Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • szacsee

    nagyúr

    Sziasztok!
    Kacsintgatok megint a víz fele pár év kihagyás után. Anno passzív víz volt a gépen, most egy kompaktabb megoldást szeretnék ami nem hangos.
    Amit hűtenie kellene az a proci lenne elsősorban (Ivy vagy Haswell i5-i7) és később lehet hogy a VGA is kapna egy univerzális GPU blokkot, ha minden frankón megy (több vele a macera a vrm hűtés miatt, de átpakolható esetleg egy későbbi VGA-ra is).
    A Phobya G-Changer tetszik, mivel elég vastag ahhoz, hogy ne kelljen túl nagy radit applikálni a gépre, viszont nem tudom a pontos felfogatási méreteit ( a házamra a hardware labs mérete alapján csináltam nyílást... persze van flexem. :D )
    Kérdésem az lenne, hogy milyen irányba induljak el?
    Phobya DC-12 220 elég lenne 1-2 radira és CPU blokkra, esetleg egy univerzális GPU-ra 5V-on, vagy inkább 260-ast vegyem?
    Tartály: Phobya Balancer 150
    CPU blokk: Phobya CPU Cooler UC-2 LT Intel
    Radi ami kérdéses: Phobya G-Changer 240 V.2 van Kit-ben is, de ha nem sokkal olcsóbb külön összerakva a cókmókot, akkor Phobya G-Changer 280-ra is beruháznék.
    Esetleg gépház csere esetén milyen ház, illetve radi kombót ajánlatok?
    Nem szeretnék egy vagyont rákölteni, mint anno, de ár/teljesítmény bajnokra nem sajnálom a pénzt.
    a jelenlegi házamba 2x240 és egy 140-es radi elfér, illetve 2x280+1x140.
    Ha viszont VGA hűtés miatt később mégis több radi kell és a kiszemelt 2x240/280-as G-Changer sok házzal nem kompatibilis, akkor várnám a javaslatokat radi és ház ügyben is.
    HDD-ből 1db WD Red van a gépben és 1db Samsung SSD, így a HDD keretet el tudom távolítani, ha pl szükség lenne rá (pl Arc Midi/Mini).
    Válaszokat előre is köszönöm!

Új hozzászólás Aktív témák