Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Drizzt

    nagyúr

    válasz No.01 #6887 üzenetére

    Persze, nyugodtan kérdezz bármit. Van sávtartó és adaptív tempomat. Asszem ezek a legolcsóbb változatban is vannak. Elsősorban én ezeknek autópályán látom hasznát. Ott gyakorlatilag a kocsi levezeti helyetted az utat, persze figyelni muszáj, ezt annyiban erőszakolja ki az autó, hogy rád pittyen, ha elengeded a kormányt. A pedálokat nem kell kezelni. Néha a féket azért érdemes lehet készenlétben tartani. Ha balra indexelsz tempomatnál és a beállított sebesség alatt vagy, akkor elkezd gyorsítani, felkészít az előzésre. Persze országúton nem erre bíznám. A visszajelzőknél is kell figyelni, ha a sávtartó zöld, akkor aktív a kormányrásegítés, ha fehér, akkor nem. De autópályán azt veszem észre, hogy sokkal kevésbé fáradok így el.

    Városban nagyon keveset próbáltam csak, ott nekem nem tetszik. Ennek az az oka elsősorban, hogy induláskor ha magára hagyod a gyorsításnál, akkor elég nagy helyet hagy legkisebbre állított követési távolságnál is. Egyébként lehet gyorsítani manuálisan is, akkor tudod zárni a távot. Ha jól emlékszem, fékezéskor leáll a tempomat és újra be kell állítani a kívánt sebességet. Itt egy video, hogy milyen városban az ACC + LTA.

    Amúgy ma Tesco parkolóban amikor kimentem a kocsihoz, éppen egy fickó nézegette, azt mondta lehet a következő ilyen lesz, majd beszállt a Priusába. Amúgy is elég jellemző még, hogy megnézik az emberek. Akár ha állsz a dugóban.

    Android auto/Carplay kapcsán nem mondtak semmi biztosat. Rebesgetik a madarak, de ígérni nem ígérik. Navim nincs, felcuppantottam a telefont az ablakba, s onnan nyomok google maps-et. 2 USB port van, az egyik a középső tárolóban, de van kis kábel csatorna, amin szépen ki tud kandikálni. Meg van egy az utas oldalon. Az nem biztos, hogy 2.1A-es, ellenben biztosan támogat MirrorLinket. Azzal ki lehet rakni a telefon képét az autóra, de sajna elég kevés alkalmazás támogatja. Pont a GPS-ek közül csak a Sygic-ről tudok. Elvileg MiraCasttal is lehet átvinni képet és hangot, de még nem próbáltam.

    [ Szerkesztve ]

    I am having fun staying poor.

Új hozzászólás Aktív témák