Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #90933760

    törölt tag

    válasz akoska07 #21360 üzenetére

    DDCnek van egy jellegzetes hangja, de mivel említetted hogy erős szivattyú kell hát azt mondtam. :DDD De egyébként én se tartom túl jó ötletnek, mert a D5 nem eget rengetően gyengébb, de cserébe néma, lényegében a legjobb szivattyú ha minden szempontot figyelembe veszel. És mivel eleve a radik sincsenek azért túlméretezve elmebeteg módon, kétlem hogy az a pár L/h lenne probléma ami a DDC - D5 között van. Gondolom nem hajkurászod a fél fokokat, mert ha az lenne akkor nem slim radikat veszel. Úgyhogy legyen D5 a hajszállal kevesebb teljesítménnyel, de cserébe minden más szempontból jobb.

    Két körön azért már necces lehet az ár, elég sokba mennek a D5-ök főleg ilyen tartállyal. De ha neked az kell akkor persze lehet, hűtés szempontjából is jobb lenne. Egy körön is simán mennie kell, kicsit melegebb lesz a proci aztán annyi. A vidik annyira nem érzik meg ezt, inkább a proci.

    Én nem láttam még ilyen turbulens szerű blokkot vidin ezek szerint létezik, de amúgy igen ha fordítva van bekötve az csúnyán kihat a teljesítményre, mivel a víz arra megy amerre legkönnyebb és ha visszafele folyik az majd bszik bemenni a rések közé hanem szépen elsurran amerre könnyen tud. Ha meg rendesen van bekötve akkor meg be van kényszerítve oda a lamellák közé. Nem mindegy.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák