Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • rednifegnar

    senior tag

    válasz #86564352 #57357 üzenetére

    van az a helyzet amikor nem tudod elkerulni, mert menned kell boltba ott radrofog valaki, vagy a buszon, stb. de amit lehet elkovetsz, kezet mosol, nem mesz tomegbe, hordod a maszkot, beoltatod magad, stb. szoval megteszed amit lehet. oke lehet elkapod, de megtetted amit lehet.

    es akkor jon valaki aki tudja magarol hogy beteg, jon megy a varosban, kohecsel krakog aztan odahiv es 30 centirol bemondja az arcodba hogy ja koronas a csalad (meg mint kiderult o is). en ezt egy masik katagorianak veszem, egy elkerulheto es tudott kockazatnak amit rohadtul nem akartam.

    raadasul egy okos diplomas emberrol van szo, nem ozdalsorol egy 3 osztalyosrol. forog a bicska az ember zsebiben, meg duhos mert 2 eve megy ez a cirkusz, eddig megussza es akkor jon valaki aki szarik az egeszbe bele, dogoljon meg a szomszed tehene is.
    na igy nem is csoda ha ennek nem lesz soha vege, igy allnak hozza sokan.

    azzal meg ne jojjon senki, hogy hat ugyis elobb utobb elkapod meg amugy is csak ido kerdese. nagy fraszt, ezt nem kell elkapni ha nem muszaly. rusvai hulyesege ez az elkaposdi. en nem akarom es hagy dontsem el en, hogy mit akarok es mit nem.
    nem az, hogy mint valami baranyhimlo buliba majd jol osszejovunk es tulleszunk rajta (arrol nem is szolva hogy most mar eleg sok eset van a 2xer fertozottekrol, faxan megvedte oket a rusvai fele ateses...). :W

    amugy oltva vagyunk 3x-or, nekem vaxigrip is van biztos ami biztos, influt is utalom. :R

    A camera does not make art, the artist makes art.

Új hozzászólás Aktív témák