Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • mozso

    senior tag

    válasz koncsik #69357 üzenetére

    Nekem az elso 2 Pfizer utani elso covidnal is volt ez a oltas helyet erzem tunet. Majd a 3 Pfizer utan is volt, de mindig csak akkor amikor lathatoan beteg lett a csaladom. Nalam sohasem volt pozitiv a covid teszt eddig, de a kislanyomnal es a felesegemnel 2x is. Mindketten betegek lettek de szerencsere nem komolyan. Nalam meg szinte semmi nem volt.csak a vallamban ereztem.

    Harmadik oltas ota nalam eltelt tobb mint egy ev es volt egy erzem a vallamat 2023 majusban (gyerek megint beteg lett), felesegem kohogni kezdett. Majd most 2023 szeptemberben ismet ereztem a vallamat, gyerek nathas lett, felesegem megint kohog.

    Anno Parcinak es masoknak is mondtam ezt az “oltas helyet erzem” hatast, de nem tudtunk mire jutni. Azt tudtam, hogy akkor erzem a vallam, amikor eppen virusos a csaladom, de egy ido utan mar nem covid teszteltunk igy nem lehetett osszefuggest moge gondolni.

    Most legalabb van mastol is hasonlo info, hogy nem lettem teljesen hulye azert. :)

    szerk: allergodil es dymista aktiv hasznalatban van mindenkinel azert. Kinek mert kell (mutet) kinek mert lathatoan hasznos.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák