- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Apple iPhone 11 - népalma
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- iPhone topik
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Android szakmai topik
-
Mobilarena
Ez a topic épített vízhűtésekkel foglalkozik, kompakt vízhűtések topikja erre a linkre kattintva érhető el! [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz tibcsi0407 #80348 üzenetére
Ami nincs készleten az igen, de ott van készleten, ergo az fogható.
Véleményem szubjektív...
-
veterán
válasz tibcsi0407 #80348 üzenetére
Én tegnap rendeltem meg a komplett vizet : Caseking + Aquatuning . Highflow Next volt raktáron Casenél ,már fel is adták a csomagot ma.
600k volt összesen.... Méghogy nem drága a víz mi ? Sima 1 körös rendszer , mindenből a legalja minőség : vpp apex + vpp655 / alphacool HF fittingek / lágycső / Heatkiller IV prociblokk / Corsair VGA blokk / Mora 420 LT +Arctic P14 ventik .[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz tibcsi0407 #80356 üzenetére
Ha nem adtam volna el , még min fél évig spórolhattam volna a 4090-re Nekem fontosabb a teljesítmény . Most lett megint pénzem vízre , teljesítmény már úgyis ki van maxolva a köv 2 évre
Kíváncsi vagyok az Apex pumpára , azt állítja az Alphacool ,hogy jobb mint a D5 vagy akár 755 . Az apexnél ugye már nem vehető ki a motor , így nem tud rezonálni / kotyogni a tengelyen mint a D5 ök. -
Laraxior
titán
válasz tibcsi0407 #80359 üzenetére
Azert ha DDCről valtasz, akkor van kulonbseg nekem csak ddc volt a D5 elott.
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
proci985
MODERÁTOR
válasz tibcsi0407 #80362 üzenetére
amig megy, addig nincs. es altalaban ez szokott a nagy kulonbseg lenni.
btw van mostmar egy uj VPP is, az egy atmatricazott Xylem D5.
[ Szerkesztve ]
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz flashpointer #80368 üzenetére
Ez milyen proci? Ha intel, es nincs delidelve, siman lehet ilyen..
Véleményem szubjektív...
-
zolika15
tag
Sziasztok, adott egy ek 3080 founders blokk, használtan vettem sajnos padokat nem kaptam hozzá, milyen padokkal váltanátok ki a gyáriakat elvileg 1mm-es megy mindenhova?
Zoli
-
Laraxior
titán
válasz zolika15 #80374 üzenetére
Rendelj az EKtól gyari padokat, az a legtisztabb, ugyis azt adnak melle.
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
nagyúr
-
Kiratheonly
tag
válasz DroiDMester #80376 üzenetére
Itt a manualja: [link]
(The high flow LT does not have an integrated temperature sensor.)
The pain you feel today is the strength you feel tomorrow.
-
nagyúr
Nos úgy néz ki van előrelépés az Alphacool sorozatos hőfokproblémáival kapcsolatban.
Mivel rengeteg panasz érkezett nekik az RTX40-es szériával kapcsolatban, így ma kaptam ezt:Due to the feedback from some customers and the follow-up inspection of the RTX40xx graphics cards that are currently on the market, we had to determine that the tolerances in the package height of the graphics cards in circulation can be higher than in the models known at the start.
Therefore, we now offer alternative thermal pads for all customers concerned, which compensate for the tolerances. The pads correspond in their performance to the usual pads with 7W/mk.
Please send an e-mail to info@alphacool.com with a copy of the invoice for the cooler (if purchased from us, the order number is also sufficient) and the exact name of your graphics card.
As the new pads are still in delivery, we ask for a little patience. We will send the new pads as soon as they reach us. We expect to start shipping in about 2 weeks.
We will equip all existing coolers with these new pads in the future to be better prepared for such cases.Szóval röviden adnak (elvileg) megfelelő padokat hozzá.
Új hardverek számlával, garanciával érd PM.
-
nagyúr
válasz Kiratheonly #80377 üzenetére
köszi az infót!
-
nagyúr
válasz flashpointer #80381 üzenetére
Emailbe kaptam, illetve nekem a fórumban volt thread nyitva mikor szoptam a blokkal aztán oda is bemásolták ugyanezt.
[ Szerkesztve ]
Új hardverek számlával, garanciával érd PM.
-
-
fudi2002
veterán
Kis megerősítést szeretnék kérni.
EK-CryoFuel Loop Cleaner + Superflush vagy valami más tisztítószer kapcsán kérdezek.
Összeállt a mondjuk végleges(na persze...) rendszer. Eddig desztvízzel használtam, most szétszedtem átcsöveztem és rendeztem. Viszont a desztvíz vagy a nem elég alapos tisztításom miatt enyhe barnás színű lerakódást láttam. A fent említett tisztítófolyadékkal a szétszedés nélküli állapotában biztonságosan lehet kipucolni? Van esetleg más tisztító amit ajánlotok? (alphacool pl)Szakmai kérdésre privátban nem reagálok.
-
fudi2002
veterán
válasz tibcsi0407 #80385 üzenetére
Láttam, rákerestem. Szóval ezt tényleg megoldja? Nem akarnám szétborítani sem a rendszert, de a blokkot meg pláne ha egy mód van rá..
Szakmai kérdésre privátban nem reagálok.
-
fudi2002
veterán
-
flashpointer
őstag
válasz flashpointer #80389 üzenetére
ugyertem nem lesz a shopban*
-
nagyúr
válasz Pakmara #80391 üzenetére
Írtam nekik emailt tegnap, ma válaszoltak, hogy amint megkapják küldik, de előreláthatólag 2-3 hét.
Amint megjön és lesz lehetőségem cserélni jelzek. De valamiért van egy olyan sanda gyanúm, hogy szívni fogok azzal is (abból kiindulva, hogy a 0,5-el lett eddig a legjobb, a 0,75-el is már rosszabb eredményt kaptam GPU / HS oldalon)Új hardverek számlával, garanciával érd PM.
-
veterán
-
TESCO-Zsömle
félisten
Kis elmélkedős, bár lehet párszor már felmerült.
Agyaltam épp, hogy miként lehetne a meztelen alumíniumot és rezet megbarátkoztatni egymással. Épületgépészeti megoldások vannak a korrozió gátlására, de a PC-s hűtésekhez képest ott minden "baltával faragott", durva, nyers. Ne mtudom, hogy hosszú távon a blokkokban levő esetenként ilyen 0,5mm-es finom részek hogy bírnák. Nyújt-e annyi védelmet mondjuk a Fernox F1, hogy egy modern, turbulens blokk ne dobja le magáról a mikrolamellákat...Sub-Dungeoneer lvl -57
-
aktív tag
Sziasztok.
Sosba kéne nekem [link] valakinek nincs esetleg feleslegben. Folyik a rendszer és ez lenne a megoldás. Köszi.http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=hellboy2387
Új hozzászólás Aktív témák
● Kompakt vízhűtések topikja erre!
● Olvasd el a Téma összefoglalót!
● Privát üzenetben szakmai kérdéssel ne zavarjátok a tagokat!
● A topik csak épített vizes rendszerekkel foglalkozik!
● A topik kiemelt témájú!
● Vízhűtés offtopik
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest