Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Burki

    aktív tag

    Sziasztok!

    A következő eszközök adottak:
    Samsung smart TV, Synology DS110J, WR1043ND v3. Azért ide írom a kérdést, mert szerintem inkább hálózati probléma, mint NAS.

    Sajnos nem tudom megoldani, hogy a TV-t a NAS-hoz LAN kábellel hozzákössem, így wifin kell operálni, viszont HD film lejátszása közben a TV beépített médialejátszója kb a film 60%-ánál veszíti el a jelet, a Synology DS Video appal pedig akadozik a lejátszás.

    Laptopról speedtestet végezve 40-50 megabit körüli értéket mértem letöltésben. Ez alapján bátorkodtam azt feltételezni, hogy ez a sebesség elég lesz a HD filmek streamelésére is a NAS-ról.

    A kérdésem az lenne, hogy vannak-e olyan beállítások (pl csatorna) amivel kicsit stabilabbá vagy gyorsabbá lehet tenni a kapcsolatot? Társasházról beszélünk, elég sok wifi routerrel.
    Esetleg egy olyan repeater aminek LAN portja van, a TV-t hozzákötve elérhető gyorsulás? Nem értek hozzá, így nem tudom, hogy egy Smart TV-nek mennyire jó egy smart tv wifi egysége egy repeaterhez képest.

    Előre is köszönöm a segítséget!

    Asrock Z87 Extreme6, i7 4770K+CM Hyper 103, 2*8 GB Corsair Vengeance,FSP Hexa+ 500W, MSI RX 480 GAMING 8GB, SSD HyperX 120GB FURY, WD Blue 1TB EZEX, Cooler Master N300

Új hozzászólás Aktív témák