Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • [CS]Blade2

    addikt

    válasz Ringman #58148 üzenetére

    Már az sem rossz, hogy, ha teszteljük is a tüneteseket, eredménytől függetlenül karanténoznánk... , csak, hogy ezt kiküszöböljük valamennyire, hogy 1. fals eredménnyel mászkál covidosan, 2. fluval, pestissel mászkál, mert de jó, hogy nem covidos.
    Ezt szerintem aki eljut odáig, hogy szarul van és kéri, hogy teszteljék, vagy teszteltetik, nagyjából hajlandó lenne betartani, valamint a rendőrök kijárkálnak hatósági karanténnál.

    Aki szarik az egészre, az már a tesztelésig sem jut el.

    Azt is lehetne, hogy pl. a munkáltatókat b..ogatni. 2020 elején voltam Lidl-be, és 2 kassza volt nyitva, és beálltam az egyikbe, aztán látom, hogy a kasszásnak taknya-nyála egybefolyik. Gyorsan átálltam a másik sorba. (Akkor még gondolkodtam is rajta, hogy egyébként lehet, hogy a tünetmentes a covidos és a másiknak más baja van. Ez még nagyon az elején volt, az 1. hullámban.)
    Lényeg a lényeg, őket is lehetne ellenőrizni, mert a kasszás arra játszik a mi kárunkra, hogy ne kerüljön betegállományba a pénzkiesés miatt, a munkáltató meg tud róla és hagyja.
    Ha ellenőrizve és szankcionálva lennének, szerintem ebben az esetben egy ekkora cég, mint a Lidl nem ba..kodna, hazaküldené a beteg tagot, sőt ők még talán azt is megengedhetnék maguknak, hogy kompenzálják valamivel a tagot, mert egyértelmű helyzet volt. Majdhogynem folyt a cucc az árura meg a leolvasóra.

    Engem a cég nem enged vissza negatív PCR nélkül, ha pedig bemennék betegen, akkor hazaküldenének vagy hazahoznának. Egyfolytában kérik, hogy akinek bármilyen tünete van, az ne jöjjön be. Pénzügyileg mi is szívunk az állomány miatt, az egyéb lehetőségek sem a legjobbak, mint kötelező szabi időarányosan, home office akinek lehet, állásidő, stb. ,de nálunk mindenkiben van annyi, hogy nem b..kodik betegen.

Új hozzászólás Aktív témák