon kihangsúlyozom, hogy talán megnézem magamnak csak kiváncsiságból is a Smart3-at aztán én leszek a topiknyító, hogy ,,Segítség mi ez a sz.r?,,
Keke
-
CsabaTompa
tag
Sziasztok
Fel lehet erre a telefonra telepíteni a google chrome-t?
Valami külső telepítéssel megoldható? Valaki tud adni egy működőképes linket ha lehetséges. -
CsabaTompa
tag
válasz CsabaTompa #2623 üzenetére
Megoldódott
-
Bóti
senior tag
Sziasztok!
A minap eladtam a kicsikét, szóval ezt a fórumot már nem nagyon fogom bújni.
Ha valamiben tudok segíteni, írjatok pü-t.
Ha esetleg valaki szeretné karbantartani az első hsz-t, írjon pü-t, és elküldöm a gmail + a 4shared bejelentkezési infót.
Üdv. -
Fall-N
veterán
Nem hinném. :-) Az állítólagos Chrome Android 2.x-re nem létezik! Én is láttam a kamu verziót, ami egy átnevezett Miren browser (MIUI ROM böngészője). A Chrome nem véletlen 4.0+ magasabb API szint kell neki ami a 2.x-szel nem megy.
Néztem tegnap az új Operát és fura módon nem kompatibilis a trollal. :-$ Pedig a béta simán feltelepül.
[ Szerkesztve ]
-
Busaboy
aktív tag
Egyre kevesebben vagyunk!
Keke
-
Attix70
aktív tag
Sziasztok !
Tudtok valahogy függetlenítést a készülékhez ? ( akár Vodafonos is lehet csak nem tudom mibe kerülhet )
Üdv, AttiPróbáljuk meg a mondatokat NAGYbetűvel kezdeni
-
Jacak
senior tag
válasz Busaboy #2637 üzenetére
Aránylag nekem is,úgy érzem,nagyjából kihoztam már belőle,amit lehetett,csak nagyobb kijelzőre,meg jobb akkuidőre vágyakozom manapság...
Attix70:
A vodás függetlenítés ügyében sztem hívd a 1270-et,amúgy ez sztem nem igazán publikus téma nyíltan ilyesmit kérdezni ph-fórumokon...[ Szerkesztve ]
• I'll be back •
-
Jacak
senior tag
-
Busaboy
aktív tag
Találtam a trollra java emulátort, milyen jó kicsit nosztalgiázni Akit érdekel írjon privit! LOL
[ Szerkesztve ]
Keke
-
beresrobi
csendes tag
Gyári ROM-on hogyan cserélhetném le az akksi jelzést ilyesmire ?
A lehető legegyszerűbben persze, mert most jól működik minden ergo nem akarom szétcseszni csak utálom hogy nem tudom a %-ot.
[ Szerkesztve ]
-
fater01
tag
válasz CsabaTompa #2623 üzenetére
Fel lehet és működik is.
Itt a link. https://www.dropbox.com/s/0njewl4szlc6mku/Google_Chrome.apkAkksi kijelzésre, nem teljesen olyan, de százalékos. Battery booster. Marketen ingyenes. Lehet hogy csak rootolt telon megy. Egy próbát megér, mert több funkciós és szerintem jó program.
[ Szerkesztve ]
-
Busaboy
aktív tag
válasz beresrobi #2646 üzenetére
Üdv! Ha azt akarod, hogy ilyesmi legyen ahhoz UOT- Kitchenben kell szerkesztened egy témát, ahoz némi hozzáértés is kell. Az első hozzászólásban van róla szó, VAGY én linkeltem ide be egy témát amit CWM-el fel is telepíthetsz.....
Ez az a link, képek is vannak róla!
http://prohardver.hu/tema/vodafone_smart_ii/hsz_2066-2066.htmlVan egy ugyanilyen témám vsak Narancsárga-fekete színekben ha kell arról is adok linket!
Bár most nézem, hogy gyári romod van, gondolom nem rootolt mert root nélkül CWM nem működik akkor marad tényleg a Battery Booster
[ Szerkesztve ]
Keke
-
tmximum
tag
Sziasztok, az lenne a kérdésem hogy anyukámnak van egy ilyen telefonja és Ha smst akar küldeni akkor a címzetteknek olvashatatlan az sms, mit kell átállítani. azt írja hogy szövegformátum nem támogatott
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Mozilla Firefox
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Politika
- Chiptörvénnyel készül Trump elnökségére Dél-Korea
- Lexus, Toyota topik
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- DIGI kábel TV