- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
-
Mobilarena
Ez egy összefoglaló, amiben sok kérdésre választ találsz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
joke38
tag
Sziasztok!
JM B1-1 rendszernél működésre lehet bírni valahogy a bluetooth-t,legalább a küldés részét?Ha vki tudja,kérem ne tartsa magában .
-
Borrower
tag
Akkor a mai ismeretek mellett nagyjából, mindent meglehet tenni tuning és modding téren, csak a swap meg a cpu overlock hiányzik. Az eddig megvalósult dolgok viszont remekül javítják a teljsítményt. Mindenképp érdemes a full gyári trollokba belenyúlni. Persze csak saját felelősséggel és óvatosan!
Xiaomi 12T
-
joke38
tag
válasz Vizinyenyec #3408 üzenetére
Üdv. Értem,köszi,de ugye a blue-t be se kapcsolja,így nem tudom hogyan is látják egymást a telók?
-
Jacak
senior tag
-
Borrower
tag
A szkriptelést megcsináltad? Írja, hogy a link2sd használata mellet csak úgy megy. Nem kell újra raknod!
Egyébként ahogy megcsináltam, elindult a bluetooth DE egy SE WT19i- vel akartam küldést fogadást csinálni és mindig azt írta: sikertelen. Csak a BT ki - be kapcsolás ment meg a párosítás a data nem.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 12T
-
Borrower
tag
Nem is tudom pontosan hogy volt. Az tuti, hogy nem kell futtatni a scriptet, hanem megadni neki a SU-t meg boot kor indulást (az XDA-s képen mutatja). Utána egy restart és látszik hogy a terminal emu futtatja a scriptet a háttérben. Akkor már megy a kékfog.
Xiaomi 12T
-
joke38
tag
válasz Vizinyenyec #3418 üzenetére
Akkor most mit is kell pontosan csinálni,hogy menjen a Blue?Mert már elvesztettem a fonaalat
-
joke38
tag
NNa kérem sikerült megoldani a kékfog működését,az XDA-s írás alapján sikerült,kellett egy reboot és már jó is lett.Küldeni már biztosan tudok vele.
-
sepyi
aktív tag
Szép Napot!
Most hogy kezd kialakulni a legújabb rom, szeretnék vele egy próbát tenni. Esetleg valaki elmondaná hgyan kell felrakni? B1 és B1-1 letöltve a gépre.
Ha segít CWm menager van a telon. Root, recovery OK.Tedd vagy ne tedd! De ne próbáld! (Yoda mester)
-
sepyi
aktív tag
válasz Borrower #3423 üzenetére
Ez rendben is lenne, de mióta újraraktam a Windows-t, (valahogy bekaptam a polices virust), azóta nem tudom ráimádkozni a drivereket a gépre. Egyszerűen csak android adb interfade van. Azzal nem sokra megyek. Az adb sem kapcsolja be a fastboot módot, de mg a recoveryt sem. Igy nekem csak két megoldás van. Vagy csinál valaki egy zip-pelős verziót, amit recoból fel tudok rakni, vagy csinál egy rendszer mentést a CWM menagerrel egy szűz telepítésről,(amiben még nincs google account) és azt felteszi valahová. Vagy és erre gondolni sem akarok, nem tudom kipróbálni. Fél napja kínlódok a driverekkel, de nem megyek vele semmire.
Tedd vagy ne tedd! De ne próbáld! (Yoda mester)
-
Jacak
senior tag
Nyugodj meg,a B1,és B1-1 patch zip-es,sd-re rárakod,reco-ban mindent wipe-olsz,plusz format data,custpack,cache,majd visszalépkedsz az install zip from sdcard-ig,s felteszed,először a B1-et,majd a b1-1-et.Úgyh. nem kell pc a dologhoz. Majd,ha bebootolt,egy reboot újra a wifi-fixeléshez,és ennyi.
• I'll be back •
-
Sultanka
tag
Sziasztok!
Van bárkinek ötlete, miért nem működik a Gsensor? Egyszer csak elkezdett nem forogni a kijelző, egyik alkalmazásnál sem. Azóta újratelepítettem a romot, meg már le is cseréltem a sima cm7-ről jellysmart-ra, de egyikkel sem működik. -
Borrower
tag
válasz Sultanka #3430 üzenetére
Nekem CM7-el volt ilyen gondom. A 3 betűs nem akart elfordulni. Használtam és egy kijelző ki-be kapcsolás után állva marad. Utána már semmi nem fordult el. Restartoltam, de akkor sem. Próbálgattam még a restartot, néha jó lett. Azóta volt Stock meg Jelly is. Szerencsére fordul minden. Nem tudom neked miért nem működik újra, tényleg nézesd meg bár hihetetlen, hogy elromlott....
Észrevétel egyébként, hogy a JellySmart-al lomha a kijelző tájolás. Másnál is?Xiaomi 12T
-
-
Borrower
tag
válasz Sultanka #3435 üzenetére
Örülök, hogy minden ok! Ha CM et akarsz a Jellyt tedd fel. Nincs benne téma választó, de kb ugyan az mint a CM7. Nekem pont utóbbival volt a szenzor hiba. Recoveryből telepítsd a megszokott módon. Arra figyelj, hogy ne egyszerre rakd a B1 és B1-1 et hanem külön külön. B1 után kapcsold be a telefont majd indítsd megint recoverybe és jöhet a B1-1. Ha kész boot majd még egy reboot de mostmár nem recoba. Mennie kell, semmi bootloop! A bluetooth és link2sd kérdést ha nem tiszta tedd fel ha kész vagy. Sok sikert!
Xiaomi 12T
-
Jacak
senior tag
...Viszont kijavítanám korábbi telótárhelyspórolási tippem.Adva van ugye a telmemó.Telepít az ember egy appot.Tegyük fel,h. a telmemóba települ.Tegyük fel,h. fontosnak tartott app.Telepítés után az apk a /data/app-mappában van,az adatok a /data/data-ban(a .lib-fájl is az app data-mappájában),a dex pedig a /data/dalvik-cache-mappában.Root Explorer,copy,betesz a /custpack-mappába,majd hosszan nyomni,link to this file,avagy a data-mappa esetében link to this folder,s ugyanott,ahol az eredeti fájl,v. mappa volt,felülírni az eredetit.Más.Ha az app nem annyira lényeges,v. nagy méretűek a fájljai,akkor linkeli az ember az apk,és a dex-fájlt az ext2-re,majd Root Explorer,és a /data/data-mappáját is copy a /data/sdext2-be,azaz,az ext2-partícióra(Link2SD nem fogja bántani az app mappáját második partíció törlésekor sem),majd visszalinkelni a /data/data-ba,felülírva az eredetit.Ily módon gyakorlatilag "akárhány" appot telepít is az ember,a "telmemó" nem fog csökkenni.Más kérdés,h. eltávolításkor valszeg manuálisan lehet szükség rá,h. megnézze az ember,h. valóban kitörlődött-e a kérdéses objektum,ez gyenge pontja lehet a dolognak,elismerem.Így ezt is csak saját felelősségre ajánlom.Nekem most 137 saját telepített app van a telón,ebből linkelve 120, 106 mega üres a telón,az ext2-n 0,89 giga helyből 375 mega üres.
• I'll be back •
-
fater01
tag
Valószínűleg valamit nem jól csináltam, bár a vipolás nem ördögtől való dolog. Viszont egyszerre raktam fel a b 1_et és a b 1_1 _ez. Bootloop után recovery-ben természetesen megismételtem a dolgot.Mi a türelmetlenség? Tíz percig ismételte a google feliratot a négy kis színes golyóval. Hála istennek addig nem álltam neki, amíg a driver nem lett jó. Így aztán egyszerűen visszaflasheltem a clockwork mappából a mentésemet.
Ettől persze még simán hibázhattam valamiben.[ Szerkesztve ]
-
Emberkeman81
aktív tag
Hali!
Mitől van az hogy töröltem a rendszer mappából minden ogg zenét és nem hogy több lett a helyem hanem kevesebb.Most pillanatnyilag 20 mega van szabadon.Mit rontottam el?LinkSD2-ben minden linkelve van és elvileg SD kártyán van.Volt 73 mega és most van 20 mega.Valaki tudna nekem egy tökéletesen működő romot javasolni?Ami nem rakja magát tele szeméttel amit ráadásul nem is találok meg.Totállal töröltem.Azt írta hogy áthelyezés a kukába.De hol a kuka?Egy cleaner sem tud mit kezdeni romban lévő szemét fájlokkal.
Köszi!
-
Emerien
csendes tag
Sziasztok!
Keresek olyan magyar nyelvű, gyors, és megbízható ROM-ot, ami fel is lelhető..
Amiket eddig találtam, valamelyik kritériumnak sajnos nem feleltek meg..Jelenleg a VFS-II_CM7_ALPHA_3 ketyeg a masinámon..Nem rossz, de talán van jobb is..Számomra főleg a megbízhatóság a fő kritérium.Nem futtatok sok appot, és nem igen játszom a telón..Arra ott az asztali gép..A tanácsokat szivesen veszem, előre is köszönöm!..Szeretem a jót, csak nem mindig tudom megfizetni..
-
Jacak
senior tag
-
curgan
csendes tag
Szevasztok!
Régen írtam már a fórumba, de folyamatosan szoktam követni. Kérdésem lenne, hogy várható e FM rádiós verzió ebböl a "cinege" modból, ill. eddig vajon miért nincs, mi ebben olyan megoldhatatlan, ha egyszer benne van a hardver a telóban?
Ki szeretném próbálni, de rádiót gyakran hallgatok és addig nem akarok váltani, amíg ez nem megoldott.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Automata kávégépek
- Nők, nőügyek (18+)
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Kerékpárosok, bringások ide!
- ASUS routerek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Apple notebookok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest