Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Soulfly842

    addikt

    válasz #51177472 #170399 üzenetére

    A spanyolokat nem ? :) Egy vereséggel, vagy döntetlennel még ki is eshetnek :D Ők is nehezen szoktak belendülni, amikor 8 éve világbajnokok lettek akkor vereséggel kezdtek Svájc ellen... Ott még bármi lehet... Egy Marokkó nem fog nekik gondot okozni.

    (#170397) jbalint18

    Az oroszok őrült módjára mennek. és igazi erőpróbájuk meg még nem volt... Az most fog jönni...

    Könnyen kaphatnak egy pofont is...

    Pont a spanyol-portugál csoporttal ütközik majd a az orosz-Uruguay csoporttal a nyolcaddöntőben....
    (A1-B2; A2-B1)

    Tekintettel arra, hogy a spanyolok könnyebben javíthatnak gólarányt Marokkó ellen, mint a portugálok a sündisznóállásba beálló irániak ellen ezért az uruknak sem lesz szerintem mindegy, hogy melyik csapattal ütköznek... a portugál ebből a szempontból 'kiszámíthatóbb' mit nyújthat a nyolcaddöntőben, de a spanyol csapatban még van rejtett potenciál.

    Ennyi erővel inkább már tegyél egy over 1,5-t az orosz meccsen, vagy mindkét csapat szerez gólt... (előbbinél majdhogynem hasonló a szorzó (1,44) utóbbi nyilván veszélyesebb, de ha ennyire hiszel az oroszokban, hogy X2-re mered rakni akkor nem lesz gond :D ... (2x-es odds) - azt úgy sem tudom elképzelni, hogy a kamikaze módjára folyamatosan előretörő oroszok ne kapjanak egy gólt az uruktól.. )

    Azt ne felejtsük el, hogy az uruk a dél amerikai csoportból kijutók közül a 2. volt a csoportban... Nem gyenge az Uruguay-i csapat sem. Suarez - Cavani kettősből valakinek el fog sülni a lába :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák