Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • VinoRosso

    addikt

    válasz Parci #69299 üzenetére

    Nem annak tűnik, hanem a tekintélyre hivatkozás az tekintély elvűség. Klasszikus érveléstechnikai hiba. Nem attól lesz valakinek igaza, hogy ilyen-olyan tekintély, hanem az általa elmondottak tartalmától.

    Néztem szekvenálási térképeket, szép színesek voltak mint a karácsonyfa, 10k+ eltérő minta volt rájuk aggatva már akkor mikor a vírus még 1 éve se volt köztünk, a böngésző belaggolt tőle olyan mennyiségű krixkrax volt a képernyőn. Mindezt úgy, hogy hébe-hóba szekvenáltak, Magyarországról volt asszem ilyen tizen-huszon minta, csiki-csukit játszott az egész világ így az átferzőzöttség nudli volt. Magyarul ami ott látszott az csak a jéghegy csúcsának a csúcsa volt főleg ahhoz képest ami utána várható volt. Erre egy vakegér is azt mondta volna, hogy nem, hogy nem mutálódik, hanem rohadt gyorsan mutálódik.
    Dehát a szakértőőő meg a tanulmáány, ha az az ellenkezőjét mondja akkor nem szabad máshogy gondolni mert az a dogma, és a dogmával szembe menni az szentségtörééés.

    Dettó ugyanez az antivaxxer, az is hozza a tanulmányt és szektás lendülettel az arcodba nyomja, hogy az ő szakértője meg megmondta, hogy a vak-cina átírja az RNS-ed, meg hogy a maszk nem szűri meg a vírust mert a vírus átfér a szöveten. Mindenre lehet találni cikket és lobogtatni, a ruszki meg kínai titkosszolgálatok emberei szakmányban gyártották ezeket a papírokat. Lásd ivermectinnel is mi volt, itt is annyi ivermectin szakértő volt, hogy Dunát lehetett velük rekeszteni. 'Az oroszok nem fognak támadni' - mondták a szakértők. Igaz, hogy körbevették a teljes ukrán határt 200 ezer katonával, éles lőszerrel, hadtáppal, jajj de hát a szakértő Raguza bácsi megmondta, ne higyj a megérzéseidnek, Szergejék csak az aranyszőrű bárányt mentek simogatni télvíz idején a Donyec partra. Szakértő? Lóf..t! Ügynök!

    A tudományos látásmód lényege pont az, hogy egy állítást bárki megkérdőjelezhet, és hogy az adatok vizsgálatából vonunk le következtetéseket, végzünk becsléseket, és nem abból, hogy ő a szakértő valószínűleg neki lesz igaza. Az, hogy valaki szakértő a másik meg egy ismeretlen senki egy pártatlan vizsgálatnál tudod mennyit számít? Nullát, semmit. Mintha letörölnéd a neveket a szövegek mellől, úgy kell ránézni. Aki csak linkelget, nincs egy önálló gondolata, vagy ha esetleg van egy egyéni megszólalása az is valami bődületes marhaság, meg azt firtatja, hogy neked nincs meg a képzettséged ehhez meg ahhoz az nem a tartalommal foglalkozik, mert azzal nem tud, nincs is hozzászokva, el se gondolkodik rajt, hanem zsigerből ezt a tekintélyelvű, lenéző szektás magatartást hozza. És ebben nincs különbség vaxxer és anti vaxxer közt, ugyanaz a kettő, csak ellentétes póluson pozicionálták magukat.

    Édesapádnak elhiszem, hogy magas az antitest száma, de mi ellen? Bedhatod neki a 10 évvel ezelőtti flu vakcinákat is attól is magas lesz az antitest száma. Abban, hogy nem kapta\kapja el ne legyél biztos. Nekem is van olyan családtagom, aki biztos volt, hogy ő ugyan nem kapta (meg kapja) el, úgyhogy ő nem oltatja magát, aztán amikor csináltunk egy IGG tesztet akkor nagyot nézett, hogy mitől pozitív, mert sosem volt tünete.

    És nem támadok semmilyen szakmát, érveléstechnikai hibákat emelek ki, mint ahogy azt egy vitában általában szokás.

Új hozzászólás Aktív témák