Hirdetés

Hirdetés

  • Tinkertown - Jövő hónapban jön az Xbox kiadás

    gp Az év végén valamikor Nintendo Switch-re is befut a végső változat, de utóbbihoz dátumot nem kaptunk még.

  • E61 blog 2. rész

    lo [Előző rész]Folytatnám a történetét a E61-nek. A sztereotípiákkal ellentétben még nem kerültem anyagi csődbe, és nem...

Új hozzászólás Aktív témák

  • Yllgrim

    őstag

    válasz #90933760 #32404 üzenetére

    Koszi, remelem nem lesz gond, mondtam neki szedje szet, nezze meg hogy fekudt fel a GPU-n latja a pasztat kenodni, meg a thermal pad-eken is latszik, kovetkezo lepesben tisztitsa le a GPU-t, pasztazza be meg a thermal pad-okat is nyomja ossze, majd szedje szet ugy mit lat, ha igy is jol oszlik el mindenhol a paszta, akkor takaritsa le mindet, pasztazza ujra es most mar csavarozza ossze.

    Ez a rev2-es XFX 390-es kartya, pont az az alkatresz a zavaro, de ha szerencseje van, akkor nem lesz gond, a kartyan mer feltorte a pecsetet uh max a blokkal lehet varialni, de megoldjuk, max buveszkedunk vele.

    :R

    Elso vize, most sok mindent megtanul, ott ul mellettem, mondtam neki h kerdezzen, megbeszeljuk hogy beviszem a 2m-es felesleges Tygon csovemet, erre mire beviszem mar megrendeli a Primochill-t... :) Okos... Angol, fafeju neha, fura alomvilagbol el, eleg sokszor kiakad a kozvetlensegem, nem vagyok az a "polite" srac neha :) De most mar tudom hova es miert tunt el az a birodalom...

    Peace is a lie, there is only passion. Through passion, I gain strength. Through strength, I gain power. Through power, I gain victory. Through victory, my chains are broken. The Force shall free me.

Új hozzászólás Aktív témák