Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #90933760

    törölt tag

    válasz Snip3r_HUN #35123 üzenetére

    Én azt hittem valami multimonitor falat csinálnak, azért említi az előző bejegyzésben a 28 monitor meghajtást.
    Azt mondjuk sejteni lehetett, hogy nem CF, mert az 4 kártyáig megy, ahogy a Sli is. Tervben volt a 8 utas felállás, de mivel 99% kettőt se tud megvenni nemhogy négyet, a 8 utas ott is maradt papíron. Játékban. A bányászás meg a benchelés az más, azok a progik tudnak többet is kezelni 4-nél eleve.
    Valahogy sejtettem, hogy 7 kártyát kétprocis lapban fognak hajtani.

    Ez az egész amúgy semmi másról nem szól, csak valami extrém túlzásról amit még senki se csinált, a gyártók pedig ezt szépen meglovagolják, hihetetlen marketing egy ilyen gép nekik, mi meg csak röhögünk rajta, így lehet elkrni 30 ezret dollárban. De az az igazság szerintem ennek ellenére ez kell. Mert ha ők nem csinálnának ilyet, akkor ki? Így meg legalább van akinek az agymenéséből mi tanulhatunk meg tapasztalhatunk. Ez vonatkozik mindegyik ilyen megvalósításukra, mint a központis vízhűtés is. Mondjuk az egy jó ötlet volt, csak szar kivitelezéssel, ebben a 7 kártyás gépben viszont az ötlet is hülyeség, de legalább létezik ilyen is.

    Nem is sok az 1500W amúgy, ha FuryX-et tettek volna masszívan tuningolva, az úgy már komolyabb falat. Én mondjuk elintézném egy 140-es Morával meg egy 18W-os DDCvel. Ide már kell áramlás, hiába nem sok az ellenállás, a 7 párhuzamos blokkban eléggé le tud esni a blokkonkénti áramlás.

Új hozzászólás Aktív témák