- Ezekben a változatokban lesz elérhető a OnePlus 13 Kínán kívül
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Poco F4 - uzsonna tavalyi receptből
- Mobil flották
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huawei Mate 50 Pro - blendemonda
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
rwin5
őstag
Re. Erre a teniszre fogadtam egyébként, hogy hozza a következő játékot, a 3. szett 1-5 ről indult és kíváncsiságból beraktam a meccsek közé, szóval 1-5 ről kikapott 7-6 ra, csajra volt 23-as szorzó élőben
[ Szerkesztve ]
-
Zoli9292
tag
Jolvan Robredo k*rva ugyes vagy... Hezitaltam hogy Dimitrov vagy Robredo... Jol dontottem.
-
sz_abika
addikt
-
sketchifun
senior tag
2 vagy 3 gólra raktam, ajánlom, hogy rúgjanak 2, vagy 3 gólt!
Gyerekek! Az a lényeg, hogy van pénz lóvéra! © Jakab Zoltán
-
Chereiose
addikt
válasz sketchifun #15954 üzenetére
Tipikus b**ik, lőnek 7 gólt az egyik meccsen, utána mindenki rakja rájuk a gólokat, aztán egyik sem lő :d De amúgy az a 2-3 gól meg lesz szerintem
-
Regirck
senior tag
válasz sketchifun #15954 üzenetére
Minimum 3-at!
-
stefyY
őstag
Ghána gyorsan egyenlített...
"Ha Istenhez szólunk, az ima; ha Isten szól hozzánk, az skizofrénia." "Mi ez, génkezelt lazac? Nem, csak háromszor visszafagyasztott hekk."
-
stefyY
őstag
Második félidő elején Ghána lefocizza a franciákat...
"Ha Istenhez szólunk, az ima; ha Isten szól hozzánk, az skizofrénia." "Mi ez, génkezelt lazac? Nem, csak háromszor visszafagyasztott hekk."
-
sketchifun
senior tag
Ez már jó, még max 1 gól legyen.
-
janos1988
addikt
-
stefyY
őstag
Overesek megnyugodhatnak, 2-3 gólosoknak nem szabad több gól essen..
-
Ace owner
addikt
Bocs srácok de egy kis off jön.
Nektek volt már ilyen problémátok hogy rovarírtót kellett hívni? Minket elleptek a lódarazsak és kurvára nem szelídek.. Ebből a csípésből kapsz 5-öt és kampó.. Valószínű hogy a padlásra fészkelnek, szerintem most kezdenek építkezni vagy nem tudom, mert ma kezdett nyüzsgés lenni. Nagyfater amperkodik hogy majd felmegy este azt leszórja chemotox-szal, de ezek éjjel is ébren vannak.. Szóval tudtok ajánlani ilyen céget ami olcsón dolgozik? Most pénz szűkében is vagyunk úgyhogy pont a legrosszabbkor jött :SGalaxy Fold 4
-
sketchifun
senior tag
válasz stefyY #15964 üzenetére
De nem ám!
Teljen már le az a 7 perc, és fújják már le!
Ace owner: Nagyfaterodnak egy tipp. Cserélje le a chemotoxot valami jóféle dezodorra, vagy ami mégjobb, féktisztítóra. Elérak egy öngyújtót, na avval amperkedhet! De ha féktisztítózik, vigyázzon, ott a folyadék is ég, nem csak a gáz. Óvatosan amúgy velük.
[ Szerkesztve ]
-
stefyY
őstag
válasz sketchifun #15966 üzenetére
Nagybátyám is csinált érdekes dolgokat, ő a disznóperzselővel ment neki a darazsaknak...
[ Szerkesztve ]
-
Ace owner
addikt
válasz sketchifun #15966 üzenetére
Gondoltam én is ilyesmire, van itt ilyen pc tisztító spray, de sajna belejövök azt a falat is megpörzsölöm, meg a padláson a gerendák, meg szigetelés közt merész lenne.. Meg ha begyullad a fészek akkor nem csak a dögök miatt kellenek a tűzoltók. Tényleg, a tűzoltók nem foglalkoznak már ilyenekkel? Ma is, szállok ki a kocsiból és már a fejemnél köröz.. Életveszélyes itt meglenni..
Galaxy Fold 4
-
sketchifun
senior tag
válasz stefyY #15967 üzenetére
Nálunk van egy olyan vicces cucc, hogy ezer éve faterom épített nekem és a bátyámnak hintát. Miből? Hát persze, hogy 3 colos vascsőből.
Na, abba faszán beköltöztek a darazsak. Én és bátyám: Irtsuk ki őket.
A cső egyik oldalán dezodor befúj, megvár, még a másik végén látszik, hogy száll ki a cucc. Dezodor elvesz, öngyújtóval begyujt, és BÁMM! A csővel szemben lévő ajtón az összes darázs és a fészkük is, tök lapos állapotban. Akkorát szól, mint egy légvédelmi ágyú.
Ace owner Határozottan jó ötlet. Hívd fel őket, mond el mi a problémád, és szerintem megmondják, mi a teendő.
[ Szerkesztve ]
-
rwin5
őstag
Kicsit sokat gondolkoztam, hogy Kecskemétet rárakjam-e a szelóra, mert ugye azért itt mentek bundák, aztán 1-2 az állás félidőnél
-
Ace owner
addikt
válasz sketchifun #15969 üzenetére
Nem szeretem a diszpécsereket, legutóbb egy rámcsapta a telefont mert 20 perc után megmertem képzelni hol a francos mentőautó.. Mindegy, holnap hívjuk őket.
(#15972) sketchifun
Mire gondolsz? Nem szeretik a darázsgondokkal küzdő csórókat?[ Szerkesztve ]
Galaxy Fold 4
-
sketchifun
senior tag
válasz Ace owner #15971 üzenetére
A mentősök és a tűzoltók között nagy a külömbség!
Óvatosan velük!
FÚJJÁK MÁN LE A FRANCIA GHÁNA MECCSET NA!
SZERK: 10 seccel később lefújták! Jött a 2 vagy 3 gól, és a 2,5 over is! Grat mindenkinek, aki rakta.
SZERK2: Neeem. A darazsakkal óvatosan. A tűzoltók rendes emberek, és általában segítőkészek is. Sose volt még velük rossz tapasztalatom, mentősökkel viszont igen. Bár a mentősökkel azért, mert elég sokat jár a szám, de ez már csak részletkérdés.
SZERK3: Amúgy. A TIPPMIX szelvényre ráírhatom egy meccs eredményét? Mert sokszor látom szelvényeken, hogy rá van írva, mennyi lett 1 meccs eredménye. De hogy azt a kifizetés előtt vagy után írják rá. :|
[ Szerkesztve ]
-
rwin5
őstag
Inti Gas 4. gól 1,9 ért - tegyétek
-
Bati0501
őstag
válasz sketchifun #15972 üzenetére
Ráírhatod,csak a szelvény alján lévő vonalkódnak ne legyen baja...ez az egy,ami a lényeg.
-
janos1988
addikt
https://www.youtube.com/watch?v=mkDSGbRyjz8&list=PLVJH24yGtE_w5Ke4aWmRV8erFQmqRD1dK Minden egyes új rész rátesz még egy lapáttal :-D
-
Ps Vita
őstag
válasz sketchifun #15972 üzenetére
Nyugodtan rá írhatod
-
Ps Vita
őstag
Még EGY Porto gólt lécci
-
sz_abika
addikt
Huhh, hajszálon múlt hogy a 2. szetteket 8,5overekre a Monfils és Pospisil meccsen megdurrantsam egy 20-assal...annyin múlott, hogy Pospisileknek odds csökkenés volt
PSN: xszabikax
-
sketchifun
senior tag
válasz Ps Vita #15981 üzenetére
http://www.eredmenyek.com/merkozes/raCzvsoi/#osszefoglalas
Ez akár maradhatna is így.
-
stefyY
őstag
Irak vezet...
-
rwin5
őstag
válasz Shkiz0 #15985 üzenetére
az ilyenek láttán elmegy egy fél életre a kedvem a fogadástól, aztán csak-csak újrakezdem de most fogadtam annyit, hogy bele is fáradtam a 2 nap alatt, de persze az ember szeme mindig felcsillan ha megrak valamit és jön egy kisebb összeg, aztán muszáj fogadni megint de most tényleg asszem off lesz szeptemberig
-
sketchifun
senior tag
-
stefyY
őstag
válasz sketchifun #15989 üzenetére
Hazai pirosnál majdnem mondtam pár bíztató szót, de a vendég is jött...
-
sketchifun
senior tag
Nemáááááá
Csak 1 vendég gólt, léééégyszííííííí
-
stefyY
őstag
Uruguayért hányan izgulhatnak...
-
sketchifun
senior tag
Ez elvileg egy döntő, akkor itt van a 30 perces hosszabbítás?
-
sketchifun
senior tag
válasz sketchifun #15995 üzenetére
BÜNTETŐPÁRBAJ!
Légyszi Beroe-s fiúk, csináljatok nekem pénzt!
-
stefyY
őstag
válasz sketchifun #15995 üzenetére
Nincs, egyből büntetők...ahogy nézem.
-
sketchifun
senior tag
YEAH! BEJÖTT!
Jöhet a következő, ezért a meccsért kell izgulni, D-re húztam.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Ukrajnai háború
- TCL LCD és LED TV-k
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Lexus, Toyota topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ezekben a változatokban lesz elérhető a OnePlus 13 Kínán kívül
- Formula-1
- Battlefield 2042
- Hálózatokról alaposan
- LEGO klub
- További aktív témák...
- Lego(bontatlan)
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett + Freewell Mega 16 Filter Pack (46)
- DJI Air 2s FMC (Fly More Combo) drón - 5,4k video, 1" SONY CMOS - 3 akku (2S2)
- DJI AVATA drón akkumulátor - vadonatúj, nem használt
- DJI FPV Racer drón - Fly More Combo FMC szettben +koffer +MC +extrák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest