-
Mobilarena
Ez egy agyalós-beszélgetős Covid-19 topik. Érvelni kötelező, a másikkal foglalkozni tilos, rettegőzés duplán, a szemlélet tudományos (a "meddig maradjanak a lezárások", azaz a társadalmi rész elfér, de csak szűken/járványhoz kapcsolódóan), ergo nem oltásellenes, nem hit alapú. Ami ebben a szellemben íródik, marad, ami nem, az nem, téríteni meg se próbálj.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
t72killer
titán
Puhap.tsch generáció idejét éljük, a 80évvel ezelőtti frontszolgálatos kolléga 15évvel korábban tyúkot vágott és belezett az udvarban, másnap meg az anyja kendőjével kötötte be a 8centis kapavágást a lábán, nem az okostelefonját pöckölte egész nap.
#38501: az ilyenbe tényleg kéne . És ez szülhet/"nevelhet" gyereket, szavazhat egy ország sorsáról...
[ Szerkesztve ]
30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
-
PuMbA
titán
Holnap fogom megtudni, hogy covidos voltam / vagyok-e, ugyanis nagy a várakozási sor. Csepelre kell mennem egy szűrőbuszhoz, hiszen annyira jól vagyok.
[ Szerkesztve ]
-
t72killer
titán
Már 1100 lebukott hamis oltási igazolás miatt nyomoznak a román hatóságok. Görögország antivaxxerjei is Romániába jártak/járnak(?) papíroltásért.
-
Z.É.T.
őstag
Ez szerepelt már itt?
Valaki esetleg össze tudná foglalni egy-két mondatban?
Köszi, ha igen!(ma különösen rosszul működik az agyam, pedig érdekelne)
https://www.flowsummithungary.com/optin/?rh=zYegzbWcaw
-
senior tag
válasz t72killer #38488 üzenetére
Létezne túl erős védelem? (Ismerős ismerősének ismerőse fiatal, egészséges, korábban átesett a betegségen, kapott két oltást, most kritikus állapotban fekszik a kórházban. [Bocs, ez most anekdotikusra sikeredett.])
''The third planet is incapable of supporting life. Our scientists have said there's far too much oxygen in their atmosphere.''
-
t72killer
titán
Túl gyenge van, ha túl korán vetted fel a boostert és a jövő tavaszi körnek "lejárt" oltással kell majd nekiállnod. Semmi garancia nincs arra, hogy pl Február-Márciusban lehet majd 4.adagot kérni.
Két oltást kapott+fiatal+egészséges = kritikus állapot egyenletből szvsz egy tényező szinte egészen biztosan hibádzik, VAGY már nem deltáról beszélünk hanem egy ütősebb variánsról.
[ Szerkesztve ]
-
Ringman
nagyúr
válasz bulikavagyok #38501 üzenetére
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
törölt tag
válasz bulikavagyok #38501 üzenetére
Hogy hihetnek ilyen baromságot? Egyértelmű, hogy a csipeket Soros György ülteti belénk.
-
törölt tag
Gyerekként mindig rosszul voltam ha vért vettek, rendesen hánytam és le kellett feküdnöm. Aztán két éve el kellett kezdenem viszonylag sűrűn vérvételre járni, és akkor derült ki hogy teljesen elmúlt ez a rosszullét. Szerintem kifejezetten az készített ki, ahogy láttam folyni belőlem a vért. Szóval nem lennék jó sebész.
De hát egy felnőtt ember nehogy már ne oltasson mert rosszul van a tűtől. Én is rosszul vagyok attól hogy a bérem harmadát leadózom, mégsem kerülöm meg.
Az hogy nem megy valaki dokihoz ha baja van szerintem más tészta. Rengeteg idő és nyűg. Egyszerűen mindenkinek van jobb dolga mint a fél napját elszarni a rendelőben, hogy aztán beutalják még két ilyen napra.
-
Cs1csó
félisten
Attól függ hogy MILYEN tűvel és hogy HOVA szúrnak. pl. ezeket az oltásokat nagyon VÉKONY tűvel IZOMBA adják, szinte észre sem vehető. (az is fontos, hogy MIÉRT szúrnak meg hogy pl. beadjanak egy kevés oltóanyagot kis folyadék, vagy levesznek pl. 4,5dl vért, vagy akár oda-vissza jár a vér pl. a plazmaadásnál.)
Ellenben pl. plazmaadásnál jó nagy VASTAG lóbaxó tűvel szúrnak vénába, azt érzed sőt amikor a végén kihúzzák azt is.[ Szerkesztve ]
-
tisn
addikt
válasz #72445440 #38524 üzenetére
persze, nyilvan megeri, az enyemnek is jo keze volt, tenyleg minimalis volt a fajdalom.
de ami erdekes, hogy azota is erzem soxor az elso oltas helyet, pedig kaptam mar jo sok helyre szurit. (es nem ugy, hogy az oltasra gondolok es ilyen psziches, hanem hogy egy pontban faj a bal vallam, je oda kaptam szurit. eleg fura.)
-
t72killer
titán
válasz kolopele #38527 üzenetére
Nekem a beadás után instant fájt a konkrét oltáshely, egész másfél napig - ennyi volt az összes oltási reakcióm. Ha nem kerülne nálunk 50£-ba egy antitest-mérés, már mérettem volna, nem-e az antivaxxerek által áhított placebót adták-e véletlenül ?
[ Szerkesztve ]
-
BlackV
őstag
Én is azt gondolom, hogy az antivaxerek fosnak a szuritól.
Ezt a gyávaságot leplezve az antivaxerek agya kitalál valami elfogadhatóbb sztorit, ami nem sérti az egot. Inkább akár szájon át lógyógyszer is, csak ne szúrják meg.
#38533 50 páund'? Ne viccelj az ottani árszinten az olcsóbb, mint itthon. Nálunk 9 ezer a legolcsóbb, ami nálatok 21 ezer. De nem is 2x annyit kerestek, hanem jóval többet.. -
pH03N1xM
tag
Kollegak, segitsetek:
Parom komplex tesztje most jott meg (whitelab), az eredmeny:
anti-SARS-CoV-2 IgG Pozitív Valid
NTU: 13,670SARS-Cov2 neutralizáló IgG vizsgálat Pozitív BAU/ml Valid
WHO egység / WHO Unit: 216,26 BAU/ml2 pfizer, kb. kb. 5 honapja volt a masodik (most hirtelen nem tudom pontosan, lehet csak 4).
Az NTU alapjan lehet kovetkeztetni h. mikor sikerult benyalni ezt a csodasagot? Szept elejen voltunk karantenban az oviban levo pozitiv covid miatt, nekem az NTU-m picivel volt 9 alatt 1 hete (eppen negativ mar), de BAU 3264, igaz 3 pfizerrel. Tunetunk volt, de semmi extra, foleg brutal takonykor volt elsodlegesen.Menjen-e harmadikra, vagy varjon meg.
BAU erteket meglepoen alacsonynak erzem, en tobbet vartam, az alapjan en mennek a helyeben.Koszi.
SETVLC MACRO bfins \2,(a0){d0:\1} add.w \1,d0 move.l d0,\3 lsr.l #3,\3 add.l \3,a0 and.b #7,d0 ENDM
-
Joker88
őstag
ezt az új, harmadik oltást, mikor javasolt beadatni ? mennyi időnek kellene eltelni a másodiktól számítva? valahol 4 hónapot írnak, valahol fél évet..
Mert én május 11.-én kaptam az AstraZenecából a második adagot..In loving memory of Garrett Lockhart
-
Cs1csó
félisten
válasz Joker88 #38540 üzenetére
Elég felületesen olvasom a fórumot de mostanában 3-ik oltásnak a Moderna-át ajánlják elsősorban, de mivel mindig is több Pfizer volt az országban ezért valószínűbb, hogy Pfizer-t fogsz kapni persze ha valahol lehetőséged van Moderna-ra akkor én inkább érdemesebb azt.
[ Szerkesztve ]
-
senior tag
válasz t72killer #38513 üzenetére
"Két oltást kapott+fiatal+egészséges = kritikus állapot egyenletből szvsz egy tényező szinte egészen biztosan hibádzik,"
Vagy nem. (Kihagytad, hogy igazi, hamisítatlan, természetes boostert is kapott korábban.) Vagy csak ilyen az emberi psziché: borzasztó, de velem nem történhetne meg. (Meghalt a szomszéd gyerek autóbalesetben: szegény, biztosan nem figyelt, de én mindig figyelni szoktam. Meghalt a szomszéd édesanyja covid-ban: biztos volt valami alapbetegsége, esetleg ő nem táplálkozott egészségesen. Stb.)"VAGY már nem deltáról beszélünk hanem egy ütősebb variánsról."
Hát én minden sz.t összeolvastam, és valamelyikben említették, hogy mindenkiben mutálódik a vírus, azaz mire eljut addig, hogy épp az agyat vagy a vesét teszi tönkre, addigra már nem úgy néz ki, ahogy eredetileg belélegeztük. Csak ezek a mutánsok általában (szerencsére) nem jutnak ki a szervezetből. Erre most nincs referenciám.De itt van az, hogy pl. benneteket Albionban, 2020-ban nem egy bizonyos variáns fertőzött meg egy bizonyos fertőzési gócban, hanem vírus szekvenálások alapján legalább ezer különböző forrásból kaptátok az áldást. (forrás) Azaz covid és covid között is lehet (van?) különbség.
''The third planet is incapable of supporting life. Our scientists have said there's far too much oxygen in their atmosphere.''
-
Cs1csó
félisten
válasz Joker88 #38544 üzenetére
Magyarországon?! Ugyan! Semmi, amit tehetsz: ha már beadathatod a 3. oltást csak akkor jelentkezz be tényleges időpontra - akár már másnapra - ha épp akkor egészségesnek érzed magad: nem fáj a torkod, nem vagy taknyos nem köhögsz, nem folyik az orrod, nem fáj a fejed, nem fájnak az izmaid stb.
Az sem jó ha pl. épp előjött a herpeszed - ha szokott lenni - mert az is jelezhet egy gyengébb egészségi állapotot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- PlayStation 5
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Külpolitika
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- alza vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Újszerű Hubsan Zino Pro drón+AJÁNDÉK HORDTÁSKA
- Tripltek 9 Pro masszív drónos táblagép 1300 nit tartós fényerővel!
- DJI Mavic 3 Classic / Pro / Cine FMC drón táska, koffer (StrartRC)
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - 3 akku, garancia, tartozékok (45)
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett + Freewell Mega 16 Filter Pack (46)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest