- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Apple iPhone 11 - népalma
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Android szakmai topik
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Most épp a Red Magic 10 Pro+ ült az AnTuTu trónjára
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- iPhone topik
-
Mobilarena
Ez a topic épített vízhűtésekkel foglalkozik, kompakt vízhűtések topikja erre a linkre kattintva érhető el! [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
gery14
senior tag
Áh még nem tartok ott filozok h alapbol 2 kör lesz a 2x45os nexxxust 360asokat kapja a 13900k a 30centis 360as dupla slimet + a 60as 360at a 4090 azt a ddc kapja kis tartályal a procit a d5 tartályal.
Pakamara p12pst-k max 800-900as fordulaton
A klíma általában 20-22 fokon megy 0-24ben ha beüt a joidő.[ Szerkesztve ]
// EKWB Custom Loop/ I9 13900K / Rog Strix Z790-E Gaming Wifi /Inno3D 4090 X3 OC /Trident Z DDR5 RGB 6800 cl34 32GB KITT /Masterwatt Maker 1500W Plus TITANIUM /Viper Ultimate/S23 Ultra 512GB 5G//Civic TypeR FK8 Turbo// BMW 35D Stage3 E91Stanced //FirebladeSC59//
-
nagyúr
válasz flashpointer #79804 üzenetére
Ja értem.
Csak nekem is a héten itt a pad, mondom megkérdem te mire jutottál, mert az jó irányt mutathat én mire számolhatokÚj hardverek számlával, garanciával érd PM.
-
flashpointer
őstag
válasz Shkiz0 #79805 üzenetére
ja hat szerintem mar a te teszted megmutatta hogy az a problema, meglepodnek ha mas jonne ki, igy nekem mar csak 1x kell szetszeni es osszerakni : ) Meg ha mar ugye szet van szedve ki is merem melyik alkatresz milyen magasan van, ha utolag megsem jo valami.
[ Szerkesztve ]
-
Zsohi
őstag
válasz EQMontoya #79808 üzenetére
5 radiatort es 2 pumpat akar beszerelni, ha jol ertem.
Nagy hazakkal mar en is jatszottam es olyan mely benyomast tettek ram, hogy nem sokkal kesobb valtottam ITX-re. Az amit itt latsz az 50 kilonal is nehezebb 4 radival, barmit akartam csinalni segitsegre volt szuksegem a mozgatashoz, nagyon utaltam.
https://ca.pcpartpicker.com/user/Zsohi/builds/
-
EQMontoya
veterán
Hat a level 20 XT-be én is beraktam a 3 nagy radi melle két pumpat, 4 vga-t vízzel meg egy cpu blokkot. Tudom, milyen érzés, én is majd’ be szartam, mikor arrébb kellett tenni. Egyszer az életben fun, kihívás, hogy megépíti az ember, és működik, de lehetőleg soha többet nem akarod megcsinalni.
Amugy már a 3 radis itx buildet sem túl nagy élmény feltenni az asztalra.Same rules apply!
-
tibcsi0407
félisten
Mit gondoltok, jobban megéri ezt megvenni, mint egy külön kártyát és külön AC blokkot? [link]
Valószínűleg ugyanezt a végeredményt kapnám hasonló áron, akkor meg már egyszerűbb, ha így veszem. Legalább nem kellene kerülgetni a gyári hűtőt is.utdetailing.hu
-
Pakmara
őstag
válasz tibcsi0407 #79816 üzenetére
Eladni viszont nehezebb..
-
törölt tag
válasz tibcsi0407 #79816 üzenetére
Alternaten 120 euroval olcsóbb volt! Itt netto 1666, 1480 a kártya és 186 a blokk rá, ezt neked kell eldönteni hogy megéri e, eladásnál nem a legjobb kombó, mert 1480-ért veszel léghűtésest, és 200-ért kapsz rá blokkot.
-
tibcsi0407
félisten
válasz #15779328 #79818 üzenetére
Akkor lehet marad az a verzió. Gari elvileg akkor is van, ha bontod, ugye?
Ez mondjuk kényelmes lenne inkább, mert a szabadidővel állandóan bajban vagyok.
A másik dolog az, hogy lehet megúsznám a fejfájást, ami a srácoknak volt a hőfokok miatt.Néztem alternate-et, ott most nincs ilyen, csak a sima Inno, az viszont most ott a drágább.
Heatkiller blokkon is gondolkoztam, olyanom még nem volt.[ Szerkesztve ]
utdetailing.hu
-
tibcsi0407
félisten
-
F e Z o
veterán
válasz tibcsi0407 #79820 üzenetére
Fullcover blokkok között azért nincsen olyan nagy hőfokbeli különbség. Heatkiller blokkok mindig a minőség mintapéldányai voltak, amikből nem spórolják ki az anyagot.
H2O über alles!
-
Pakmara
őstag
válasz tibcsi0407 #79819 üzenetére
Inno kártyára alphacool blokkot raksz akkor marad a gari. Hivatalos partnerek. Volt linkelve már korábban az info.
-
tibcsi0407
félisten
válasz Pakmara #79823 üzenetére
Köszi, akkor ennek tudatában nézelődök.
De lehet ASUS és Heatkiller páros lesz, szeretnék kicsit különcködni, valamint a hátsó csati nagyon szimpi.
Most az oldal csatival az a bajom, hogy a ram blokkal majdnem ütközik a fitting, ami eléggé gagyi hatást kelt, meg kb a RAM-okat ki sem tudom szedni bontás nélkül.
Egyébként az összes AC blokk out of stock. 10-11 hetet írnak az Alphacool oldalán, ami elég para.[ Szerkesztve ]
utdetailing.hu
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
őstag
válasz tibcsi0407 #79824 üzenetére
A 10-11 hét semmit nem jelent, amúgy meg kínában szerelik, az a para faktor Aquatuningnál áprilisban rendeltem, nyári dátum volt megadva, 2 hét múlva hozta a futár, szerintem rendeld meg (folyamatosan kapnak szállítmányt, felkerülsz egy listára, amint beérkezik a tiéd már küldik is)
[ Szerkesztve ]
-
Pug
veterán
Azt max azert kaptad meg olyan "gyorsan" mert valaki lemondta elotted a sorban
Nekem rendeleskor 4-5 het volt a jelzett ido es ma kapom meg, ugy hogy aprilis elejen rendeltem, szoval valoban 5 het volt a lead time.
Most ugyan erre a block-ra mar 10-12 a lead time, mivel ido kozben annyi rendeles futott be.
-
Ghoula
senior tag
válasz Shkiz0 #79805 üzenetére
Végül én is rászántam magam a blokkra, igaz ez Giga, de a blokk AC, és pont úgy szivatott rommá, mint itt mindenkit.
Először azt hittem gyári paszta viszkozitása miatt van magas hotspot-om.
De TG pasztával is ugyanúgy trágya volt a lenyomat.
Olvastam amit próbáltál, 0.5-ös pad, pont volt itthon EK, de azzal a memoria nagyon gyalázatos volt, 20+ fokot ugrott loadra a hőmérséklete, és 90 körül állt be.
Van itthon egy régi 1080ti founders hűtő a polcon, abból kiműtöttem a padokat, azok nagyon puhák, és így 70 fok körül áll be a memória.
Lehetne jobb is, ha lenne morám, és nem max 44 fokos vízem lenne.
Kaptak még egy 0.5 mm-es alátétet is a blokk rögzító csavarok.
Most legalább a core is jó, 8 fok deltám van a hotspottal, annál meg jobb úgysem lesz csak fémmel.
Egyelőre marad így -
gery14
senior tag
Négy radi "csak,, o11d xl a 60as megy a tetejére már ugyis szabdaltam szegénykét nem ér 1 forintot sem így szegény ember abból épitkezik ami van .
Tegnap azért még rendeltem fittingeket, meg csövet. A legfelso radit lehet slaggal fogom bekötni a könnyeb levalsztás miatt.. A tobbi merev lesz. Ubinak is befért a 3 radi meg 2 pumpa nekem csak 1 plusz van// EKWB Custom Loop/ I9 13900K / Rog Strix Z790-E Gaming Wifi /Inno3D 4090 X3 OC /Trident Z DDR5 RGB 6800 cl34 32GB KITT /Masterwatt Maker 1500W Plus TITANIUM /Viper Ultimate/S23 Ultra 512GB 5G//Civic TypeR FK8 Turbo// BMW 35D Stage3 E91Stanced //FirebladeSC59//
-
gery14
senior tag
Én is megláttam mondom ne ez nekem való aztán az árát is hát anyátokat idenre amugyis elegem van az egész cucból.
Nekünk nem kell külső radi. Én leteszem az asztal sarkára a gépet os ott rohad meg a fix helyén[ Szerkesztve ]
// EKWB Custom Loop/ I9 13900K / Rog Strix Z790-E Gaming Wifi /Inno3D 4090 X3 OC /Trident Z DDR5 RGB 6800 cl34 32GB KITT /Masterwatt Maker 1500W Plus TITANIUM /Viper Ultimate/S23 Ultra 512GB 5G//Civic TypeR FK8 Turbo// BMW 35D Stage3 E91Stanced //FirebladeSC59//
-
Pug
veterán
Elvileg megjött az FC block (asszony van otthon, majd csak este tudok ránézni):
- Germany > Hungary: UPS, hétfőn feladva, ma itt (cc 1200KM)
EKWB csomag:
- Slovenia > Hungary: DPD, hétfőn feladva, elvitték Németországba egy laza 700KM-es kitérőre, tegnap DU 3 óta nincs róla a DPD-nek semmi infója, lehet csak köv hét elején kapom meg, a DPD egy rossz vicc, a VGA esetén is borzalmasak voltak... -
gery14
senior tag
Persze persze nem fogsz nekem is vertikálisan megy be alapból. De az igy csinált 90 fokos 12pwr kábelem pont fordítva van h kapná be majd használom az egyenest
[ Szerkesztve ]
-
Pakmara
őstag
Nem egy naprakész cikk (lévén 10 éves ), de a 90-es adapterek vs áramlás csökkenés témában még egy érdekes összehasonlítás:
[ Szerkesztve ]
-
tibcsi0407
félisten
válasz tibcsi0407 #79829 üzenetére
Végül marad a Heatkiller és a TUF 4090. Ha minden jól megy, akkor jövő héten küldi a Caseking.
Thomas, a kontaktom pont ma és holnap van szabin.
Igoréknál elég jól dolgozott a Heatkiller blokk:
Nyilván ez a pár fok különbség nem oszt, nem szoroz a blokkok között, de a Watercool mindig is szimpi volt nekem, ki szerettem volna próbálni egyet.[ Szerkesztve ]
utdetailing.hu
-
Pakmara
őstag
válasz tibcsi0407 #79846 üzenetére
Szépek (egyéni vélemény, lehet vitatni ) a HK blokkok. Még a 1080-asomon volt olyan...
Melyik lesz konkrétan? -
nagyúr
válasz tibcsi0407 #79846 üzenetére
Mond azt inkább, hogy beszartál az Alphacooltól
Új hardverek számlával, garanciával érd PM.
Új hozzászólás Aktív témák
● Kompakt vízhűtések topikja erre!
● Olvasd el a Téma összefoglalót!
● Privát üzenetben szakmai kérdéssel ne zavarjátok a tagokat!
● A topik csak épített vizes rendszerekkel foglalkozik!
● A topik kiemelt témájú!
● Vízhűtés offtopik
- Derail Valley
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Gumi és felni topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Apple iPhone 11 - népalma
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- AQUA COMPUTER cuplex kryos NEXT AM4 - Acetal/réz
- Lian Li GALAHAD II 360 Trinity Performance Radiátor - ELADÓ! 9.990.-
- ASUS ROG Ryujin II 240 (90RC00A0-M0UAY0) - ÚJ, BONTATLAN, SZÁMLÁS, GARANCIÁLIS!
- NZXT Kraken X52 AM4 (RL-KRX52-02) vízhűtés
- Eladó EKWB Quantum Vector RX6800/6900 DRGB Nickel-Acetal GPU vizhűtő blokk
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest