Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Omli85

    őstag

    válasz proci985 #39898 üzenetére

    Szerintem egyszerűen van az a határ ezeknél a vizes blokkoknál jelenleg amekkora hőtermelésnél egyszerűen nem tud jobban lehűteni egy felületet mint a vízhőmérséklet+20-30 fok.
    Legalábbis én erre jutottam, mert csinálhattam akármit mindig ezek az eredmények, egyedül azzal tudtam javítani a helyzeten hogy nagyobb a "puffer" így nagyobb az összesített hőleadó felület. 4.5L folyadék viszont minden csak nem optimális kialakítás :D ellenben ha nem akarja az ember cipelgetni a dolgokat sehova és nem gyári folyadékokkal dolgozik amik azért elég költségesek ilyen mennyiségben akkor simán lehet növelni a folyadékmennyiséget.

    Ha nekem a szupermaci+vgafc+2db 480-as radi + 4.5L folyadék esetén elég volt egy ezer éves TT P500 pumpa akkor nem hinném, hogy a te esetedben a pumpa lenne a kevés. Egyszerűen kevés a folyadékmennyiség aminek hatására hamarabb eltud melegedni a rendszer. Esetleg nem tudsz tesztelni több folyadékkal ? Csak a kíváncsiság kedvéért ? :)

    [ Szerkesztve ]

    ASUS TUF GAMING X570-PLUS, AMD Ryzen 7 5700X , RX Vega 56@64, CRUCIAL 16GB Ballistix Sport LT DDR4 3200MHz CL16, Seasonic PRIME 1200W

Új hozzászólás Aktív témák