- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Arsenal még egyet..
-
tipuka
addikt
2-1 izgi!
-
szab.tam
nagyúr
szépen összebénázzák, nehogy 2 gólos győzelem legyen.
kihagyott 11-es, meg most ez...fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
zolee5016
őstag
drukkolok neked......nekem is ezek a heppjeim..de ma nem tudtam papírosat feladni...
Ámbár meg szoktam kötni a 4 vagy több döncis szelóimat...ez is min 18k lenne már most 4x300ft-ért.......Ha meghalsz,te nem tudod,hogy halott vagy,csak a környezetedben élők tudják..és nekik nagyon nehéz...namost ez a helyzet akkor is: ha hülye vagy---
-
Illusion1010
senior tag
Azért húzós volt a vége
-
pohár
félisten
hát azért a hendi jó lett volna, de egy büntetővel lógott még az Arsenalnak Atkinson
de legalább jött neten, fel kell vinni 14-ig, aztán vesszük is kifelé, szilveszterre kell a zséGB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
férfiállat
tag
nekem 6 k-ból 10 k jött
-
pohár
félisten
válasz gyuromoj #94410 üzenetére
hát nekem 14k, mert utalással kérhetem csak a kifizetést, de még ha hétfőn ki is kérném, akkor se érne ide szerda délutánig szerintem
666ft-tal ment egy Anderlecht csapat 2,5 over, hátha szerencsét hoz ez a szám
és közben már ott is van egy ingyenfogadás a vasárnapi Liverpool - Swansea meccsre
[ Szerkesztve ]
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
DeathBat666
aktív tag
-
Prien
addikt
-1k az Everton miatt. Ez a mai nap mérlege.
A kevés is több a semminél.
-
Soulfly842
addikt
Szép-szép tudom, de valahogy most mégiscsak a csalódottság marad meg.
A QPR-nak idegenben 3:20-as a gól statisztikája, pontot sem szereztek és igazából az Arsenal Hendi papírforma volt - talán több is annál...
A fordulót elemezve két zsákbamacska meccs volt csak, azokat szépen el is kerültem, s biztos voltam a meccsekben. Jöttek is. De így - hiába minden ráérzés - a keserű szájíz maradt csak.
72. percben egyenlített a Genclerbirligi is (szerencsére?) - most ezt rezignáltan, sztoikus nyugalommal szemlélem; érzelmileg túlon-túl ütött az elmúlt óra...
Bár a Gencler' menetrendszerűen elbukta a nagyobb ellenfelek elleni meccseket, a Galata meg rendre behúzta.. ezen még jócskán meglehet az eredmény!
Ez 850-et jelentett volna.
Sebaj, legközelebb csakazértis kifogom a nagyhalat!
[ Szerkesztve ]
-
gyuromoj
veterán
Értem. Mondjuk a hétfői meccsre még fent hagyom, hogy nyerjek egy kicsit amit fent hagyok majd hogy abból alkossak.
szerk.:
Liverpool 1,66 @ 3k
Kezdés után meg megy majd az X2.Pool győzelem esetén 2k a haszon, X2 esetén pedig 1k.
[ Szerkesztve ]
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
Daniel Alves
őstag
válasz Soulfly842 #94417 üzenetére
Szép fogás. De nekem attól hiteles valaki ha előtte posztolja a kèpeket és nem utána.
Orbea Orca OMR M10iLTD www.translapschallenge.com
-
Speedhs
őstag
válasz Daniel Alves #94421 üzenetére
Részemről tökmind1, úgy sem tettem volna ezt a szelvényt. Durva.
-
Soulfly842
addikt
Ha visszanézed szoktam én, ahogy a meló engedi
Most ez egy ilyen babonás nap volt.
-
pohár
félisten
na, csak még egyet Anderlecht
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
4850 oc
aktív tag
válasz Soulfly842 #94417 üzenetére
Gratula!!
Szép fogás!! -
stefyY
őstag
1:50-el a vége előtt vezet a Debrecen, wááááááááááááá!
és vége...csoda
[ Szerkesztve ]
"Ha Istenhez szólunk, az ima; ha Isten szól hozzánk, az skizofrénia." "Mi ez, génkezelt lazac? Nem, csak háromszor visszafagyasztott hekk."
-
adrian94
őstag
Aki ért a Bet365 bónuszokhoz attól kérdezném !
Kaptam 500 ft bónuszt amit ma rá tettem a Liverpool-ra ! Nem úgy van, hogy 3x kell megforgatni minimum 1.50-es odds-on ? Ráraktam a Liverpool-ra ami hozott 836 ft-ot de viszont hozzáírta a kivehető összegemhez és nem a bónusznál írja most.. Hogy van ez ? nem kell többet megforgatni ?
-
Soulfly842
addikt
Azért nem volt rossz ez az elmúlt két hónap szerintem összességében!
Június végétől egyébként októberig pihentettem/minimalizáltam a sportfogadást Jót tett... a foci VB elejét 65---> 350-el indítottam de utána elbuktam cirka 60-at és hagytam a fenébe egy darabig
Jót tett
Remélem a jövő év sikerekben gazdag lesz minden tekintetben, mindenkinek!
[ Szerkesztve ]
-
Soulfly842
addikt
-
sz_abika
addikt
-
Digestive
veterán
válasz Soulfly842 #94429 üzenetére
Ezek nagyon durva szelók! Nagy grat!
-
pohár
félisten
válasz Soulfly842 #94429 üzenetére
tényleg, a nagyonnagy szeló jött ezek közül?
-
pohár
félisten
válasz Soulfly842 #94435 üzenetére
ah... nem is a juve lenne
ANDROID???... nem, én arra raktam, hogy az Anderlecht rúg 3-at
[ Szerkesztve ]
-
lecsokolbi
aktív tag
Holnapra kellene egy QPR meg egy Bournemouth win az évvégi jóhoz
- Mindenki hazudik! -
-
pohár
félisten
válasz ANDROID??? #94446 üzenetére
na, 272ft-ért raktam egy olyat, hogy a dán királyi újévi beszédben elhangzik a cigaretta szó 6x-os pénzért (a királyné/hercegnő, tudomisénki nagy bagós, szólás is van már róla ezzel kapcsolatban)
[ Szerkesztve ]
-
tipuka
addikt
-
pohár
félisten
válasz ANDROID??? #94448 üzenetére
bet365 --> speciális --> Dánia, és itt kell kikeresni a szót, amire fogadni akarsz
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest