Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • kezo0

    addikt

    válasz Skyhigh #41126 üzenetére

    Csakhogy ehhez nehogy már ki kelljen jönnie, én meg várjam itthon négy órán át... Felfoghatatlan, hogy ha van egy ilyen bejelentés, akkor azt miért kell erőnek erejével a helyszínen orvosolni, ahelyett, hogy először kipróbálnák egy náluk levő készüléken, akár az ügyfélszolgálaton, akár máshol. Hát hiszen ott sem fog működni a dolog! Emiatt ne rabolják feleslegesen az én időmet.

    Egyébként meg írtam, hogy a múltkor személyesen is szóvátettem ezt a jelenséget az ügyfélszolgálaton, és az ügyfélszolgálatos lényegében nyugtázta: igen, ez a box ilyen, ettől ne is várjak többet. Csak úgy tud két műsort rögzíteni, hogy rögzítesz egyet, és mellé azt akarod még rögzíteni, amit egyébként is nézel, akár bekapcsolva hagyod ilyenkor a boxot, akár kikapcsolod. Előre programozva két párhuzamosan futó műsort csak a Philips boxok tudtak rögzíteni, ezt is megjegyezte még. Tehát gyakorlatilag nem kezelik a Cisco hibájaként ezt az állapotot. Amit az is mutat, hogy évek óta nem tesznek semmit, hogy ez változzon. De ha te kaptál valamilyen hibajegyet vagy iktatószámot, és hivatalosan is rögzítették ezt hibaként, akkor szuper, mert akkor valamilyen kimenetele ennek mindenképpen lesz már - persze még így is lehet, hogy végül azt a választ fogod kapni, hogy ez nem hiba. ;)

    (A box újbóli beállítgatása nekem akkor sem öt perc, ha lefényképezem a beállításokat. Nem ezen múlik, fénykép nélkül is tudom, mit és hogyan akarok beállítani. De nem csak arról szól az újbóli beállítgatás, hogy bizonyos csatornákat kedvencnek jelölök meg. Ahogy írtam, egy csomó csatornát letiltok, hogy léptetéskor ugorja át a box akkor is ezeket, ha nem a kedvencek közt léptetek. És a box minden egyes csatorna letiltásakor kéri a négyjegyű pin-kódot, amit akkor is időbe telik beütni, ha ez 4 db nulla. És ezt végig kell játszani jó sokszor. Meg még más beállítások is vannak: képarány, felbontás, ráhagyás felvételek előtt és után stb. - végig kell menni az egész menürendszeren, mert egy gyári alapállapotra történő visszaállítás után ezeket mind elfelejti a box. Egyedül a már felvett műsorok maradnak meg. Szóval nem öt perc, és nem túl szórakoztató kulimunka: semmi kedvem hozzá, ha nem muszáj.)

    Beam me up, Scotty! There’s no sign of intelligent life down here…

Új hozzászólás Aktív témák