Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • leviske

    veterán

    válasz fordfairlane #8041 üzenetére

    Egy félrefogalmazás miatt szajkózod azt, hogy én azt hiszem, hogy az evolúció foglalkozik az univerzum létrejöttével.

    Konkrétan hülyeséget nem említenék, mert nem tartom magam annyira okosnak, hogy bármire (akár evolúciós téma, akár bibliai) azt merjem mondani. Inkább fura dolgok vannak, amiknek, ha utánajárnék jobban, biztos több értelmét látnám, de ugye ugyan ennyire igaz az ez a Bibliából kiragadott dolgokra is. :)

    Szóval engem az zavar leginkább, amire természetesen van magyarázat is: hova lettek az átmeneti lények? Egy egy állatfajon belül van annyi variáció, magukat az állatfajokat tekintve viszont szinte sehol nincs átfedés. Pl: Ha jól emlékszem, akkor ugye a farkasok "leszármazottai" a delfinek. Miért nincs négylábú delfin? Hiszen létjogosultsága a krokodilt tekintve nagyon is sok volna.

    Egyébként nem győzöm írogatni, hogy senkit nem akarok meggyőzni, egyszerűen csak kijelentettem, hogy megfelelő tudásszint nélkül a vita nem halad semerre. Ahhoz, hogy én tudjak meggyőzőt mondani, jobban bele kéne ásnom magam az evolúcióba, ahhoz pedig, hogy Ti tudjatok mondani valamit, elemezve át kéne rágni a Bibliát párszor.

    És itt részemről le is van zárva, több mondatomhoz nem szerkesztek prezentációt. :D

    (#8042) Vladi: :DDD

    (#8046) fordfairlane: A kereszténységet, vagy magát a hitet miért kell összeolvasztani a katolikus egyházzal? :F Ez elég durva általánosítás.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák