Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • janos666

    nagyúr

    válasz Joshi #33501 üzenetére

    Nekem az autórádiók jutnak róla eszembe, de abból is még az analóg potméteresek, mert mint írod, ezekkel sem lehet sokkal több minden csinálni, mint egy pár potméterrel. Ott az utat figyeled, miközben félkézzel lefelé matatsz és tekergetsz, itt pedig a monitort és mindkettőnél hangzatos lehet a változás. :))

    Szerintem még az ATX jellegű gépháznak sincs túl sok értelme. Sokszor gondolkodtam már azon, hogy vagy magamnak kéne összerakni valami nyitott sík tartólap félét, ami kinéz valahogy és stabil, vagy egyszerűen kihajítani ezt a szétvagdalt házmaradék vázat (az évek során mindig csak levágtam egy olcsó ASUS házból, ami útban volt, hozzá sohasem építettem, így most már szinte csak az van benne, ami kell a szerkezeti integritáshoz), és egyszerűen a padlón tartani az alaplapot, ráfogatva egy műanyagkosarat védelem gyanánt. :DDD De győz a lustaság. ;]

    TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."

Új hozzászólás Aktív témák