Új hozzászólás Aktív témák
-
tomrRRR
senior tag
Hétfőn bedurrantanak a kínálattal remélem ez a szar ZRT. Remélem, hogy lesz vagy 30 fogadható tenisz, hiszen hétfőn kurwa sok foci lesz, nem is érdemes fogadni nagyban.
[ Szerkesztve ]
The easy day was yesterday!
-
tomrRRR
senior tag
Esti kapargatás: bxa
The easy day was yesterday!
-
lacy86
addikt
Algeria )
-
B-L-A-C-K
titán
Na havernak mondtam hogy fogadja meg nekem 4. gól Algériát ha szólok...Még nézem kicsit, a 2. félidőt hogy játszanak, és lehet megfogadtatom vele...
[ Szerkesztve ]
-
giigz
veterán
Online ajanlom, szerintem meglesz...
Breidablik X2 @ 2,20
Egy finom 50k-ra mar 110k-t hoz...
-
B-L-A-C-K
titán
Na hogy verjem bele...
-
Prien
addikt
Na, a 6.gól Koreáé... Jó kis over meccs lett ebből
A kevés is több a semminél.
-
yogibear
addikt
Over 5,5 -> 26 odds
„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
Jeollam
aktív tag
Ki gondolta volna, hogy ezen a meccsen ennyi gól lesz, te szent isten. Amin meg várunk ott meg jó esetben van 1. ( Példa Argentin-Irán )
0 és 1 között végtelen mennyiségű szám van.
-
giigz
veterán
Port meccsre jo tipp lehet a 10,5 szoglet alatt
-
giigz
veterán
válasz yogibear #69735 üzenetére
Egesz meccsen jobbak voltak, vegig nyomtak, azt hittem 1/2-re van lebeszelve... De hat nem jott ossze...
Vegul nem raktam semmit, a portugalokat akartam nagyon, ereztem is egesz nap, sot hetfo ota ugy vagyok vele, hogy megpukkasztom a portugalokat, de lusta voltam elmenni, a tegnap este utan meg most sincs kedvem semmihez... De a meccset azert megnezem
Ha valaki azt mondana, hogy mondjak mar neki giigz tippet, akkor az a 10,5 szoglet alatt lenne
[ Szerkesztve ]
-
Jeollam
aktív tag
válasz B-L-A-C-K #69732 üzenetére
össze kellene rakni egy kellemes tippet hétfőre.
Szerk: húú, ez gonosz volt
Szerk#2: Van egy eléggé tuti tippem holnapra. Hollandia - Chile 4,5 sárga alatt. Tét nélküli meccs, baromság lenne sárgát kapni itt.
[ Szerkesztve ]
0 és 1 között végtelen mennyiségű szám van.
-
giigz
veterán
válasz B-L-A-C-K #69742 üzenetére
Jo azert en nem ilyet irtam... Annak alapjaban veve nem lenne koze egy meccshez, hogy hany szoglet lesz...
De megegyszer leirom, hogy aki akar nyerjen vele:
1. szelo: Portugal gyozelem es 10,5 alatt @ 2,98
2. szelo: USA 1X és 10,5 folott @ 3,80Jo nyilvan nem 100%, csak ki akarom javitani az elozo rossz tippemet... Szerintem ez egyebkent jo esellyel jonni fog, de majd kiderul, mindenesetre "erzem", es eleg jol is fizet...
-
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest