Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Sziasztok!

    Van néhány kérdésem, amik mostanában foglalkoztatnak és érdekel a ti véleményetek is!

    Szerintetek kifutottam a hőleadó kapacitásából, ha 1-2 3DMark05 (vagy Vantage) kör után 24 fokos vízről felmelegszik 28.5-re, tovább futtatva pedig 32-34 fok köré fel tudom nyomni?

    360x60-as ThermoChill radi, 3db 1600-as S-Flex-szel (a tesztekkor maximum fordulaton); 16/13-as csövezés; Laing D5 4-es, vagy 5-ös (maximum) állásban; egy nagy passzív csőtorony radi, mint tartály; egy darab Dell GTX280 (most épp) Ek Fullcover blokkal és egy 2700k-n csücsülő HeatKiller Rev3.0 full réz proci blokk.
    A proci és a vga is utolsó cseppig tuningolva vannak a példában, 3DMark Vantage közben a gép felvesz konnektorból olyan 370-410W-ot, 450W-ot peak.

    A másik kérdésem, hogy egy szerintem high flow-nak hívható rendszerem van (radi híres a kis nyomás eséséről, a cpu blokkból ki van véve a "rács", illetve "hurka" 12-13-as belsejű csöveim vannak).
    Azon kívül, hogy ki kell tesztelni magamnak, mert az a biztos, szerintetek mi lenne az optimális beállítás a pumpámon, hogy pont megfelelő legyen a hőfelvétel-leadás és az áramlás mértéke is?

    Köszi előre mindenki válaszát, véleményét!

    u.i.: van foganatom a dolgokról, a véleményetekre vagyok kíváncsi, nem noobkodni írtam ide. :K

    [ Szerkesztve ]

    Nyugodj békében, drága Maffia cicám. :(

Új hozzászólás Aktív témák