- MIUI / HyperOS topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone 16 vagy Oppo Reno13?
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Az első jel a Galaxy XCover 8 létezéséről
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
válasz Montesantos #13950 üzenetére
Nem, valami gond van. Tedd újra, alaposan olvasd el az útmutatót.
Vagy DLCk+modok zavarnak be neki nagyon.Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
-
Montesantos
senior tag
válasz genndy #13953 üzenetére
Leszedtem az összes módot, magyarítást újraraktam változatlan, telepítsem újra a játékot vagy elég csak a helyi fájlokat letöröljem majd a Steam visszapakolja.....az útmutató szerint raktam fel nexuson keresztül minden működik rendesen csal a válaszok nem jelennek meg párbeszédeknél
[ Szerkesztve ]
Gabi
-
törölt tag
válasz Montesantos #13950 üzenetére
Állítsd be, hogy a feliratok is megjelenjenek. Ez a játék beállítások menűjében van
-
addikt
válasz Montesantos #13954 üzenetére
Hehe, triviális, de jó ötlet
Nem kell az egészet, töröld az Interface és Strings könyvárakat, ellenőriztess rá Steammel, azán pakold rá újra a magyarítást.
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
-
Montesantos
senior tag
Végre hozzáfértem a géphez akkor kezdem az elején hol tudom a feliratot beállítani mert az options menüben nem találom csak grafikát.....
Gabi
-
addikt
válasz Montesantos #13957 üzenetére
Már a játékon belüli menüben van, nem a Launcherben.
-
tzhrun
újonc
válasz csaba951 #13937 üzenetére
Ez eddig úgy néz ki hogy tanulópénz..
Az eladó nem veszi vissza, a support meg azt amondja, hogy az eladóval vásároltassam vissza (aki meg azt mondja, hogy semmiképpen, oldjam meg a supporttal)
Az angolom még elég gyenge, nem tudom rendesen elmagyarázni telefonban a fogyasztóvédelemnek a problémát... Olyan opció nincs, hogy levél, csak telefonszám... ezek itt imádnak szóban mindent telefonon, ráadásul szar minőségű vonalon.
Szerintem ennek a 12 fontomnak már annyi. De ahogy és ahol csak tudom, reklámozni fogom legalább, milyen szemét egy cég ez Cex.[ Szerkesztve ]
-
csaba951
veterán
válasz tzhrun #13960 üzenetére
Ha akarsz vele foglalkozni, akkor vedd elő a "szemét" énedet! Használd ki, hogy a DVD meg a aktivációs kód nálad van. Remélem, mind a kettő eredeti gyári, nem egy kézzel írt cetlin van a kód. Plusz, ugye ott van a kezedben a blokk is. Na, ezekkel szépen megkeresed a Steam Supportot, és ártatlan boci szemekkel megmondod nekik, hogy nem tudod aktiválni a frissen vett játékodat, csináljanak valamit! Rosszabb esetben lekapják az eredeti tulajdonos fiókjáról, és ráteszik a te fiókodra. Jobb esetben megkapod az eredeti tulajdonos Steam fiókját, az összes rajta lévő játékkal együtt. Lesz ám nagy meglepetés neki, mind a két esetben!
Submit a Ticket to Steam Support
A 4-es pont első esete szerint járjál el. -
Medvelászló
senior tag
válasz Montesantos #13942 üzenetére
Köszi a helpet műxik!
-
Pipó
őstag
Üdv! Csak most kezdtem a játékot, mert vártam a magyarítást. Ami egyelőre nem jön be, az a kard "csattogása", vagyis, ha egy farkast kezdek agyusztálni, olyan hangja van, mintha egy vascsövet ütnék. Ennek javítására van valami külön mod? Ami még feltűnt, hogy ha ki akarok nyitni egy ládát, vagy el akarok venni valamit egy hullától kb. 2 másodperc, mire megjelenik mi van benne, vagy mi van nála. Ez másnál is ilyen lassú? THX
"Vannak győzelmek, amiktől jobban alszik az ember. És olyanok is, amik ébren tartanak." Broadchurch - Kis fekete szir-szar rózsaszín biszbasszal a tetején? - Az is vaaan!
-
Lapajbacsi
aktív tag
Nem úgy volt hogy magyarítással ne nagyon modoljunk?
-
Varlaisaran
senior tag
válasz Lapajbacsi #13966 üzenetére
Az az Oblivionra vonatkozik, ott indokolatlanul bonyolult volt, masterfile változás, textura lilulás, stb. Itt, ha csak a honosítást teszed fel, az égvilágon semmi modnak nem fog bezavarni, max. amit nem fordítottak le az nemmagyarul lesz, de ez logikus. Csak a string rekordokat cseréli szabályszerű módon, illetve a fontot cseréli ékezetesre, de nem nyúl másba, így a modok számára a "felület" ugyanaz lesz mint eredetiben. Ha az opcionális dolgokat is használni akarod, az más, arról nem tudok nyilatkozni.
[ Szerkesztve ]
35mm-es kópiákat vásárolok, tartalomtól függetlenül. Christie P35GP-hez rövid objektíveket keresek, 25-40ig.
-
addikt
-
Pipó
őstag
válasz genndy #13968 üzenetére
Pont úgy alakult, hogy elkezdtem játszani, majd fél óra után feltettem Skyuit és SKSE-t. Előtte és utána is ugyanilyen lassú volt ez a tárgyelvétel. A videóval egyelőre nem küzködnék, inkább megnézem másnál a videót, ott is ilyen-e?
"Vannak győzelmek, amiktől jobban alszik az ember. És olyanok is, amik ébren tartanak." Broadchurch - Kis fekete szir-szar rózsaszín biszbasszal a tetején? - Az is vaaan!
-
nagyúr
Ez a szekerezés nagyon nagy fíling.
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
daneel92
tag
sziasztok!
tudtok ajánlani olyan rpg játékot, ami ehhez hasonló? rpg bejárható területtel. játszottam már fallout 3mal, new vegasszal,oblivion,morrowind,witcher 1-2... nem tudom, van-e még ilyen stílusban (gothic széria nem igazán jött be, dragon age szintúgy)Asrock B450 Pro4, AMD Ryzen 7 2700 @3.2GHz, Sapphire Radeon RX 5700 XT Pulse 8GB, Chieftec 600W
-
Lapajbacsi
aktív tag
válasz daneel92 #13971 üzenetére
Amiket említettél és amiket ajánlott neked a kolléga azok inkább akció RPG-k és nem ortodox RPG-k, mint a TES sorozat, ami gyakorlatilag az RPG csúcsa (szerintem)... (ha a Nehrimmel nem játszottál, ami kellemes Oblivion-ra írt nagymod, azt mindenképp ajánlom, azzal el is leszel pár hónapot)
Aztán persze fantasy akció RPG van még bőven.
A teljesség igénye nélkül sorolok párat:
Of Orcs and Man
Hunted the Demons Forge
Castlevania
Dark Souls
Fable 1-2-3 (2-es csak konzolos)
Legend of Grimrock
Venetica
Game of Thrones
Two Worlds 1-2
Kingdoms of Amalur
Drakensang
Divinity
Realms of Akania
Dreamfall
Legend Hand of God
Lord of the Rings - WITN
The Book Of Unwritten Tales
Orcs Must Die
Dungeon Defenders
(bár ezt a 2 utóbbit még nem néztem meg csak tippelem)Keményvonalasabb RPG-k:
Dungeon Siege sorozat
Diablo sorozat
Neverwinter Nights 1-2
Sacred 1-2
Legends of Aetherus...és aztán még nálam a futottak még kategóriában van még a Torchligt és Baldurs Gate sorozat és a Silverfall, amik szerintem kissé gyerekesek, cartoon-osak és gatyik, de ez ízlés dolga ugyebár...
És vannak még továbbá az ősiek és klasszikusok mint pl a Wizardy sorozat vagy a kizárólag konzolos RPG-k mint a Lost Odyssey... A nem fantasy RPG-kről nem is beszélve mint a TES készítőitől (Bethesda) jött a Fallout sorozatnál újabb Dishonored; a Final Fantasy sorozat vagy a Mass Effect sorozat.Na és ugyebár az (online és fantasy) MMORPG-ről még nem is beszéltünk mint pl a Guild Wars sorozat, a WOW, a Lineage vagy a Cabal.. amúgy a TES Online is mostanában jelenget meg (vagy megjelent már?)...
A választék nagy tehát az RPG műfajban és biztos, hogy lehetne még sorolni jó párat... (ha valamit elírtam netán: bocs... alszom.. )
[ Szerkesztve ]
-
CriticalHit
őstag
válasz Lapajbacsi #13973 üzenetére
ezek közül egyik sem keményvonalas RPG
"We are survivors. We control the fear and without the fear we are all as good as dead."
-
Lapajbacsi
aktív tag
válasz CriticalHit #13974 üzenetére
Nem is írtam ilyet... hanem keményvonalas-ABB... (tudod fokozó képző) mint a fölötte soroltak.. nemde?
-
GypsFulvus2
őstag
válasz daneel92 #13971 üzenetére
A Lapajbácsi által felsoroltak között sok jó játék van, de a stílusuk gyakran erősen eltérő a TES játékok vonalától (dungeon crawler-től klasszikus körös harcrendszerű AD&D -ig). Közülük szerintem a legjobban a Two Worlds 1-2 hasonlít a Skyrimhoz és a többi TES játékhoz. A Two Worlds 1 afféle "szegény ember Oblivionja", a második rész viszont minden szempontból kifejezetten remek játék, a varázslási rendszere felül is múlja a TES játékok rendszerét. A Gothic sorozatból nem tudom próbáltad-e a 3. részt. A gothicoknál általában a harcrendszerrel gyűlik meg a baja az "árkádosabb" ízlésű játékosoknak, de a 3. rész ebből a szempontból jóval könnyebb az első kettőnél (nekem e miatt kevésbé tettszik, míg az első kettő nagy kedvenc).
"Only the paranoid survive" - Andrew Grove, (1999)
-
daneel92
tag
válasz GypsFulvus2 #13976 üzenetére
gothic 3mal nem játszottam, csak a 4gyel, az annyira üresnek hatott elders scrollsok után, two worlds 2-t próbáltam még ki, hamar meguntam, de lehet, vissza fogok térni rá. jelenleg legjobban witcher 3mat várom, elvileg z már nyitott világú(bb) lesz, ellentétben első két részével. na meg skyrimot se vittem végig még 100ra, annál lehet megvárom, amíg elkészül a magyarítás (már ha valaha is kaidják)
Asrock B450 Pro4, AMD Ryzen 7 2700 @3.2GHz, Sapphire Radeon RX 5700 XT Pulse 8GB, Chieftec 600W
-
törölt tag
Délelőtt akartam nyomni egy pár óra skyrim-ot. A család is aludt, így lett volna idő kovácsolni valami fasza páncélt. Amikor rákattintottam a játék ikonjára, azt mondja nekem a skyrim, hogy akkor most telepíti. Mondom mi a csudát???
Se a steamből, se a nexusról nem tudtam indítani a játékot, pedig a játék könyvtárában benne volt minden filé. Hát ilyet! Elképesztő, hogy mik vannak, de az még inkább, hogy nem tudom, mi a csuda történt.
Fogtam magam, kitöröltem az egész mappát, majd nekiálltam telepíteni ismét. Most csorog le a steamről. Pedig nem is volt agyonmoddolva. Egyedül a magyarítás volt felrakva, de az sem most került rá, hanem amikor megjelent. Azóta pedig beleraktam vagy 40 órát, szóval nem hiszem, hogy az szarakodott volna. De hogy mi, azt nem tudom.. :/[ Szerkesztve ]
-
Lapajbacsi
aktív tag
válasz GypsFulvus2 #13976 üzenetére
A Gothic3 nálam a majdnem top mellesleg, az Morrowind után és szorosan a Witcherek előtt (épp most toltam 3-adszor a 2-es és én is tűkön ülve várom a 3-at). A Gothic3 pár dologban utolérhetetlen a mai napig (sajnos bugokban, főleg a megszüntethetetlen töltési szaggatásban is - top gépen SSD-vel is változatlanul be-be szaggat idegesítően, akárhogy patcheled - már azt is kipróbáltam hogy virtuális ram-drive-ról futattam, ami ugye még egy jó SSD-nél jelentősebb gyorsabb, arról is beszaggat... :-s), olyan a hangulat, stílus, zene (egyéb hangok) és a világa, hogy egyszerűen nyálcsorgatósan immerzív (legalábbis számomra), annak ellenére, hogy a játékmenet, harcrendszer, szóval minden a karakterrel kapcsolatos technikai dolog borzasztó primitív és ugyebár nem is RPG az sem, csak félig meddig. A megjelenése óta elmúlt kb 6 évben 4-5-ször kitoltam és nem tudom megunni. A Gothic4 szerintem szót sem érdemel, hiába a csilivili grafika, ami elbűvöl fél órát míg hozzászoksz, egy kimondottan rossz game.. kár érte.. reméljük az 5, ha lesz egyáltalán kárpótol ezért a borzalomért...Amúgy ugyebár a Gothic-os kemény mag a Risen-sorozatot csinálja, azzal lehet vigasztalódni a Gothic rajongóknak némileg... (bár a 2 rész kalózos fílingje nekem nem elég fantasy sajnos, de még így is fényévekkel jobb játék mint a G4)
-
addikt
válasz #84221696 #13980 üzenetére
Steames játékokat nagyon ritkán kell teljesen törölni (mondhatni soha).
Elég lett volna egy 'fájlok ellenőrzése', az megoldotta volna, és megúszod kevesebb letöltésből. Meg a modokat sem buktad volna (max a magyarítást, mert az meglévő fájlokat cserél le).
Sajnos ötletem nincs, hogy miért csinálta ezt, nekem még sose fordult elő ilyen, peig van pár Steames játékom. Talán az egyik Steam saját fájl sérülhetett, amiben a telepített/nem telepített játékokat tartja nyilván.[ Szerkesztve ]
-
GypsFulvus2
őstag
válasz Lapajbacsi #13982 üzenetére
Akkor eléggé hasonló az ízlésünk, mert én is u. ezeket szeretem a legjobban a nyílt (vagy Witcher esetében részben nyílt) világú akció-RPG-közül, plusz a fentebb említett Two Worlds 2-t. A Gothic 3 bugos problémái valamilyen hihetetlen szerencse miatt nálam sosem jelentkeztek, jól játszható volt. Nem tudom, ismered-e hozzá a Community Patch-t? Egyrészt javítja a bugokat és töltési problémákat, másrészt nagyon sok játékmenetbeli változást lehet vele opcionálisan beállítani. Ezek kicsit hasonlatosabbá teszik a játékmenetet az első két részéhez, nehezebbé és élvezetesebbé teszik a játékot. Ha nem próbáltad még, mindenképp javaslom az első két részt is, kiegészítőstül. Nekem a 2. rész a kedvencem, nagyon nehéz, "hardcore" játék, szokni kell, de hangulata szerintem veri a 3. részét (az első is, de ott a grafika még eléggé fapados). Mindhárom játék nagyszerű. A 3. részben Nordmar volt a kedvencem, némileg hasonlít Skyrim vidékéhez, de sokkal vadregényesebb, nehezebben átlátható, veszélyesebb. Szerintem a landmass-tervezés egyik csúcspontja. A zene pedig talán a legigényesebb a videojátékok történetében. Be is rakok meló közben egy válogatást... Ishtar zenéje a kedvencem
Daneel92: Ne a Gothic4-ből indulj ki! Annak, ahogy Lapajbácsi is írja, semmi köze az első 3 részhez: a kiadónál maradtak a jogok, és ők egy "jó iparosokból" álló csapattal megcsináltatták. Semmilyen szempontból nem mérhető az első három részhez. Az azokat alkotó csapat a Risen játékokat készítette el, miután elváltak útjaik a kiadóval, amelyek szintén remek játékok (leginkább a Gothic 1-hez hasonlóak, modernebb köntösben).[ Szerkesztve ]
"Only the paranoid survive" - Andrew Grove, (1999)
-
Richard!
addikt
Üdv!
Az elég nagy gáz, ha nem üvölt a csávó?? Az elején legyilkoltam a sárkányt,elszívtam az erejét, felmentem a hegyre, ott meg nem kiabál. A "Z" gomb alapból, de hiába váltom át, nem csinál semmit.Korábbi mentést is betöltöttem, de semmi
Ma kezdődik életed háralévő része
-
Lapajbacsi
aktív tag
válasz GypsFulvus2 #13984 üzenetére
Örülök neki.
Node viccelsz? A Gothic2 az minden fantasy (akcióRPG) kedvelőnek alap. Azért nem említettem csak a fentebbi hosszú felsorolásomban, mert a kérdező - akinek válaszoltam vele - írta hogy a Gothic sorozattal játszott és éppen hasonlókat keres, mint az és a TES széria. Szerintem aki TES-es, annak nem kell a Gothic-ot bemutatni, bár nyilván a tábor legalább fele, gagyinak tartja és valóban "szakmai szempontból" a Gothic sorozat a TES-nél lényegesen gagyibb... (még ha a borzalmas 4-es részt nem vesszük akkor is) hiszen a TES, az RPG játék, a Gothic inkább kalandjáték, kalandRPG vagy ha tetszik akció RPG.
Engem speciel pont a G2 hozott be a fantasy játékok világába (nyilván pont azért mert finom átmenet az RPG és a kalandjáték közt), addig valahogy úgy álltam kérdéshez, hogy szántam, megvetettem, lesajnáltam. kiröhögtem a varázsolgató, gyártogató, tündés-törpös-orkos, apró pötty figurákkal (azt utáltam a legjobban hogy egyszerre több karit viszünk... és mindnek van valami dolga... (tehát nem úgy mint pl Hunted DF-ben, hogy vagy-vagy, hanem Is-is) na azt most sem bírom, szerencsére erről leszoktak az RPG-kben zömmel) - akkor még szerintem - dögunalmas, rossz grafikájú RPG-vel játszó lúzer ratyi tudálékos barom kockákat.. Kb ez volt a véleményem anno ifjú és bohó "nagy alfahím" korszakomban... és ugyebár én voltam a kemény shooter, aki csak pure fight játékokat tol és agy nélkül lődöz, nem bugyuta karddal rohangáló ókori hős, nyálas ratyi íjász vagy mágus, hanem kőkemény soldier of fortune voltamA Gothic2-t egyszer véletlen fanyalogva kipróbáltam "anyám mi ez a szar?" -kommenttel. És onnan kezdve rajta is maradtam a műfajon, totál beoltott. Bár játszom mai napig is shooter-ekkel, de nem hoznak lázba régóta, untatnak már jó ideje, a grafika miatt tolom ki azokat (de ahogy elnézem a fejlesztők is érzik ezt, és ezért egyre több már inkább egy interaktív film mintsem kihivást adó játék), co-op meg egyáltalán nem érdekel, online is csak MMORPG-vel játszottam kizárólag (éveket!).
A Morrowindet, már a Gothic 1-2 után csináltam. A büdös életben nem játszottam volna TES-el enélkül, mert ha meglátom (akkori énemmel még) hogy ennyire meg van bonyolítva, pl még a páncélzat (ami ugye vagy tucat darabból áll, még vállvédők is) is kopik és a fegyver is persze, mindet kalapálgatni kell.. az ilyet nem bírtam, beteg okostojás, ratyi, nyálas lúzerkedésnek tartottam én kőkemény pisztolyhős... jó tudom szánalmas hülyegyerek voltam (tudom most is csak másképp ) ez van.. na...Szóval nekem nem kell bemutasd a korábbi Gothic részeket. Azzal viszont nem értek egyet hogy a G2 hardcore. Mitől lenne az? Jó a hangulata nagyon, vagy háromszor toltam végig, de semmi okot nem látok hogy hardcore-nek nevezzem. A Community patch-eket ismerem mindet nyilván. Bár a legeslegújabbakat biztos nem, mert legutóbb kb 3 éve foglalkoztam a G3-al (annyi hogy ha hardvert fejlesztettem, megnéztem hogy megy rajta, de nem frissítettem a patcheket), tehát 3 évvel ezelőttig vonatkozik amit írtam, lehet azóta sikerült kiajvítaniuk ezt a bug-ot. Ha maxgrafikán fullhd-ben játszunk akkor, van.
Lehet azért nem jött ki nálad soha, mert nem ilyen beállításokat használsz? Vagy egyszerűen csak nem érzékeny rá a szemed. Nem vagy vájtszemű gamer és nem veszed észre a beszaggatást...? De olyan vasakon is tesztelgettük éveken át haverokkal, amin más kurrens top játékok hasítanak 100 fps-ekkel, a G3 mindenen csinálta ezt a szaggatási bugot, ami nyilván nem az hogy folyamatosan szaggat, hanem, 1-5 percenként vélhetőleg ha diszkhez nyúl, akkor. (ha fórumokat olvasgatsz róla, ott is mindeki egybehangzóan megerősíti ezt a jelenséget, mindenkinél csinálja) A legjobb high end hardveren is és sírva könyörgöm, virtuális memória drive-ról indítva is csinálja a szaggatást.. Emlékszem 2006 év végén, mikor megjelent csak a G3, amiatt vetem új vasat, holott minden meglevő game maxgrafikán tökéletesen futott a gépen az Oblivion is; ráköltöttem egy valag lét és elég tré érzés volt hogy felesleges volt, mert a top vason is ugyanúgy szaggatott, közben minden más már extrém fps-ekkel száguldott hibátlanul (akkoriban még ugyebár a hardver jóval előrébb járt mint a szoftver). már túlzás is volt az a vas akkor, már agyúval lőttem verébre, a G3 kérem fejre is állhattam, akkor is szaggatott - nem beszélve arról, hogy mindeközben a vasat alig terheli!!! 5-10%-ban használ egy gamer konfigot legfeljebb, több magból is egyet és azt is kb 20%-ra (oké tudom, akkor még nem nagyon fejlesztettek több magra, aztán egy jobb vga-t kb 5%-ban használ a G3, fel sem melegszik tőle a motyó, alapjárati hőfokon megy könyörgöm...!! Próbáltam úgy is hogy fixáltam-túlhúztam az órajelet a vga-kon, hogy ne hintáztassa stb, hidd el nem vagyok kezdő, az égvilágon mindent bevetettem, ami csak elképzelhető és csak szaggatott, és nem csak én voltam ezzel így hanem gamer haverok tucatjai igazolták vissza hogy náluk is ez van)
Node 3 évesek az infóim Gothic3 ügyben, szóval lehet, ma már máshogy van. Kipróbálom a ezzel az újabb (?) patch-el amit küldtél.
Mindenesetre ha nálad meg egyáltalán soha sem szaggatott, akkor te nem csak a fantasy -game világban vagy mágus, hanem a valóságban is...[ Szerkesztve ]
-
Varlaisaran
senior tag
válasz Lapajbacsi #13989 üzenetére
Nekem pl nem alap a gothic, én idáig a létezéséről sem tudtam, minap gugliztam rájuk, érdekesnek tünik, de nekem már a leírásokból klisés az egész, persze ettől lehet jó. Ha végeztem a projekttel, talán belekóstolok.
Biztosan mindenkinek más a véleménye meg mást szeret, de a tes nekem az örök legjobb fantasy témában, ha "keményvonalas-hárdkór-akármi", ha nem. Nem a graf, Nem a gameplay, nem az rpg elemek teszik azzá, hanem tudod mi? Az hogy az ember kicsit jobban elmélyül benne, kb. valósnak tűnik, és elhiszi hogy ez a világ valahol létezik. Érezhető, majdnem megfogható élményt ad, amire úgy emlékszel később mint a valós "evilági" eseményekre, néha félelmetes, hogy felbukkan egy párbeszéd, szituáció a fejemben, és nem tudom hirtelen megmondani honnét: Óóóób*zmeg, ez Velwyn Benirussal történt Anvilban, miután rámsózta a házat... A Nehrim méginkább ilyenebb, hihetetlen ahogy kitalálták. Akárki akármit mond, a tes lore messze túlszárnyal mindent, a szememben még Tolkient is, annak ellenére hogy jópár dolgot kölcsönvettek belőle, bár kérdés ő honnét vette, de ez más téma. Többek között ezért haragszom a TES online-ra, attól félek mindezt lerombolják egy wow-szintű valamivé degradálva az egészet. A Skyrim is megtette némileg, de azt még beveszi a gyomrom.35mm-es kópiákat vásárolok, tartalomtól függetlenül. Christie P35GP-hez rövid objektíveket keresek, 25-40ig.
-
Lapajbacsi
aktív tag
válasz Varlaisaran #13990 üzenetére
A tes online-ben sem igazán lesz sztori (persze biztos próbálják összefűzni a küldiket benne valahogy, de mivel ugyebár gamesave nincs a szerver -kliens megoldásnál, csak annyi hogy a karaktered jellemzőihez jegyzi be a már megcsinált küldiket, a közös világ mindig ugyanaz majdnem, minimális átmeneti változtatást lehet csak benne elkövetni, ami persze az adott timeout szerverbeállítás után reset-el) hanem a karakterfejlesztés, co-op harc, bossolás és pvp-re mennek rá nyilván, ahogy azt MMO-ban kell, mert nem is lehet másképp.
Tehát az RPG-seknek semmi kárt vagy kellemetlenséget nem fog okozni a létezése, nem kell rá haragudni (a kár legflejebb annyi hogy a fejlesztők milliónyi munkaórája lett elpazarolva rá, azalatt és abból az invesztálásból már ki is jöhetett volna a TES 6; de nem hinném hogy emiatt késik esetleg, paralel fejlesztik másik team-el gondolom); lesz egy MMO, tizenkettő egytucat, a többi száz mellé egy csak drappban, annyi plusszal, hogy egy TES világát szerető MMO-s talán elkezdi emiatt. Néztem gameplay-okat róla és nem igazán ragadott meg. Inkább játszanám újra bármelyik részt a Morrowindtól indulva felfelé (és bizony: NEHRIM !!!), mintsem TES online-nék.
A többi amit írtál nyilvánvaló, az RPG netovábbja és királya (sok egyéb okból is mint amit te kiemeltél) csakis az Elder Scrolls, meg sem közelíti semmi más RPG-féle sajnos...
A Gothic sorozatot (3-ig) azért ne hagyd ki szerintem semmiképp! Bár jóval primitívebb, azért szerintem a hangulat-zene kategóriában simán eléri a TES szintet, csak hát mivel kissé más műfaj, az ortodox-oknak gyenge nyilván... -
Tirexi
addikt
válasz #76144018 #13994 üzenetére
Hát az az igazság, hogy az alap mod-okat el tudom sorolni de ezen a karakteren van még vagy 4 óra munka amit már én textúráztam össze.
Először is kell hozzá ez a faj: Ningheim Race
Ebben minden alapból benne van.A tetoválások azok már nehezebb munka. Van rengeteg a nexus-on de nem egyszerű őket alkalmazni mert ahhoz már egy GIMP kell DDS támogatással.
Meg kellett alakítanom a karakter textúrákon is mert a nyak rész varratos volt ami annyit tesz, hogy fej szín elütött a test színtől. Azzal elég sokat szoptam... Ki-be lépkedni a játékba aztán nézegetni mi változott.A piercing az ez a kettő: [link] [link]
A nyakláncot/fülbevalót nem tudom már rég volt amikor beleraktam.
-
LÁZ
addikt
The Shroud of Jotunheim mod ügyben kérdeznék, aki tolta, megtaláltam az élet fáját, utána kellene ugye menni az ott lévő templomba, de nincs nálam a kulcs.
Odáig mindent megfelelően csináltam, minden bizonnyal vkinek az inventoryjában marad, a kérdés, hogy kiében és hol?
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
Lapajbacsi
aktív tag
válasz Lapajbacsi #13989 üzenetére
Kifelejtettem hogy a G3 csak FPS módban szaggat. Külsőnézetes módban valóban nem bugol és soha nem is csinálta ezt a szaggatást.. Ha úgy játszottál mindig is, akkor lehet hogy azért nem szembesültél ezzel a buggal... Amúgy felraktam az újabb patch-et amit ajánlottál (valóban nem volt meg nekem)... Kicsit tényleg jobb lett, valamit javított ezen a bugon, de nem tüntette el sajnos (viszont az összes régi mentés eltűnt.. de nem baj mert már nem fontosak szerencsére, meg amúgy is ha nagyon akarom vissza tudom állítani). Bár nem annyira kellemetlenül szaggat mint korábban, de még mindig be-be szaggat, FPS, azaz first person módban... (én, ha van ilyen mód, mindent így szeretek játszani, a TES-t is csakis FPS módban nyomom... )
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Házi hangfal építés
- Nők, nőügyek (18+)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Apple notebookok
- Okos Otthon / Smart Home
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest