- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Fotók, videók mobillal
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Digestive
veterán
Na a Tottenhambe is verjem bele!
-
törölt tag
Totti remêlem az elsőfèlidőben kihozza egy x_re
-
szab.tam
nagyúr
"Itt nem érvényes az idegenben lőtt több gól."
jaja. ha kicsit többet lőnek, akkor levonják....fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
pohár
félisten
hű, kéne még egy gól a félidőben, ha lehet, akkor a Spurs rúgja má'
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
nagyúr
Szopjon pónit a spurs is ha nem nyer.
Új hardverek számlával, garanciával érd PM.
-
Speedhs
őstag
Marad a 623 ft. Ment 100 ft a bilbó 3. gólra 3.7-ért, és 100 ft a Celta jut továbbra 6@-ért.
-
zolynet
veterán
1-0nál tettem egy 1,5over 1fi a lazio meccsre 1.9x
illetve 1-0nál még 1.72x lazio győzelmet , remélem nem adják el innenna még a végén nyer a spurs
[ Szerkesztve ]
Life is too short to stay stock!
-
pohár
félisten
juhú, -1k helyett +1k, köszi Spurs a gólt
még ha a Sporting meccsen esne 3 gól 15 perc alatt...GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
törölt tag
[ Szerkesztve ]
-
lecsokolbi
aktív tag
-
lecsokolbi
aktív tag
válasz lecsokolbi #98644 üzenetére
más tippje elmegy saját jön ilyen is rég volt
- Mindenki hazudik! -
-
sz_abika
addikt
Ezt csak itt hagyom búcsúzóul
[ Szerkesztve ]
PSN: xszabikax
-
Jeollam
aktív tag
tottenham beindult
0 és 1 között végtelen mennyiségű szám van.
-
zolynet
veterán
ééééés jött a benfica félidő 0.5over felett 1.5ért
úgy látszik megint felmenő ág, na csak egyszer tegyem kicsit többel, tuti megint jön a bukó hullámLife is too short to stay stock!
-
nagyúr
válasz lecsokolbi #98722 üzenetére
Akkor jó, mert még nem akarom elkiabálni, de nekem eddig megint 1 viszi
-
szab.tam
nagyúr
válasz Shkiz0 #98728 üzenetére
ha kell, 100* elmondom, hátha egyszer kipróbálod.
nem adom fel.összeállítod a szokásos 7-8-as kötésű mixet.
(vagy akármilyet.)
úgyanúgy, mint mindig.
azzal a lendülettel, hogy mind a 8-nak, 5-nek, akármennyinek jönnie kell, mert ugye ilyen a hülye mix, ha nyerni akarsz.
és utána szépen minden külön feladod, azonos téttel. akár 100 ft-tal, mittudom én.a fejedben mixre készülj, de a végén külön add fel.
azért fontos így, mert ha eleve single játékot tervezel, akkor felelőtlenebbül beraksz 2-3 olyan eseményt, ami bizonytalan, eleve "nem számít", mert nem tud mixet elvinni, hiszen külön játszod.
és pont elviszi a hasznot.így a nagy kaszálásnak a lehetősége nulla.
viszont ahogy nézem a mixeid eseményeinek kimenetelét, pont annyit nyernél naponta, mint amennyit elbuksz.
ha ez neked mindegy...én képtelen vagyok ilyen nagy %-ban eltalálni az eseményeket.
(ebben cserélnék veled.)
kívülről nézve szándékosan mazohista módon játszol.***
keresd vissza csak az idei mixeidet.
számold össze, hány eseményt raktál meg.
szorozd be mondjuk 1k-val darabját. (de ha akardo, akkor csak 100 ft-ttal, csak azzal nehezebb érzékelni.
és utána add össze az elatalált események odds-ait, és azt is szorozd meg 1k-val.
és nézd meg, melyik a több, és mennyivel...[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
nagyúr
Jogos bocsi sporting
(#98733) szab.tam
Valahol értem én és el is fogadom, hogy van igazság abban amit mondasz.
De ma pl megint tele volt kis oddsokkal a szelvényem, az ilyen 1.40-re a fasz se fog egyesével tenni.
De lovat tosszak, holnap a kedvedért kipróbálom
Összeállítok egy kombit, és ugyanazokat megteszem külön külön is, meglátjuk mi lesz belőle.
De így előre borítékolom, hogy akkor nem 1 fog elmenni, és lehet a külön külön rakással sem leszek nullán, hanem cserébe elbukom a kombi szelvényem árának legalább a 2-3x-osát is.[ Szerkesztve ]
-
szab.tam
nagyúr
válasz Shkiz0 #98735 üzenetére
ne-ne.
először keresd vissza az idei játék történelmedet.
szánjál rá 10 percet.
és az összes megtett eseményt így számold ki.
először odds nagyságtól függetlenül.
ha veszteségesre jön ki, akkor satírozd ki a fejedből, amit mondtam.
ha az az összkép nyereségesre jön ki, akko lehet elemző szűrést végezni, melyik volt a veszteséges "részelg".azt ne csináld, hog yholnap 1* feladsz egy ilyet, elmegy három, (mert eleve úgy raktad össze), és utána durcizva folytatod az "1-en elmenős" önkínzásodat.
1. feladat:
számold át a januárodat.fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
nagyúr
válasz szab.tam #98736 üzenetére
De nem érted a lényeget
Én tudom, és el is hiszem, hogy ilyen találati arány mellett amit csinálok biztosan plusszos a dolog.
Viszont esküszöm hogy ez átok ami rajtam van.
Már többször tapasztaltam, hogy ha pron teszem meg, akkor legtöbbet ez van, hogy elmegy egyen.
Ha netalántán bet365-ön rakom, akkor mindig úgy alakulnak a dolgok, hogy véletlen se ajánljon fel annyit hogy legalább a feltett összeg meglegyen is ki tudjam venni idő előtt.
Pedig ha ott rakom direkt figyelek arra is, hogy a legneccesebb meccs maradjon utoljára, hogy még ki tudjam venni ha úgy van, illetve ilyenkor ugye már egész jó pénzt is felkínál néha.
De ilyenkor ott sose úgy alakulnak a dolgok hogy elmenjen.
Nem is tudom már talán a sportingbeten volt régebben olyan akció, hogy legalább 5 eseményt kellett rakni, és ha csak egyen ment el akkor visszakaptad a tét árát.
Nem találod ki, hogy mikor ott játszottam akkor mennyin ment el?
Ugyan ez van ha kombiba teszem a fosprón, akkor is egyel több megy el mint amennyit a kötés megenged.Amúgy meg azt kikérem magamnak, hogy azt feltételeznéd rólam, hogy direkt úgy válogatom össze, hogy elmenjen és azt mondjam szar a taktika amit javasoltál.
Minden nap úgy állítom össze amit rakok, hogy nyerjek vele, és biztos lehetsz benne, hogy nem az a célom hogy direkt mindig beletegyek egy bukót, hogy itt legyen mit mutogatniÚj hardverek számlával, garanciával érd PM.
-
törölt tag
Ment az estère,hogy Granada szerez gólt.
-
idegbeteg18
tag
Jött egy kis pénz a házhoz!
-
szab.tam
nagyúr
válasz Shkiz0 #98737 üzenetére
"hogy direkt úgy válogatom össze"
persze, hogy nem ez a cél, de ha mindig ez az eredmény?
nem mondom többször:
ha megvannak, és követhetőek a megtett események:
számold át a januárt.
úgy, ahogy mondtam.
megrakott események száma * 1000 ft.
nyertes események eseményeinek odds-a * 1000 ft
melyika több.
nem írom le még 1*....*****
(#98740) idegbeteg18
egyész jó kis csokipénz.
(a "házhoz"-t úgy értettem elsőre, hogy építkezel )[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
Zjunior
veterán
-
idegbeteg18
tag
-
szab.tam
nagyúr
pohár
ezt csak neked, csak tőlem. csak most.
remélem, tetszeni fog.(közben nézem, hogy az enyém sem biztosan jó....)
nobilitász, nobilitas, nobiliás, nobles.
hmmm...[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz Shkiz0 #98737 üzenetére
Na összesítettem a januárt a mai napig.
Befizetett összeg: 12.600 HUF
Nyeremény: 0 HUFMegrakott szelvények száma: 14 db
Ebből ami 1-en ment el: 7 db
Ebből ami 2-őn ment el: 3 db
Ebből 3 vagy többön úszott: 4 dbAz egyen elment szelvények tétje összesen: 5.100 HUF
Ezeken a szelvényeken a várható ami jött volna összesen: 69.254 HUF
Az egynél többen elmenteket nem is számolom.És most ha egyesével megrakok minden egyes meccset mondjuk 1000 HUF-al akkor így néz ki a dolog:
Megjátszott események száma: 78 db
Ebből nyertes események száma: 52 db
Ebből vesztes események száma: 26 db
Befizetett összeg: 78.000 HUF
Nyeremény: 79.425 HUF
Tiszta nyereség: 1425 HUFKonklúzió:
Ennyiért a faszom se csinálja a single-t
Ez az eredmény nem lepett meg, sajnos az jött ki amit én is sejtettem, hogy mivel általában kicsi, és közepes (1.2-1.8) közötti oddsokkal játszok, így ez nem éri meg. Ennek a single dolognak akkor lenne értelme, ha legalább 2.00x odds vagy e felettieket tennék. és hasonló lenne a találati arányom.
Persze itt van a "ha" dolog is, hogy ha mondjuk 2-3 meccsekre bontom, meg ha nem vagyok ilyen peches, meg ha.....nagyanyámon lenne áramszedő ő lenne a troli.És hogy stílszerűen zárjam a soraimat, íme a mai nap
De már egyre jobban nem érdekel, és csak mosolygok ezen, és ilyenkor egy idézet jut eszembe:
Hogy jó győztes légy, még jobb vesztesnek kell lenned.
Michael SchumacherÚj hardverek számlával, garanciával érd PM.
-
szab.tam
nagyúr
válasz Shkiz0 #98745 üzenetére
komoly, szép elemzés.
korrekt.
köszönöm.ekkora halmaz már majdnem reprezentatív mintaként is értékelhető.
ilyen eseménytalálati eredményekkel kb. a fogadók 10%-ban vagy.
ezt kéne csiszolgatni, azaz szűrni, hog ymiken megy el?
(nem a 8-as mix b+, , hanem a feltételezett single játék 10-15%-os realizálható haszna...)***
egyébként a kihozott eredményen nem lepődtam meg.
+-os volt....
(ezt alves és társain, + néhány marslakón kívül szerinted ki tudja produkálni?)lényeg:
zsigerből jól választasz eseményt, kimenetelt.
viszont rosszul csoportosítasz.
én irigyellek. mert nálam pont fordítva működik.fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
nagyúr
válasz szab.tam #98746 üzenetére
Ha beleszámolom a papír alapút is, akkor így néz ki a dolog:
Az egyen elment szelvények tétje összesen: 6.100 HUF
Ezeken a szelvényeken a várható ami jött volna összesen: 84.585 HUF
Az egynél többen elmenteket nem is számolom.És most ha egyesével megrakok minden egyes meccset mondjuk 1000 HUF-al akkor így néz ki a dolog:
Megjátszott események száma: 84 db
Ebből nyertes események száma: 57 db
Ebből vesztes események száma: 27 db
Befizetett összeg: 84.000 HUF
Nyeremény: 87.055 HUF
Tiszta nyereség: 3.055 HUF(#98748) B-L-A-C-K
Nyilván, mivel ez matematika, kevesebb meccs, kevesebb rizikó, több meccs több lehetőség, hogy elmenjen,
Északára tettem egy 500-as szelvényt, 3 kosár van rajta, kíváncsi leszek jön e[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest