Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • petakpa1

    őstag

    válasz PROTRON #5520 üzenetére

    Ismét köszi a választ.

    Ma kiszedtem a falból a konnektorokat abban a helyiségben is, amelyikből a kültéri kapja az áramot. Sajnos itt is 1,3 mm-es átmérőt mérek :(.

    Ráadásul nem igazán tudtam kitotózni, hogy hogyan jönnek el a megszakítótáblától a vezetékek eddig a szobáig :(. Azt hittem a padlóban futnak, de nem, mindkét konnektor aljzathoz felülről érkezik a vezeték.
    Viszont az a fal ahol ezek a konnektorok vannak, illetve amelyiken az a klíma beltéri is van, ahonnan kivitték az áramot a kültérihez pont a folyósómmal határos. Azt gyanítom, hogy a folyosón a járólap alatt kúsznak a vezetékek, majd ezen a folyosó-szoba közötti falon felvitték magasra, ott van egy kötődoboz valahol és onnan mennek a szobai konnektorokhoz, illetve a klímához is a vezetékek. Valszeg ki kell majd mérni vezetékkeresővel. Amit Fatertól tudtam kölcsönkérni az nagyon gagyi, kell valami profibb ehhez ami mélyebben is érzékel a falban....

    Ki kellhívnom majd egy szakit aki megnézi, hogyan és mit lehet bontás nélkül csinálni. Van itt esetleg Bp-i villanyszerelő, aki ilyesmivel foglalkozik?

    "... Feltalálom a hidegfúziót oszt reszeltek az amcsiknak...":)))

Új hozzászólás Aktív témák