- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Mobil flották
- LG V30 - vezércsel
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mano_01
aktív tag
válasz B-L-A-C-K #3800 üzenetére
Szoval szerinted a Dortmund az eselyes?
"Mindannyian keresünk valakit, azt a különleges személyt, aki majd megadja azt, ami hiányzik az életünkből. Valakit, aki képes társaságot nyújtani, vagy segítséget, vagy biztonságot, és néha, ha nagyon keressük, megtaláljuk azt, aki képes mindhármat nyújtani. Igen, mindannyian keresünk valakit, és h
-
-
Vangelis
félisten
Kapja be a Monaco...
Fax kivan azzal az egyel mindig
@@@@ https://armegoszto.hu/deals/new
-
janos1988
addikt
válasz Mano_01 #3803 üzenetére
Abszolút 3 esélyes mérkőzés. Ennél a meccsnél érdemes a sok szögletre menni. Az a legbiztosabb és még jól is fizet, 1,7x. Még a GG sem biztos, hogy jön 1,4-ért.
[ Szerkesztve ]
https://www.youtube.com/watch?v=mkDSGbRyjz8&list=PLVJH24yGtE_w5Ke4aWmRV8erFQmqRD1dK Minden egyes új rész rátesz még egy lapáttal :-D
-
-
leikomessi
aktív tag
Dortmund és Bayern is tartalékolt a hétvégén. Nem tartom lehetetlennek, hogy idegenben is eldurrantják a spanyolokat. Már csak a miheztartás végett is.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz leikomessi #3808 üzenetére
Dortmund szerintem nem nyer, egy X-re jók lesznek max, de biztos tovább jutók szerintem. Bayern viszont szerintem most is elpicsázza a Barcát.
-
nagyúr
válasz B-L-A-C-K #3807 üzenetére
akkor már 3-1 legyen
144 Real Madrid - Dortmund: A végeredmény: 3:1 H 10,00
91 Chicago - Minnesota 1.m. H 1,74
74 Panioniosz - Olympiakosz V 1,33
76 Kaposvár - Jászberény 3.m. H 1,48
98 Grödig - FC Vienna H 1,45
500 Ft
Eredő odds: 49,66273
Tét: 500 Ft
Várható nyeremény: 24830 FtÚj hardverek számlával, garanciával érd PM.
-
pohár
félisten
hajrá Trump
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
L_YKing
addikt
válasz leikomessi #3811 üzenetére
A Barca szerintem nyerni fog! A Real tovább jut és meg is nyeri a Bl-t!
Visca el Barça! Mes Que Un Club!
-
nagyúr
válasz leikomessi #3811 üzenetére
Vicces lenne ha pont a barca jutna tovább
Új hardverek számlával, garanciával érd PM.
-
B-L-A-C-K
titán
Én izomból megpukkasztottam a mai napot/hetet nagy téttel...
-
WaterWave
veterán
real nyer, de egy dortmund 4-1 ről nem fogja elszúrni, azért nem egy Milán, tehát Dortmund továbbjut, legyünk reálisak, Ronaldo se 100%-os a sérülése miatt, játszani fog, de nem olyan lesz mint szokott
kontrákból meg nagyon veszélyes a DortmundNah szóval a mai terv:
Robredo tenisz megrakva, ha jön, akkor este nagyobb téttel megtolom a Dortmund továbbjutást, sajnos a józan paraszti ész is ezt mondatja velem
• PlayStation 5 • PSN: waterwave0122 • Thinkpad X1 Yoga • LG 48 OLED C1 • Samsung Galaxy S9+ • Tp Link AX6000 • Marantz SR8015 AV Receiver • Synology Nas 718+ 6GB • Klipsch R-28F 7.1.2 Dolby Atmos •
-
TingaTinga
csendes tag
Trump ma nem érzi: S.Murphy v J.Trump 3:1
-
WaterWave
veterán
válasz B-L-A-C-K #3822 üzenetére
az igaz, de egy húsz-harmincat megér, kis pizzáravaló
ha meglepetés lesz a körúton fényes nappal benyalok
megérzéseim meg ritkán csalnak[ Szerkesztve ]
• PlayStation 5 • PSN: waterwave0122 • Thinkpad X1 Yoga • LG 48 OLED C1 • Samsung Galaxy S9+ • Tp Link AX6000 • Marantz SR8015 AV Receiver • Synology Nas 718+ 6GB • Klipsch R-28F 7.1.2 Dolby Atmos •
-
-
WaterWave
veterán
válasz B-L-A-C-K #3824 üzenetére
igenis főnök
nah de ez majd úgyis akkor aktuális ha nyer Robredo, az meg fél5 kor kezd, addig nem is okoskodok mert még az is elmehet
majd utána visszatérek erre• PlayStation 5 • PSN: waterwave0122 • Thinkpad X1 Yoga • LG 48 OLED C1 • Samsung Galaxy S9+ • Tp Link AX6000 • Marantz SR8015 AV Receiver • Synology Nas 718+ 6GB • Klipsch R-28F 7.1.2 Dolby Atmos •
-
WaterWave
veterán
Az elmúlt időszakban igen jó formában van salakon
Berdychet kipattintotta, Lopezt is, Raonicot is majdnem megverte, tie-breaket szúrta csak el
Nálam ő az esélyes• PlayStation 5 • PSN: waterwave0122 • Thinkpad X1 Yoga • LG 48 OLED C1 • Samsung Galaxy S9+ • Tp Link AX6000 • Marantz SR8015 AV Receiver • Synology Nas 718+ 6GB • Klipsch R-28F 7.1.2 Dolby Atmos •
-
WaterWave
veterán
tenisz az mindig egy buzi sport volt tudod te is, nem mindig az esélyes nyer, de Robredo mostani formáját nézve hoznia kell
ha nem jön akkor nem jön, mindig nem nyerhetek én se• PlayStation 5 • PSN: waterwave0122 • Thinkpad X1 Yoga • LG 48 OLED C1 • Samsung Galaxy S9+ • Tp Link AX6000 • Marantz SR8015 AV Receiver • Synology Nas 718+ 6GB • Klipsch R-28F 7.1.2 Dolby Atmos •
-
WaterWave
veterán
-
WaterWave
veterán
djoko is simán kikapott 1 hónapja 1.02 ért, aztán megverte Nadalt salakon a döntőben...
nah de mindegy ilyen alapon akkor ne fogadj semmire
majd kiderül 5 után hogy kiszopott újra vagy megnyerte• PlayStation 5 • PSN: waterwave0122 • Thinkpad X1 Yoga • LG 48 OLED C1 • Samsung Galaxy S9+ • Tp Link AX6000 • Marantz SR8015 AV Receiver • Synology Nas 718+ 6GB • Klipsch R-28F 7.1.2 Dolby Atmos •
-
stefyY
őstag
Murphynek érik az 5-1... bár most Trump snookert adott neki
49-5...
[ Szerkesztve ]
"Ha Istenhez szólunk, az ima; ha Isten szól hozzánk, az skizofrénia." "Mi ez, génkezelt lazac? Nem, csak háromszor visszafagyasztott hekk."
-
stefyY
őstag
13 nyertig megy a Murphy-Trump, de elég érdekes lesz, ha innen megfordítja...7. szett is már 33-0 Murphynek.
"Ha Istenhez szólunk, az ima; ha Isten szól hozzánk, az skizofrénia." "Mi ez, génkezelt lazac? Nem, csak háromszor visszafagyasztott hekk."
-
Zjunior
veterán
Real nyer ma?
20k-t megér??
20->32Work Hard ™- Play Hard ™!!
-
WaterWave
veterán
most nem azért de:
"Én egy Real győzelmet jósolok, és tizipárbajjal jutnak tovább."
ezzel azt mondod, hogy 4:1 lesz ez a meccs is
mert különben sehogy se jön ki a tizenegyes dolog
azért legyünk már a realitás talaján• PlayStation 5 • PSN: waterwave0122 • Thinkpad X1 Yoga • LG 48 OLED C1 • Samsung Galaxy S9+ • Tp Link AX6000 • Marantz SR8015 AV Receiver • Synology Nas 718+ 6GB • Klipsch R-28F 7.1.2 Dolby Atmos •
-
TeliBETalált
csendes tag
Ma délelőtti ázsiai bundás liga:
Segítség a sportfogadóknak, tippek minden napra
-
giigz
veterán
válasz TeliBETalált #3847 üzenetére
Szép
-
janos1988
addikt
válasz B-L-A-C-K #3815 üzenetére
Beszállok én is a lehetetlen küldetésbe. De tuti, hogy már az Újpesten el fog hasalni.
https://www.youtube.com/watch?v=mkDSGbRyjz8&list=PLVJH24yGtE_w5Ke4aWmRV8erFQmqRD1dK Minden egyes új rész rátesz még egy lapáttal :-D
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest