- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
- Magisk
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone 12 mini - kicsi a bors, de bitang erős
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
-
Mobilarena
Vodafone (ex UPC Magyarország Kft.) (analóg / digitálisTV, internet, telefon)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tombi
őstag
Ma megtörtént a Trio L csomagra az átállásom. (240mbit) TC 7200-as hgw bridge mod.
Ebből speedtesten 220 mbit megvan, a gépre kötve közvetlenül.Torrenten viszont kb 5.5mbyte/sec nél nem enged gyorsabban tölteni.
Azért gondolom 1 torrentnél felmegy 5.5-re de ha mellérakok még 4-et akkor
szépen oszlik a sebesség. Ez szerintem nem normális, sőt korlátozhatnak.
Megoldás upc hivogatása?[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
-
Tombi
őstag
válasz Gubek-Einste #40103 üzenetére
megnéztem hiába 4300 seeder marad a 4.5-5mbyte/s körüli sebesség
szerk: seederekkel eddig se volt gondom. 2.2.1-es utorrent ami eddig 30-as netet simán vitt 3 mbyte/seccel.
[ Szerkesztve ]
-
Uthenger
aktív tag
A) torrent progi limitalva van, akar a feltoltes is...
B) fut ott valami sebesseg menedzselo progi, pl cfosspeed[ Szerkesztve ]
Fekete, full cover üvegfóliák Xiaomi, Huawei és Samsung telefonokhoz. OE-KVK, BMF-KVK (Kandó) tankönyvek. Eladó dolgaim: https://hardverapro.hu/tag/uthenger
-
Romeo619
senior tag
Ugye az csak egy vicc, hogy a megrendelt 240-es nettel ha wifin vagyok 40 mb ha kábellel akkor 180....
Miért csak ennyi wifin? Nem tudok többet kicsalni belőle??[ Szerkesztve ]
-
-
válasz Romeo619 #40108 üzenetére
Tessék elolvasni az apró betűs részt is! 240-es csomag esetén A garantált letöltési sebesség 60 Mbit/s. A garantált feltöltési sebesség 5 Mbit/s.
A wifi egy másik kérdés. Egyrészt a valós sebesség jóval gyengébb, másreszt az "n"-es wifi a kapcsolat minőségétől és az eszköz tudásától függően skálázódik 6,5-től egészen 600 mbps-ig. A 150-es, 300-as eszközök vannak elterjedve.
[ Szerkesztve ]
Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
blakey
titán
válasz Romeo619 #40112 üzenetére
Ha nincs ac-s routered ill. a gépedben nincs ac-s kártya akkor ne számíts 240/20-ra.
Milyen wifi kártyád van?ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
blakey
titán
válasz Romeo619 #40115 üzenetére
A géped már eleve nem lesz képes többre uh. szerintem ennyire képes wifin, kábelen már valószínűleg menni fog a max. sebesség, de az is függ néhány tényezőtől. Szerintem teljesen rendben van a neted.
Amúgy ezeket a dolgokat még előtte érdemes tisztázni, mert neked bőven elég lett volna a 120/10 is és akkor minden maxon menne, most viszont néhány eszközt be kéne szerezned, hogy a maximális sebességet ki tudd használni.
[ Szerkesztve ]
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
Romeo619
senior tag
válasz Intruder2k5 #40116 üzenetére
Akkor az a 116 amit az előbb kiszedtem belőle elég jó eredmény?
Viszont lehet laptopban Wifit cserélni?? Nem hiszem, hogy erre sok esély van
-
MODERÁTOR
-
Romeo619
senior tag
válasz blakey #40117 üzenetére
Most, hogy mondod pont ezen gondolkoztam! Még van 8 nap elállási lehetőségem. Ha most visszakérem 120 akkor kevesebbet fogok fizetni viszont a sebesség nem fog vissza esni. Igaz én is nagy hülye voltam hiszen nem jártam utána alaposan
Még a Router beszerzése nem is gond a gép átalakítás a fogós kérdés...de ezt majd a hálózati topikban felteszem
[ Szerkesztve ]
-
-
törölt tag
Olyankor mivan, ha tablettel mondjuk 5Ghz-en csatlakozok a wifire, de minden más eszköz 2,4Ghz-en csatlakozik? Mintha azt olvastam volna, hogy csak egyet képes kezelni egy időben a modem. Hogy is van ez akkor végülis? 😁
Illetve mi is a kül. a kettő között?!Továbbá ha átállítom én is 40Mhz-re, okoz-e bármi problémát a dolog wifin?!
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Beállítottam 20/40Mhz-rem gondolom automatik kiválasztja a gyorsabb sebességet vagy gőzöm sincs, ez a beállítás nem gáz ugye?! Vagy inkább sima 20Mhz-en maradjon?!
-
törölt tag
Mármint az eszköz? Gőzöm sincs :/
-
dugynok
senior tag
Sziasztok,
Technikai jellegű kérdésem lenne. Mi az oka annak, hogy digitális tévéhez kapott box nem kapcsol be távirányítóval, ha a tv-t kapcsolom be elöbb. Fordított szituációban nincs gond.
-
blakey
titán
válasz dugynok #40129 üzenetére
A upc gombbal kapcsolod be, ugye? Működik így is úgy is. Sőt, a gyerekek általában előbb a tv-t kapcsolják be és csak utána a box-ot.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
válasz #99546112 #40125 üzenetére
Alapértelmezetten 20 MHz, vagyis 1 csatornát használ az átvitelhez. A 40 MHz-es opciót az n szabvány biztosítja. Ezzel egy szomszédos csatornát is bevonhatunk a kapcsolatba. Mivel a 2,4 GHz-es sáv alapból zsúfolt, és kevés csatornát tartalmaz ( azokat is elég közel egymáshoz), több bajt okoz, mint hasznot, ha bekapcsoljuk. Viszont ha a routerünk már 2 sávos, ismeri az 5 GHz-es sávot, érdemes bekapcsolni. Feltéve, hogy a rákapcsolódó eszközök is elketyegnek 5GHz-en.
[ Szerkesztve ]
Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
blakey
titán
HDMI-CEC miatt van, ez ebben az esetben természetes.
-
blakey
titán
válasz dugynok #40134 üzenetére
A boxot upc gombbal kell bekapcsolni és "power" gombbal kikapcsolni. Nyilván alternatív megoldás valamelyik csatornaszámmal bekapcsolni de az akkor működik ha a táv már a boxra van állítva és ez csak a upc gombbal lehetséges ami egyben bekapcsoló gomb is, a harmony távokon is ezt állítottam be bekapcsoló gombnak.
[ Szerkesztve ]
-
Clever0
senior tag
válasz #99546112 #40125 üzenetére
Az UPC-s modemben van 2.4 GHz-es és 5GHz-es wifi is, de csak az egyik mehet a kettő közül. Vagyis, ha vannak olyan eszközeid, amikben csak 2.4GHz-es wifi van, akkor az UPC-s modemben is azt válaszd ki! Magára a modemre több eszköz is csatlakozhat wifin. Másik megoldás, hogy veszel olyan routert, amelyik egyszerre tudja a két wifi sávot, és akkor az UPC modemjét bridge módban használod tovább.
-
törölt tag
Köszi a felhomályosítást! Igazából most azt kapcsoltam be, hogy 20/40Mhz ergo mindkettőt használja a upc-s modem, ill. a tabletem kezeli az 5Ghz-et is, kipróbáltam de a sebesség nem lett magasabb pedig még bírná sévszéllel az iPad. Marad a 2,4Ghz, viszont 20/40Mhz-es beállítással.
-
Clever0
senior tag
válasz #99546112 #40139 üzenetére
Valamikor néztem, hogy a 40 MHz-es sávszélhez fix csatornapárokat lehet csak beállítani, és ilyenből szabadot találni zavart területen esélytelen. Én egy sorházban lakom, vagyis csak két szomszédom van, mégis örülök, ha 1 kevéssé használt csatit találok a 15-ből. (Ráadásul, a 14-15 nem is választható, ha jól emlékszem.) 5 GHz-en nem lenne senki más, de ott a kétszintes lakás beszórása is probléma. Szóval városi környezetben ne reménykedj nagy sebességben 2.4 GHz-en!
-
Regiee
aktív tag
Sziasztok!
Fiber Power 240 netnél ez normális?[link] És holy torrentben is a max 15MB/S?
Iphone 5s IOS 8.3 | OSX 10.10.3
-
Regiee
aktív tag
válasz Regiee #40141 üzenetére
Szerk.
Elindítottam 20db max seederes torrentet és összességében 3-4 MB/S-el tölt. Először felmegy 15re aztán le ennyire és kész. Erősen elgondolkodtam most hogy mivel a 8napos felmondási időben benne vagyok még így felmonom.
Mostmár csak 8kB/s..
[ Szerkesztve ]
-
Regiee
aktív tag
válasz kabelmania27 #40143 üzenetére
Kimenő titkosítást hol tudom beállítani?
újraindítottam, de ugyanez a 3-4-5 MB maradt meg.
[ Szerkesztve ]
-
Regiee
aktív tag
válasz Romeo619 #40145 üzenetére
Nekem Stabiulan megáll 3-4 MB között. Speedtest alapján mostmár pedig kéne mennie 24-el. Létezik hogy korlátozzák a torrentet? mert utorrentben a kapcsolatnál zöld lámpa van, szóval port továbbítás minden ok.
@kabelmania27: Megvan beállítottam, minden újraindítva de változatlan.
[ Szerkesztve ]
-
Regiee
aktív tag
válasz kabelmania27 #40148 üzenetére
Gyártó: Gigabyte
Modell: GA-B75M-D3H
Lan: Gigabit LAN 10/100/1000 Mb/sIphone 5s IOS 8.3 | OSX 10.10.3
Új hozzászólás Aktív témák
● Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni szigorúan TILOS!
● Olvasd el az összefoglalót!
● Jelszinteket ide írhatsz!
● Díjnet téma ITT!
● Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
● Mobil szolgáltatások ITT!
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- Samsung Galaxy Buds 2 Pro, vadonatúj, bontatlan, 2026.03.07.-ig garis
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest