Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #86564352

    törölt tag

    Meg lett a logikus hatása, hogy a kormány gyakorlatilag semmissé tette a nagy csinnadrattával bevezetett védettségi igazolványt:
    "Három ampullányi Pfizer landolt a kukában" - A háziorvosok szerint kivitelezhetetlen a kormány új oltási terve | hvg.hu

    “Aki akarta, az már beoltatta magát, ha pedig nem, akkor erről személyesen sem fogom tudni meggyőzni” - ezt már egy észak-magyarországi kistelepülés háziorvosa mondta. Szerinte mióta védettségi igazolvány nélkül is lehet “teljes életet élni” rengetegen egyszerűen nem mennek el a megbeszélt oltási időpontra, sokan pedig a második oltást sem adatják be.

    Három ampullányi Pfizer a kukában végezte” - mondta. Nem csak ezt, de Modernát is dobtak már ki hasonló okokból: “A második körösökből öten eljöttek, a többiek nem. Velük nem tehettem meg, hogy nem bontom fel a vakcinát, így viszont a maradékot ki kellett dobni”. A háziorvos egyébként a környékbeli kollégáitól úgy értesült, hogy ez általános probléma, nem csak az ő praxisában küzdenek vele.

    Franciaországban: A QR-kóddal ellátott Covid-igazolvány augusztus 1-jétől Franciaországban mindenhol kötelező lesz, beleértve a bárokat, éttermeket, kávézókat és bevásárlóközpontokat.
    Macron azzal is ösztönözni akarja az oltások felvételét, hogy az ősztől megszüntetik az ingyenes PCR-teszteket, kivéve, ha azt az orvos írja elő.
    Olivier Véran egészségügyi miniszter közölte, hogy a nem beoltott egészségügyi dolgozók szeptember 15. után nem kapnak fizetést és nem dolgozhatnak tovább.

    Amióta sorra előzik Mo-t más EU országok az átoltottságban keleti vakcina nélkül, már nem dicsekednek vele.

Új hozzászólás Aktív témák